HABERLER>EKONOMİ
8 Ocak 2015 Perşembe - 15:41

IF Wedding hazırlıkları tam gaz

Alanında Avrupa’nın en büyüğü ve sektörün Küresel Fuar Endüstirisi Birliği (UFI) onaylı tek fuarı IF Wedding Fashion İzmir–Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 4 – 7 Şubat 2015 tarihleri arasında 9’uncu kez organize edilecek.

IF Wedding hazırlıkları tam gaz

İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından düzenlenen yeni yılın ilk fuarı, IF Wedding Fashion İzmir olacak. Fuar, yerli ve yabancı sektör temsilcilerini “Gelinliğin Başkenti” İzmir’de buluşturacak. Sektör, İzmir’den dünyaya açılacak.
 
2015 yılında son kez İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan IF Wedding Fashion İzmir, 2016 yılı itibariyle Gaziemir’deki  Fuar İzmir’de organize edilecek.
 
HAZIRLIKLAR TAM GAZ
Hazırlıkların hızla devam ettiği 9’uncu IF Wedding Fashion  İzmir Fuarı’nın son danışma kurulu toplantısı, sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.  Alım heyetlerinin üzerinde önemle durulduğu danışma kurulu toplantısında, fuarın son hazırlık çalışmaları aktarıldı.
 
Rusya, Fransa, Almanya, Doğu Avrupa, Azerbaycan ve Orta  Doğu Ülkelerine  yönelik  özel saha çalışmalarının yapıldığı IF Wedding Fashion  İzmir’de bu yıl yerli ve yabancı 170’e yakın firma stand açacak.
 
İZMİR EKONOMİSİNDE HAREKETLİ GÜNLER
Geçtiğimiz Fuar’da 70'e yakın ülkeyi İzmir’de buluşturan IF Wedding Fashion İzmir, bir dünya buluşmasına ev sahipliği yapıyor.
 
Alım heyeti çalışmalarının hızla devam ettiği Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, yurtiçi ve yurtdışından gelen katılımcılar ve ziyaretçileri ile başta İzmir olmak üzere Türkiye ekonomisinin kalkınmasına katkıda bulunmaya devam edecek. Yer sıkıntısı nedeniyle Fuar katılımcıları büyük bir titizlikle belirlenirken; önümüzdeki yıl Fuar İzmir’de düzenlenecek olan IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, daha da büyüyerek, kent ekonomisine daha fazla katkı sağlayacak.
 
TASARIMCILAR İPEK YOLU’NA HAZIRLANIYOR
Türkiye’nin dört bir yanından başvuruların olduğu Gelinlik Tasarım Yarışması, gelinlik tasarımı yapan genç stilistlere yeni bir yarışma ve keşfedilme fırsatı sunmaya devam ediyor.
 
Tasarımcılar bu yıl “İpek Yolu” temasıyla yarışıyor. Fuar kapsamında altıncı kez gerçekleştirilecek Gelinlik Tasarım Yarışması’nın jurisinde ünlü modacılar, akademisyenler ve sektör temsilcileri yer  alıyor.
 
Yarı finalistlerin belirlendiği yarışmada, 16 tasarım yarışacak. Gelinlik Tasarım Yarışması’nın final defilesi, 4 Şubat 2015 Çarşamba, IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nın açılış günü gerçekleştirilecek. Finale kalan tüm gelinlikler ise fuar süresince sergi alanında sergilenecek.
 
IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nın bu yıl ki performans defilesi, 2013 yılında “Beyaz Perde” temasıyla düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması birincisi İzmir Ekonomi Üniversitesi GSF Moda Bölümü öğrencisi Firdevs Tülin Gülhan tarafından gerçekleştirilecek.

T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) destekleriyle gerçekleştiriliyor.
 
IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, sadece profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak organize ediliyor.
 
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir’in yeni yaşam merkezi Folkart Towers’ta
İzmir’in en prestijli iş ve yaşam alanı olan Folkart Towers , Carrera ...
Yorgancılar'dan büyüme ve 'zorlu yıl' çıkışı
Kasım ayı sanayi üretim verilerini değerlendiren Ege Bölgesi Sanayi Odası ...
Tariş’in Başkanı’ndan tağşişe isyan, bakanlığa teşekkür!
Zeytinyağı sektöründe faaliyet gösteren İzmirli iki firmanın ürünlerinin ...
 
Dönüşüm zirvesinde ‘katılım’ krizi ve balon çıkışı!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın düzenlediği kentsel dönüşüm zirvesinde ...
Emekliler bankacılık sisteminin açığını buldu!
Bir bankadan kredi alan emekli, sistemdeki açık sayesinde ertesi gün bir ...
Flaş! Bank Asya’ya polis incelemesi
Bank Asya’nın Bursa Yıldırım Şubesi’nde dün akşam polis "bankacılık işlemlerinde ...
 
Kayıp-kaçak bedeli kalıcı hale geliyor!
Yargıtay’ın “aboneden kayıp-kaçak bedeli alınamaz” kararının ardından ...
İzmir’in tarihi otelini ayağa kaldıracak proje
İzmir’in ilk banyo ve kaloriferli oteli olarak bir zamanlar yerli ve yabancı ...
İTO’nun ‘tüp tünel’ projesi tartışma yarattı!
İzmir'de trafik sorununun çözümü için İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva