HABERLER>İŞ DÜNYASI
9 Ağustos 2019 Cuma - 10:37

Hazır giyim sektörü İzmir'de buluşacak

Hazır Giyim sektörünü üçüncü kez buluşturacak Fashion Prime – Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı için geri sayım başladı. 9 – 11 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin en nitelikli fuar alanı fuarizmir’de gerçekleşecek Fashion Prime öncesinde sektör, Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sanayici İş Adamları Derneği’nde bir araya geldi. Hazır giyim sektörüyle ilgili oda ile derneklerin başkan ve temsilcileri, Fashion Prime’ı daha da ileriye götürmek amacıyla güç birliği yapacaklarını ifade etti.

Hazır giyim sektörü İzmir de buluşacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından üçüncüsü gerçekleşecek Fashion Prime - Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, 9 - 11 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar merkezi fuarizmir’de yapılacak. Fashion Prime için çalışmalar son hızıyla devam ederken, sektörün tüm kolları Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sanayici İş Adamları Derneği’nde bir araya geldi. Toplantıya; İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ, İZFAŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gökalp Soygül, Moda Tekstil Konfeksiyoncular Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Doğan, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Avcı, Buca Ege Organize Sanayi Bölgesi (BEGOS) Yönetim Kurulu Başkanı Şener Kırıkkaya, İzmir Ticaret Odası (İTO) ile Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) temsilcileri ve sektör profesyonelleri katıldı.  

Gökçedağ: Fuarımız iyi bir ivmelenme içinde
Çalışmaları sürdürdüklerini ve destek istediklerini ifade eden İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ, “Biz bu fuarın gelişeceğine inanıyoruz. Yeni yönetimle birlikte vizyoner bazı değişiklikler oldu. Yurt dışında daha etkin hareket edeceğiz. Hazırladığımız bazı çalışmalar vardı, onları gündeme aldık. Mesela Polonya’da fuarcılık şirketiyle bir işbirliği anlaşmamız var. Tekstil konusunda da ortaklaşa çalışmalar yapacağız. Katılımcılarımızı götüreceğiz, orada ihracat imkanlarını artıracağız. Fashion Prime oldukça önem taşıyor, iyi bir ivmelenme içinde. İstanbul da destekliyor fuarı. Çalışmalarımız hızla sürecek” diye konuştu. İZFAŞ Satış ve Pazarlama Müdürü Gökalp Soygül, sektör temsilcilerinin desteklerini istedi. Soygül, “Yıllar sonra Fashion Prime çok büyüyecek, ben bunu hissediyorum. 3 – 5 sene sonra diğer fuarlarımızın üstüne çıkarabilecek bir duruma getirebiliriz. Çok büyük bir potansiyel var. Sizlerin de yardımıyla Fashion Prime’ı yukarılara taşıyabiliriz” dedi. 

Desteğimiz aralıksız sürecek
MTK Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sadi Doğan, “İzmir’i fuarlar kenti yapma noktasında her zaman elimizi taşın altına koymaya hazırız. Fashion Prime ilerleyen süreçte İzmir’in parlayan yıldızı olacak. Bizde sektör temsilcileri olarak fuarlarımızın daha iyi yerlere gelmesi için desteklerimizi aralıksız sürdüreceğiz. İzmir’i tekstilin başkenti yapma yolunda tüm arkadaşlarımızla çalışarak, ekonomimize katkı sağlayarak bu süreçleri çok başarılı bir şekilde tamamlayacağımıza güvenim tam” dedi. Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Ertuğrul, “Güç birliğine gerçekten çok ihtiyacımız var. Sektör bizim sektörümüz, katılımcılar bizim katılımcılarımız. Kendimiz bu fuardan soyutlayamayız. Bu fuarda çok katkımız olmayabilir ama yeni dönemle ilgili dernek olarak şuandan itibaren çalışmaya başladık. 4. Fashion Prime, arzuladığımızdan da iyi geçer” dedi.

 
Karşıyaka'nın tesislerinde zam yok indirim var!
 
Bornovalılar gökyüzünü inceliyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İZTO'dan yeni proje: Dijital karavan 2020'de yollarda
İzmir Ticaret Odası (İZTO), üyelerinindünya ile rekabet edebilmesi amacıyla ...
Ege'deki 4 borsadan ortak 'pamuk' açıklaması
İzmir, Manisa, Aydın ve Söke Ticaret Borsaları yaptıkları ortak açıklama ...
İşçilerin 3. görüşmesinden de sonuç çıkmadı
Türk-İş Genel Başkanı Atalay, "202 bin kamu işçisinin toplu iş sözleşmesi ...
 
Koç Holding İzmir'deki o fabrikasını kapatıyor!
Koç Grubu’na bağlı Tat Gıda, makarna ve unlu mamuller üretimi yapmama ...
Gazete ve dergilerin tirajı 5 yılda yüzde 40 düştü
Türkiye'de gazete ve dergilerin tirajı, 5 yılda yüzde 40 azalarak 1,4 milyara geriledi.
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak: Faizlerin düşmesi olumlu etkileyecek
Sektörün en önemli markalarından Folkart’ın Yönetim Başkanı Mesut Sancak, ...
 
Hanzade ÜNUZ sordu, Begüm DOĞULU yanıtladı... Zoru yenmeyi severim
Hanzade ÜNUZ sordu, Begüm DOĞULU yanıtladı... Zoru yenmeyi severim
İZTO'dan 'Dijital Göçebe' atağı
İzmir Ticaret Odası (İZTO) temmuz ayı olağan meclis toplantısında konuşan ...
Yazılı basında çalışanların sayısı 5 yılda yüzde 42 azaldı
Türkiye'de yazılı basında istihdam edilenlerin sayısı geçen yıl 2014 yılına ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva