HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
27 Haziran 2018 Çarşamba - 09:40

İnşaatın Oscar'ı Dülger'e

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Global Trade Leaders Club tarafından sektörün Oscarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülüne layık görüldü. Dülger İnşaat Genel Müdürü Erdem Cotur , İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen törenle ödülü aldı.

İnşaatın Oscar ı Dülger e

Küresel Ticaretin Liderleri Kulübü (Global Trade Leaders Club) bu yıl çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren uluslararası şirketler kapsamında, 4 farklı kategoride 23'er firmaya yönelik değerlendirme yaptı. Küresel Ticaretin Liderleri Kulübü, inşaat kategorisinde İzmirli Dülger İnşaat'ı bir yıl boyunca incelemeye alarak çalışmalarını değerlendirdi.  Dülger İnşaat'ın bugüne kadar yapımını tamamladığı ve devam eden projeleri, kullandığı teknolojiyi, prefabrik yapı sistemlerini, iş güvenliğinden hizmet kalitesine kadar tüm aşamalar, bu çalışmada mercek altına alındı.

İş ortaklarıyla,  müşterileriyle, çalışanlarıyla ve Dülger İnşaat'ın bağlı bulunduğu sivil toplum kuruluşlarıyla görüşüldü. Bu mercilerden gelen geri bildirimlerle bir puanlama yapılarak ödüle aday gösterildi. Aday firmalar arasından ödülü almaya hak kazanan firmalar, ayrıca Dünya çapındaki 95 ülkede 7 bin 500'ü aşkın kulüp üyesinin oylamalarına da sunuldu. Yapılan değerlendirmede Dülger İnşaat, sektörün Oscarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülüne (International Construction Award) layık görüldü. İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen törende Dülger İnşaat Genel Müdürü Erdem Cotur, ödülü  Küresel Ticaretin Liderleri Kulübü Genel Sekreteri Recardo Rose'un elinden aldı.

KALİTELİ, EKONOMİK VE HIZLI ÜRETİM
Törende sunum yapan Cotur, 22 yıldır inşaat sektöründe hizmet verdiklerini, bugüne kadar başta endüstri yapıları olmak bin 200 tesisin inşaatını tamamladıklarını belirtti. Cotur, halen taahhütlerinde devam eden 24 farklı inşaat projeleri olduğunu, prefabrik betonarme ile daha kaliteli, daha hızlı, daha ekonomik yapılar ürettiklerini ifade ederek “Bu ödül Dülger için yeni bir devrin başlangıcıdır ve inovasyon orijinli yapı üretme kültürümüzün yakın gelecekte bizi taşıyacağı uluslararası standardı işaret etmektedir” diye konuştu.

DÜNYA'YA İZMİR'İ ANLATTI
Cotur, konuşmasında özellikle İzmir ve İzmir'in gelişiminine de dikkat çekti. Gelişen metropoller arasında İzmir'in 2. sırada yer aldığını, dünyanın en güzel şehri olduğunu söyleyen Cotur, 7 bin 500 firmanın temsilcilerinin bulunduğu salonda İzmir’in sanayi gücünü, lojistik potansiyelini, bin yılları aşan ticaret kültürünü, Efes'i, Meryem Ana'yı ve Çeşme'yi tanıtarak İzmir adına turizm elçiliği de yaptı.

MURAT BORA DÜLGER: “KALİTEMİZİN ÖDÜLÜ”
Dülger Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bora Dülger ise ödül nedeniyle büyük gurur duyduklarını belirterek, “Ülkemizin daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyacı olduğu bu dönemde, grubumuzun lokomotif firması  Dülger İnşaat'ın uluslararası alanda  böyle bir ödül almış olması, bizim kadar sektör için de çok önemli. Bu ödül, kalitemizin ulaştığı noktayı gösteriyor” diye konuştu.

 
Bornova'da Ay'a bakmak bedava!
 
İzmirliler 12'den vurdu, Türkiye kazandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan açıkladı: 1 milyonu aştı!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki: "Bayram sonrası düzenlemeden ...
Konutta faiz indi, satışlar artıya geçti
Konut kredisinde faizlerin düşmesiyle satışlar artıya geçti. Şubat, mart ...
'İmar Barışı'na yoğun talep sürüyor! İşte ilk rakamlar
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan İmar Barışı düzenlemesine ...
 
500 bine dayandı: Bayramda bile başvurdular!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan İmar Barışı düzenlemesine ...
Gayrimenkulde çifte bayram! Ev alanlara müjde
Gayrimenkul şirketleri birçok kampanyayı devreye soktu.
Konut fiyat artışında İzmir İstanbul'u solladı
Türkiye'nin mega kenti İstanbul'da son yıllarda konut metrekare fiyatları, ...
 
Karşıyaka'da yeni yaşam: Folkart Yaka Evleri vitrinde
Karşıyaka’daki Folkart Yaka Evleri cazip ödeme koşulları, uygun fiyatları ...
İzmir İl Müdürü Varan: İmar barışına haram katmanın anlamı yok
Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda gündem imar barışı idi. EBSO Yönetim Kurulu ...
Konutta indirim kampanyası uzatıldı!
Gayrimenkul şirketleri tarafından 15 Mayıs'ta konut satışlarında başlatılan ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva