HABERLER>POLİTİKA
6 Şubat 2019 Çarşamba - 13:24

İnce'den o sözlere Ödemiş'ten cevap: Allah'ı bilmem ama bu millet sizi 31 Mart'ta çarpacak!

Muharrem İnce geride kalan 24 Haziran genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından sahaya inmeye karar verdi. İnce 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin adaylarını desteklemek için kolları sıvarken ilk durağı ise İzmir oldu. Ödemiş'teki parti yemeğinde konuşan İnce, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salahaddin Hünü’nün, 'AK Parti’ye oy vermeyeni Allah çarpar' sözleri için, " İzmir’de birisi çıkıyor diyor ki, ‘eğer oy vermezsen Zeybekci’ye Allah çarpar seni’…  Allah sizi çarpar mı çarpmaz mı onu bilemem ama bu millet sizi 31 Mart’ta çarpacak” diye konuştu.

İnce den o sözlere Ödemiş ten cevap: Allah ı bilmem ama bu millet sizi 31 Mart ta çarpacak!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Muharrem İnce, geride kalan 24 Haziran genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından alan çalışmalarının startını verdi. O dönemde CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı sıfatıyla Türkiye’nin çok sayıda ilinde mitingler düzenleyen İnce şimdi de 31 Mart yerel seçimleri için kolları sıvadı.

İnce’nin ilk durağı Ege Bölgesi oldu. Gün içinde İzmir’e gelen ve Ödemiş’teki partil yemeğine katılan İnce birbirinden önemli mesajlar verdi. Programa İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, milletvekilleri, belediye başkan adayıları ve çok sayıda partili katıldı. İnce 7 Şubat (Yarın) ise Manisa’da temaslarda bulunacak.

BAKAN YILMAZ VE KOOPERATİF BAŞKANI HÜNÜ’YE GÖNDERME!
İnce Ödemiş’teki programda yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.  İnce, Milli Savunma ve Milli Eğitim bakanlıkları yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz’ın Sivas’ta partisinin adayına oy isterken kullandığı, “Hilmi Bilgin'e vereceğiniz destek, yarın ruz-i mahşerde (kıyamet günü) beraat belgelerinizden (kurtuluş) biri olacak diye düşünüyorum” ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salahaddin Hünü’nün “Allah ayağını düz bastırsın, hata, kaza vermesin. İnşallah belediye başkanımız olarak da bizi ziyaret etmeyi Allah nasip etsin. AK Parti’ye oy vermeyeni Allah çarpar” şeklindeki açıklamalara göndermede bulundu.

ALLAH ÇARPAR MI BİLMEM AMA BU MİLLET SİZİ 31 MART’TA ÇARPACAK!
İnce, “Anam geçen gün telefon açtı, ‘ben oyumu AK Parti’ye vereceğim’ dedi. ‘Neden ana?’ dedim. ‘Oğlum baksana cennet garanti. Ben de 80 yaşına geldim. Garantileyeyim’ dedi. Makara yapıyor. İzmir’de birisi çıkıyor diyor ki, ‘eğer oy vermezsen Zeybekci’ye Allah çarpar seni’…  Allah sizi çarpar mı çarpmaz mı onu bilemem ama bu millet sizi 31 Mart’ta çarpacak” diye konuştu.

ÖNÜMÜZDEKİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNE 500 GÜNLÜK HAZIRLIK YAPACAĞIZ
İnce ayrıca, “Hindistan deyince aklınıza ne geliyor? Yazılım geliyor değil mi? Çin deyince aklınıza ne geliyor? Toplu üretim geliyor. ABD deyince hepsi birden geliyor. Almanya deyince aklınıza otomotiv, Japonya deyince dijital teknoloji geliyor. Türkiye’nin geliri ne? İmar barışı, trafik cezaları, bedelli askerlik, noter tasdiki… Allah’ın izniyle 31 Mart’ta belediyelerdeki değişimi sağlayarak önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimine ciddi bir hazırlık yaparak, 51 günlük bir hazırlık değil 500 günlük bir hazırlık yaparak bu işi başaracağız” ifadelerini kullandı.

'AZİZ BAŞKANIN BIRAKTIĞI YERDEN DEVAM EDECEĞİZ' 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer de, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bıraktığı yerden devam edeceklerini söyleyerek, “Aziz başkanın başlattığı yerden devam edeceğiz. Aziz Başkan belki de Türkiye'nin hiç bir yerinde olmadığı kadar kırsal kalkınmaya değer verdi, güçlendirdi. Onun bıraktığı yerden devam edeceğiz, fazlasını yapacağız" dedi. Seferihisar'ın mandalina memleketi olduğunu, her yıl mandalinanın yerlere döküldüğünü, bu nedenle belediye olarak birkaç başlıkta tarım politikası geliştirdiklerini aktaran Soyer, “Mandalina üretici birliği kurarak kooperatif ile birlik çatısı altında üreticiyi birleştirmeye çalıştık. Üreticiler batıda güçlü olmak için kooperatif çatısı altında birleşti. Tarım ürünü tek başına para etmiyor. Tarım ürününü işleyeceğiz, başka bir şeye çevirdikten sonra satacağız. Mandalinayı kurutarak cips yaptık. Şimdi ihracatını yapıyoruz. Bire altı katma değeri arttı. Net karından bahsediyorum. Bire altı... Şimdi ek gıda olarak mandalinanın tabletini yapıyoruz" dedi. Yapılacak çok fazla şeyin olduğunu kaydeden Tunç Soyer, “Sonsuz yapacak işimiz var. Patatesi, kestaneyi bir kader olmaktan çıkaracağız. Ödemiş'te patatesi de, kestaneyi de işleyerek satacağız. Bedavaya değil, katma değerini yükselterek satacağız. Bunun için kazanmamız lazım. Bunun için Ödemiş'te CHP'nin bayrağını dikerek ilçede iktidar olmamız lazım" diye konuştu.

'HÜKÜMETTEN TEK METELİK İSTEMİYORUZ'
Soyer, "Kendi kendimize yerelde kalkınacağız. Çok az günümüz var. Yatacak dinlenecek vakit yok. Mutlaka kazanmak zorundayız, başka çaremiz yok. Herkese öncelikle teşekkür ediyorum. İyi ki beraberiz, omuz omuzayız ama yetmez. Kolumuza, omuzumuza daha çok arkadaşımızı takacağız ve bu seçimi mutlaka kazanacağız. Söz mü ?" diye sordu. Bunun üzerine salondakiler, “Söz" diye karşılık verdi. Soyer de, “Sözler yalan söylemiyorsa, gözler yalan söylemiyorsa, kazanacağız" karşılığını verdi.



Programda konuşan CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ise, "Hepimiz çok heyecanlıyız. Ödemiş Ödemişliliğini yapmış, salonu doldurmuş. Salonlara sığmadık, sandıklara da sığmayacağız, o sandıkları patlatacağız" dedi. 

 
Başkan Selvitopu: Karabağlar'ın dönüşüm projesi Türkiye'ye örnek
 
Altay'da Töraydın 'sabır' istedi
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğuz Kaan 7 Şubat 2019 Perşembe 10:41

Oyum Ödemiş'in evladı Dr. Mehmet Bayındır'a. Sadece ellerinde şifa bulan hastalarının oyları bile yeter.

Yorumu oyla      4      5  
CHP li 7 Şubat 2019 Perşembe 10:07

Genel Başkanımız Sn. İnce iyi konuşmuş :)). Hadi bakalım inşallah Martın Sonu Bahar. Hem İzmir için Hem CHP için.

Yorumu oyla      4      5  
Vatandaş 7 Şubat 2019 Perşembe 09:50

Allah sizi çarpacak İstanbul vekiliniz sera değilmi sabah ezanlarından rahatsız olan kankanız hdp olunca Andımıza tepkiniz yok hadi buyurun tepki koyun görelim gerçek Atatürkçülüğünüzü gereksiz işlet Partisi oldu chp batını. Hdp si chp

Yorumu oyla      4      5  
merkez 7 Şubat 2019 Perşembe 02:21

Senin reis medyayı serbest bıraksın da görelim neyi kazanıyor? Utanmıyorsunuz değil mi, rüşvet, hırsızlık, yolsuzluk, adam kayırma, kul hakkı yeme, ülkeyi satma, 'türküm' demekten utanma, kandırma, kandırılma, dediğini ertesi gün unutma.. sayayım mı daha? Bir insanı, insanım diyen bir insanı bunlar da utandırmazsa ne utandırır? Haqdi cevap ver, verebiliyorsan! Çok mu açsın da trol maaşına talim ediyorsun? Çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun sen? Sefilsin, sefilsiniz bütün troller! Patlama noktasında buraya içini dökenleri de kendiniz gibi satılık sanıyorsunuz! O ağzınızdan düşürmediğiniz Allah, elbet bir gün soracak yaptıklarınızı, dilerim bu dünyada sorar!

Yorumu oyla      12      6  
Lombak 7 Şubat 2019 Perşembe 01:21

Haa Selahattin''i cumhurbaşkanı yardımcısı yapmayı vaat eden mi? Geç. Geç.

Yorumu oyla      11      6  
Kaan 7 Şubat 2019 Perşembe 00:41

Oylar Zeybekçi ye

Yorumu oyla      10      10  
REİS 6 Şubat 2019 Çarşamba 19:06

BAY FİZİKÇİ 1 NİSAN İÇİN ISINMA TURLARI ATIYOR.

Yorumu oyla      17      7  
murat 6 Şubat 2019 Çarşamba 15:17

Partili dediğin, Lider dediğin böyle olacak, Delikanlı adam,tam bir halk adamı. Onu izlemeye devam.

Yorumu oyla      30      6  
Bir sen eksiktin tam oldu şimdi 6 Şubat 2019 Çarşamba 13:53

Seni partiden tasfiye edenlere artık hak verdim İnce. Sende liderlik vasfı yok Muş. Sen anca bunların oayandası olursun. CHP''nin herşeyi ni teslim ettiniz içini boşaltanlara birde destek ver. Yazık oldu sana da. CHP''yi bitirenlere yardımcı olarak siyasi tarihte yerini alacaksın..

Yorumu oyla      14      28  
seçim 6 Şubat 2019 Çarşamba 13:52

evet artık seçime iyice odaklanmak gerekir birlik içinde olarak izmir den en yuksek oyu almak icin herkesin cok ama cok calısması gerekiyor.

Yorumu oyla      26      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Batur'dan Tepecik mesaisi
Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, ...
Rekor kırdı... Zeybekci 'perde' dedi!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için çekilen ...
CHP’li Soyer startı verdi, örgütle buluştu: İzmirlilerin teveccühüne layık olacağız!
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soyer, “Önümüzde çok kısa bir süre var. ...
 
MHP Gaziemir ihtiyaç sahiplerine atkı ve bere dağıttı
Milliyetçi Hareket Partisi Gaziemir İlçe Başkanlığı Sosyal Sorumluluk ...
‘Davet’ polemiği… Soyer, Zeybekci’ye ne yanıt verdi?
AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, CHP’nin ...
Zeybekci'den 'beton' çıkışı: İzmir, İstanbul olmayacak!
İzmirli Başkanlar, Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat ...
 
CHP'li Serter’den Pakdemirli’ye destek çağrısı
7-10 Şubat tarihlerinde Tarım ve Hayvancılık Fuarı AGROEXPO’ya ev sahipliği ...
Su altındaki Torbalı meclis gündeminde
İzmir’de geçtiğimiz hafta meydana gelen sağanak yağışlar kentte hayatı ...
O bakanlıkların kadroları arttırıldı
Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva