HABERLER>SPOR
9 Mayıs 2013 Perşembe - 08:47

İfade raporu: Fernandes o kızı dövdü mü?

İşte Beşiktaş’ı sarsan dayak iddialarında tarafların polise verdiği ifadeler ortaya çıktı. İki taraftan birbirinden son derece farklı ifadeler verirken kızların daha önce benzer olaylara karıştığı ortaya çıktı.

İfade raporu: Fernandes o kızı dövdü mü?

İSTANBUL - Beşiktaş’ta krize neden olan Manuel Fernandes’in kadın dövdüğü iddialarında, tarafların ifadeleri ortaya çıktı. Buna göre Portekizli futbolcu da kendisinden şiddet gördükleri gerekçesi ile polise başvuran Gülşah Ö. ve Damla Ç.’den iftira attıkları gerekçesiyle şikayetçi oldu. Olay gecesi aynı evde siyah beyazlı yıldızın kız arkadaşının da bulunması ise şaşkınlık yarattı.
Manuel Fernandes, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde alınan ifadesinde özetle şunları söyledi:
 
‘ONLARLA EĞLENİRKEN TANIŞTIM’
03 Mayıs 2013 gecesi Reina’da eğlenirken Öykü Özer ve Seda Parseker isimli daha önceden tanıdığım ve buluşmak üzere sözleştiğim arkadaşlarım yanıma geldi. Hep birlikte eğlenirken, isimlerini sonradan öğrendiğim Gülşah Ö. ve Damla Ç. gelerek masamıza oturdular. Sonra Gayrettepe’deki Masquarade’ye gittik. Yorgun olduğumuz için 10-15 dakika durup alkol almadan çıktık, çünkü, 4-5 saat sonra Eskişehir maçı için yola çıkacaktık. Buradan Fulya’daki evime geldik.
Ben kız arkadaşım Seda Parseker ile birlikte odama çekildim.

‘KIZ ARKADAŞIMLA KAVGA ETTİLER’
Kapının çalındığını duydum. Arkadaşlarım kapıyı açtılar ve ben ‘Kızlar burada kalacaksa salonda otursunlar’ dedim. Sonra tekrar odama döndüm. İçeriden tartışma sesleri duyunca kız arkadaşım Türkçe bildiğinden kendisi hakkında ileri geri konuşulduğunu söyleyerek kızların yanına gitti. Kız arkadaşım bana, beyanların kendisine, ‘O...’ dediğini ve suratına pet şişe fırlattığını söyleyince de arkadaşlarıma ‘Bu kızları siz getirdiniz, siz gönderin dedim.’ Odama geçtik. Kız arkadaşımla uyuduk. Daha sonra hakkımda iftira atılmış olduğunu öğrendim.”
 
TARTIŞMA AYAKKABI YÜZÜNDEN ÇIKTI!
Fernandes’in kız arkadaşı Seda Parseker ise ifadesinde, “Bayanlar içeri girerken Öykü isimli arkadaşımın onlara, ‘Ayakkabılarınızı çıkartır mısınız?’ dediğini duydum. Çantamı almaya gittiğimde bayanlardan biri bana, ‘Hangi o... bana ayakkabını çıkart dedi’ dedi. Bu esnada esmer olan kız, elindeki su şişesini bana fırlattı. Gürültü üzerine Fernandes geldi. Bunun üzerine kızlar Fernandes’e de ‘İngilizce olarak küfretmeye başladı. Güvenliği çağırdık” diye konuştu.
 
KADINLAR O GECEYİ ANLATTI

TAKSİYİ GÖNDERİP BİZİ DAİRESİNE ÇIKARDILAR

Şikayetçi kadınlardan Gülşah Ö., olaydan önce siyah beyazlı oyuncu ve 4-5 arkadaşıyla birlikte alkollü olarak Fulya’daki evine gittiklerini ifade etti. Fernandes’in saldırısına uğradığını iddia eden kadınlardan Gülşah Ö. ifadesinde, muhasebeci olduğunu söyleyerek şunları anlattı: “Reina’da Fernandes’le karşılaştım. Alkollü olarak 4 kız 5 erkek buradan birlikte ayrıldık. VIP bir arabaya bindik. Fernandes’in evi olduğunu öğrendiğim Fulya’daki Selenium Twins’e geçtik. Ben ve arkadaşım Damla Ç., Fernandes’in ikametine çıkmak istemedik.
Taksi beklerken mekandan birlikte ayrıldığımız Fernandes’in arkadaşları gelerek taksi şoförüne para verdi ve gönderdi.
 
‘ARKADAŞLARI SAYESİNDE KURTULDUK’
Bizi ikna ederek yukarı çıkardılar. Fernandes kız arkadaşıyla Portekizce bir şeyler konuşmaya başladı. Sonra konuşmayı keserek yanıma geldi. Beni itekledi. Tekmeyle vurmaya başladı. Ben yere düşünce kafamı yere vurdu.. Fernandes’in arkadaşları gelerek beni elinden kurtarmaya çalıştı. Bu esnada arkadaşım Damla’yı da dışarı attılar. Uzun süre çantalarımızı vermediler. Fernandes bize saldırmaya çalışıyordu. Arkadaşları güçlükle engelledi.”

ARKADAŞIMI BIRAKIP BANA VURMAYA BAŞLADI
Damla Ç. de ifadesinde muhasebeci olduğunu söyleyerek, “Fernandes Gülşah’ı itekledi ve tekme vurmaya başladı. Arkadaşım yere düşünce kafasını yere vurmaya başladı. Ben koşarak arkadaşım Gülşah’ı, Fernandes’in elinden kurtarmaya çalıştığımda, arkadaşımı bıraktı ve bana tekmeyle vurmaya başladı” dedi.

KIZLARIN İLK VUKUATLARI DEĞİLMİŞ
Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, Gülşah Ö.’nün 2011 yılında Nişantaşı’nda bir barda erkek arkadaşı tarafından darp edildiği, Beyoğlu’nda 4 kişi tarafından darp edildiği, Esenyurt’ta erkek arkadaşının tecavüzüne uğradığı yönünde kaydı olduğu belirtildi.
Damla Ç.’nin de 2011’de Bakırköy’de erkek arkadaşı tarafından darp edilmesi nedeniyle emniyette kaydı bulunduğu bildirildi.
 
FERNANDES SUÇLUYSA GEREĞİ YAPILIR
“Manuel Fernandes gezmeyi ve eğlenmeyi seven bir futbolcu.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, kadın dövdüğü iddia edilen futbolcusu Fernandes’in böyle bir şey yapacağına inanmadığını söyledi. Portekizli futbolcunun gezmeyi ve eğlenmeyi sevdiğini kaydeden Samet Aybaba, “Olay şu anda yargıya intikal etmiş durumda. Eğer devamında bir şey çıkarsa, talimata göre ceza da verilir” dedi.

SİTEDEN AÇIKLAMA YAPTI
Beşiktaş’ın resmi sitesinden Fernandes adına bir açıklama yayımlanarak, “Medyada hakkımda yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır ve kesinlikle asılsızdır. Söz konusu kişiler hakkında hukuki süreç başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı..

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaf-Kaf’ta erken yaprak dökümü
Play-off şansı mucizelere kalan Karşıyaka’da, cezalı oldukları için Kartalspor ...
Bucaspor’da Efe’den yönetime rest
Bucaspor’da alacaklarını tahsil etmek için Futbol Federasyonu'na başvurduğu ...
Göztepe’de futbolcular İzmir’i istedi!
Tavşanlı Linyitspor’la pazar günü tarihinin en önemli maçlarından birine ...
 
‘Efsane’ veda: Sir Ferguson bırakıyor…
M.United, Alex Ferguson'un sezon sonu emekli olacağını resmen açıkladı.
Beşiktaş’ın süper yıldızına şok suçlama!
Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu, beraber olduğu bir kadını darp etmekle ...
Ferhat’la Göztepe’nin yolu yine kesişti
Göztepe’nin iki sezon önce 2'inci Lig’de şampiyon olan kadrosunun en önemli ...
 
Kaf-Kaf’da gündem kongre: Büyükoral aday olacak mı?
Karşıyaka’nın mayıs ayı sonunda yapılacak olağan genel kurulunda tekrar ...
Futbolun acı günü: Bursaspor Başkanı Yazıcı vefat etti
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi ...
13 yaşında dev transfer: Pınarbaşı'ndan Beşiktaş'a
Pınar Gücü Takımı’nda kaleci olarak görev yapan 13 yaşındaki Mehmet Gülmez’i Beşiktaş transfer etti.
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva