HABERLER>GÜNCEL
28 Şubat 2014 Cuma - 09:14

HDP’liler Güzelbahçe’de askeri araca saldırdı: 4 yaralı

Urla ilçesine girişlerine güvenlik gerekçesiyle izin verilmeyen HDP'lilerin bulunduğu konvoydan bazı kişiler, İzmir'e dönüşlerinde önünü kestikleri askeri kamyondaki 2 astsubay ve 1 uzman çavuş ile olay yerinde bulunan bir kişiyi darp edip yaraladı.

HDP’liler Güzelbahçe’de askeri araca saldırdı: 4 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Urla ilçesine girişlerine izin verilmeyince araç konvoyuyla İzmir'e dönen gruptan bazı partililer, Güzelbahçe ilçesinde karşı yönden gelen askeri kamyonun önünü kesti.

- URLA'DAN GERGİN GÜN; HDP'LİLERDEN CHP VE İP'YE SALDIRI!..

Taş ve sopalarla saldırdıkları kamyonun içinden Astsubay Başçavuş Özkan Çelik ve Şenol Kalkan ile Uzman Çavuş Bilgin Şenol'u çıkarmaya çalışan gruptakiler, kapıyı tutup karşı koyan askerlerin kollarına kazma ve küreklerle vurdu.

Bu sırada kamyon kabinine havai fişek atmaya çalışan fakat başarısız olan gruptakiler, yoldan
geçen Ali Özgen'i de darp ettiler.

Kamyonu kullanan Başçavuş Özkan Çelik, bir süre sonra aracını kalabalığın arasından çıkarmayı başardı. Askerler, kamyonla, Ali Özgen de kendi imkanlarıyla Urla Devlet Hastanesine gidip, tedavi altına alındı.

AK Parti İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı ve Urla Belediye Başkan adayı Erşan Eroğlu ile MHP İlçe Başkanı Cemal Taktakoğlu ve Urla Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Akgül'ün ziyaretleri sırasında yaralı askerler, sağduyulu davrandıklarını dile getirdi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak da Kaymakam Şehmus Günaydın ile yaralıları ziyaret etti.
Yaralılardan Ali Özgen'in ayakta tedavisinin ardından taburcu edildiği, yaralı askerlerin de yakın zamanda taburcu edileceği öğrenildi.



Bu arada, hastane bahçesindeki askeri kamyonun ön camında çatlak, kapılarında da göçük oluştuğu gözlendi.

Grup, Güzelbahçe ilçesinden geçtikleri sırada birbirlerine yakın olan CHP ve DSP'nin seçim bürolarının önündeki araçlar ile İşçi Partisi İlçe Başkanlığı binasını da taşlamıştı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
yildiz 28 Şubat 2014 Cuma 22:44

Erhan bey Bende tunceliliyim fakat benim ailemi Bosver sulalemden kimse yada yakini boyle biolaya karismadi isterseniz arastirin sizden istegim kimsenin gunahini almadan konusun yada yazin bi tuncelili var yada muslu yada Baska biyerli lutfen herkezi bi keseye koymayin saolsun istedikleri buydu turkiyeyi karistirmak galiba oldu

Yorumu oyla      12      5  
ERHAN ACAR 28 Şubat 2014 Cuma 16:48

BEN BURADAN İZMİR HALKINI UYARMAK İSTİYORUM SAKIN SAKINOLA BÖYLE GALYANA GELMEYİN SİZLERİ OLAYLARIN İÇİNE ÇEKMEK İSTİYORLAR YAPMANIZ GEREKEN SEÇİMLERDE OY KULLANIRKEN ADAYIN VE MEÇLİS ÜYELERİNİN NERELİ OLDUĞUNA BAKIN OYUNUZU ONA GÖRE KULLANIN EGELİ OLMAYANLARA OY VERMEYİN PARTİSİ NE OLURSA OLSUN AMA SOKAĞA ÇIKIP KAVGAYA SAKIN KARIŞMAYIN Katılıyorum Katılmıyorum % 100 BU ADAMA SORUYORUM SENİN OY VERDİĞİN KALE DEDİĞİN İZMİR BÜYÜKŞEEHİR BELEDİYESİNDE BANA 1 TANE İZMİRLİ GÖSTER 1 TANE YAAA KARSLI ERZİNCANLI TUNCELİ ARDAHAN IĞDIR ÇORUM 1/2 KARADENZİLİ KENDİ TOHAATLI NE YANİ ŞİMDİ BU SEN NEYİN KAFASINDASIA ADAMIM

Yorumu oyla      18      9  
TC misafir 28 Şubat 2014 Cuma 15:12

gezi kahramanı; kırmızılı kadındır, 7'den 70'ine elinde Türk Bayrağıyla dik duranlardır, İstanbul'da el ele birlik olan Beşiktaş-Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları İzmir'de ise Karşıyaka-Göztepe-Altay ve Buca taraftarlarıdır, tenceresiyle tavasıyla eylem yapan kadınlarımızdır, kısaca HALKTIR HALK! pkk provokatörleri değildir bunu iyi öğrenin sapla samanı ayırt etmesini bilin. Silahların susmasına gelirsek, silahların susmasına kötü diyen yok böyle de olmalı zaten ama bunu iki şekilde sağlayabilirsin birincisi karşı tarafın direncini kırar gücünü gösterirsin karşı taraf da eylemlerle bir yere varamayacağını anlar ve bitirir; diğeri de taviz verirsin ve sürekli karşı tarafın tehditleriyle dayatmalarına maruz kalır isteklerine boyun eğersin. Bana soracak olursanız o bölgelerde görev yapmış arkadaşlarımdan aldığım bilgiler doğrultusunda Türk Bayrağının bile kışkırtma sebebi olarak gösterilen bölgede öne sürmüş olduğum ikinci neden oldukça öne çıkmaktadır.

Yorumu oyla      19      6  
TC Demokrat 28 Şubat 2014 Cuma 13:28

Düne kadar bunlarla beraber polise saldırdınız şimdi gezi ruhunu anlamamışız olduk, ben sizin ruhunuzu iyi biliyorum iktidar için bunlarla koalisyonda yaparsınız. Bugün şehit verilmiyorsa hükümet sayesindedir, kötü mü oldu şehitler verilmeye devam mı edilseydi, vicanlı olun eşkiyaların izmiri kırıp dökmesine çanak tutmayın.

Yorumu oyla      17      16  
Demokrat 28 Şubat 2014 Cuma 12:12

İşyerlerine, polise saldırınca hükümete hakaret edince bunlar geziciydi, kahramandı düne kadar. Alsancak ta günlerce terör estirirken halkın huzurunu kaçırırken, esnafın ekmeğiyle oynarken CHP bunları öve öve bitiremiyordu.

Yorumu oyla      18      24  
TC misafir 28 Şubat 2014 Cuma 11:44

gezinin kahramanı hdplilermiş sen bir kere geziyi anlamamışsın ki sizin tarafınızda olup geziye pkk gölgesi düşürme çabasında olanları geziyle bağdaştırma gafletinde bulunuyorsunuz! apoyla kimler görüşüp müzakere ediyor gezi de eline Türk Bayrağını alıp gaz ve cop yiyip ölen veya kör olanlar mı? yoksa "devlet gerekirse görüşür" diyenler mi? ya da apoya sayın, şehide kelle diyenler mi? bunları bu kadar şımartan akp hükümetidir yaşı uygun olan hafızası yerinde herkes 2000-2002 arası ve 2002 sonrasını gayet iyi bilir.

Yorumu oyla      22      10  
ESNAF 28 Şubat 2014 Cuma 11:19

İZMİRLİLER HİÇ BİR ZAMAN AYIRIMCILIK YAPMAMIŞTIR MESALA BURDAN SORUYORUM SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ BEY TUNCELİLİDİR SEFERİHİSARLI BİRİ TUNCELİDEN VE GÜNEY DOĞUDAN ADAY OLABİLİRMİ VEYA MHP GÜNEYDOĞUDA BİR BÜRO AÇABİLİRMİ DİYARBAKIRDA KENDİ İNSANI HÜDAPAR'A NELER YAPTILAR ONDAN SONRA DEMOKRATLIKTAN ÖZGÜRLÜKTEN BAHSEDERLER İZMİRLİLER GİBİ KİMSE DEMOKRAT OLAMAZ ÖZG

Yorumu oyla      40      8  
gökhan 28 Şubat 2014 Cuma 10:46

bravo izmirli nickli kardeşime hepsi bu..yüreğine sağlık.

Yorumu oyla      17      17  
Gozgoz 28 Şubat 2014 Cuma 10:39

Gezici diye övdüğünüz saldırganların kim olduğunu, bankalar üzerine yazılan örgüt isimlerinden gördünüz değil mi, şimdi bu gezicileri baş tacı eden CHP ne diyor acaba merak ediyorum. Seçim için izmire gelen bu provakatörlerin izmirle ilgisi yok, amaç izmirde insanları bir birine düşürmek.

Yorumu oyla      21      20  
Ozan 28 Şubat 2014 Cuma 10:34

Tamam halk galeyana gelmesinde oy verirken neden ayrımcılık, ırkçılık yapılsın onu anlamadım, bir kaç eşkiyanın yaptığının cezasını dürüst vatandaş neden ödesin, araca saldıran haydutlar kimse onlar yakalansın, hesabını versinler, suçsuz insanları doğum yerine bakarak suçlu ilan etmek en büyük haksızlıktır.

Yorumu oyla      26      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'deki sanayi sitesinde yangın paniği
Gaziemir’deki sanayi sitesinde bulunan motor yağı ve oto yedek parça deposunda, ...
İzmir’de sendikalar alana indi: ‘Hükümet istifa’
İzmir’de, DİSK, KESK ve TMMOB üyeleri, ortak yaptıkları basın açıklamasında ...
Flaş! Başsavcılıktan Bilal Erdoğan açıklaması
İstanbul Başsavcılığı 25 Aralık soruşturmasıyla ilgili "Bilal Erdoğan ...
 
İzmir’de büyük kesinti: 4 gün elektrik yok!
Dağıtımcı şirket Gediz Edaş’ın altyapı çalışmaları nedeniyle birçok ilçeye ...
Ses kayıtlarıyla ilgili bomba iddia: İmhası istendi!
Savcılığın 25 Aralık operasyonuyla ilgili Emniyet'e yazı gönderdiği ve ...
Nişanyan’a ‘mektup’ sürgünü: Buca’ya nakledildi
Şirince’de yaptığı otel inşaatlarına kaçak yapı eklediği gerekçesiyle ...
 
HDP'den Urla dönüşü CHP ve İP'ye saldırı!
Geride kalan hafta sonu seçim çalışmaları sırasında saldırıya uğrayan ...
İZBAN'da kaza: Ulaşıma 'lokomotif' engeli
TCDD’ye ait trenin lokomotifi raydan çıkınca İZBAN’da büyük yoğunluk yaşandı, ...
Rotary yarının liderlerini arıyor
Urla Rotary Kulübü Uluslararası Rotary’nin Genç Liderler Yetiştirme programı ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Takkiye
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Konserve bamyadan zehirlendi suikast zannetti!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Eteklerimizde biriken güneş rengi bir yığın yaprak…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Elgin Mermerleri!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Ah Alaçatı vah Alaçatı!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Vasatlar Baharı
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Değinmeler: Çin, Asgari ücret ve Mourinho…
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Tolkien’in Oxford’u ve yüzüklerin efendisi
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva