HABERLER>OTOMOBİL
25 Ekim 2018 Perşembe - 19:04

Hyundia'nin yeni nesil otomobili İzmirlilerle buluştu

Hyundai’nin C-SUV segmentinde liderliğe oynayan modeli Yeni Tucson, Yükseliş’te düzenlenen tanıtım kokteylinde İzmirlilerin beğenisine sunuldu.

Hyundia nin yeni nesil otomobili İzmirlilerle buluştu

Yükseliş Hyundai, 1,6 Litre Dizel motoruyla C-SUV segmentinde liderliğe oynayan Yeni Tucson modelini yenilenen Yükseliş Plaza’da düzenlediği tanıtım kokteyli ile İzmirlilerin beğenisine sundu.

Hyundai Türkiye Satış Direktörü Jaewook Oh ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı
Aziz Kocaoğlu, EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, Salihli Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Yükseliş Hyundai’nin dost ve müşterilerinin katıldığı toplantıda konukların Yeni Tucson modeline ilgisi yoğun oldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yükseliş Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel, Yükseliş’nin ticari yaşamında 36 yılı geride bıraktığını belirterek; “Otomotiv sektöründe satış ve servis organizasyonlarında Türkiye ve Dünya birincilikleri elde ederek, yaklaşık yarım milyonu aşan tüketiciye hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Bu uzun soluklu birlikteliğin en büyük sebebi olarak ticari kazançtan çok, dost kazanmaya odaklanmamız olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Konuşmasına Türkiye ve Güney Kore ekonomilerinin 1980 yılından bu yana geçirdiği evreleri rakamlarla karşılaştıran Alaattin Yüksel, “Güney Kore üretim ekonomisini teşvik eden sistemi ile başarıya ulaştı, Türkiye ise plansızlık ve yönetimsel hatalarla bugün hala giderek derinleşmekte olan sorunlarla uğraşıyor. Hyundai bugün dünyanın önde gelen 40 global markası arasında yer alıyor. Otomotiv de ise ilk üç marka arasına girme hedefinde iken son 10 yılını kalite artışı, güvenlik ve konfor odaklı bir yaklaşım sergilediğinden dolayı 6. sırada tamamladı.” dedi.

Çözüm tasarruf ve üretim ekonomisi
Alaattin Yüksel sektöre ilişkin tespitlerini de şöyle özetledi. “Sektör olarak zor bir süreçten geçeceğiz. Yüksek maliyet nedeniyle finans kaynaklarında yaşanan sıkıntı, kurlardaki yükselmenin fiyatlara yansıması ile birlikte talebin düşmesi otomotivcileri zor bir döneme soktu. Kısa vadede bir düzelme de ufukta görünmüyor. Her sektörde finans yapısı güçlü olanlar biraz daha yere sağlam basmaya devam edecekler. Pazar, 2019 yılında da daralmasını sürdürecek gibi… Tabii ki umutları tüketmek değil, yeşertmek lazım. Ülkemiz insanı güçlüdür. Yeterli destek verilsin, doğru politikalar uygulansın, Türkiye yeniden kendi kendine yetebilen ülkeler içinde yer alır. Hayat devam ediyor, bizim ülke yöneticilerinden beklentimiz bir yandan kamuda tasarruf tedbirlerini artırırken, reel sektörü ayakta tutacak gevşetmelerin yer alacağı bir para politikasını uygulamaya sokmalarıdır. Bunun gibi etkinliklerde aslında temel amacımız kriz ortamında morali ve motivasyonu yüksek tutmaktır. Bizler krizi aşmanın yöntemlerini biliyor ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz, İzmirliler krize teslim olmaz.”

Hyundai Tucson’la Yükseliş’te

Hyundai Türkiye Satış Direktörü Jaewook Oh, toplantıya İzmir iş dünyasının yüksek profil de katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında Yükseliş yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederek şunları söyledi. “Tucson, hızla büyüyen SUV segmentine paralel olarak, Hyundai’nin Türkiye’de en çok satan modellerinden biri, Yeni Tucson’un 1,6 litre dizel motoru ve eklenen donanımları ile birlikte Türkiye’de segment lideri olacağına inanıyoruz. Hyundai Kona ve İoniq Hybrid modelleri ile de piyasada yükselen marka konumunu sürdürüyor”

Bayi karlarının artması lazım
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da İzmir iş dünyasının yoğun katılım gösterdiği toplantıda bir konuşma yaptı. Yükseliş Hyundai’nin İzmir’in köklü firmalarından biri olduğunu dile getiren Kocaoğlu; “Kendi tecrübelerimden yola çıkarak Hyundai yöneticilerine ve üretici kuruluşların yöneticilerine tavsiyem şudur. Bir bayi teşkilatını kurmak zordur ama bayi teşkilatının sürdürülebilir bir başarıyı yakalamasını sağlamak lazım. Bunun formülü de bayi karlarının artırılmasından geçiyor” dedi.

Yeni Tucson tanıtım kokteyli yapılan konuşmalar sonrasında müzik ve dans gösterileriyle devam etti.

 

Yeni Tucson hakkında

Hyundai’nin C-SUV segmentindeki popüler modeli Tucson, yeni 1.6 litre dizel motoru ve teknolojik donanımlara sahip yeni iç mekanıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Tucson’un 1.6 litrelik dizel versiyonunda 4x4 seçeneği de bulunuyor.

 
İŞKUR'dan istihdam raporu: İzmir'de kaç kişi işe yerleşti?
 
Yunanistan'da 6.8 büyüklüğünde deprem!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Taksicilerin patronu Anık’tan 2019 mesajı: Kapıyı kapatmıyorum!
Şoförler Odası Başkanı Anık, yerel seçimlerde CHP’den Menderes’te Belediye ...
Korsan taksiciler şimdi yandı!
Trafik cezalarını artıran kanun, yasadışı taşıma yapanların araçlarının ...
İzmir'de kapatan kapatana: Satışlarda rekor düşüş!
Dövizin yükselmesi sonrası artan araba fiyatlarına yönelik ÖTV indirimi ...
 
İzmir'de her ay 200 taksici eğitimde
İçişleri Bakanlığı’nın taksi şikayetleri üzerine harekete geçmesinden ...
İşte Vestel'in yerli otomobili! İlk görüntüler çıktı
Türkiye'nin Otomobil Girişimi Grubu'nda yer alan markalardan biri olan ...
Otomobil devinden dikkat çeken karar!
Otomotiv üreticisi Tofaş, Ekim ayında üretime toplam dokuz gün ara vereceğini açıkladı.
 
Otomotiv sektörüne vergi müjdesi!
Cumhurbaşkanlığı otomobildeki ÖTV matrahı limitlerini yeniden belirledi. ...
İzmirli şoför esnafından örnek davranış
Emekli polis memuru Nedim Akış, maaşını çekip taksiye bindi. Araçtan inerken ...
Özgener’den otomotivcilere: 2025’e hazır olun
OTOMOTİV Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER), 36’ncı Bölge Diyalog Toplantısı’nı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva