HABERLER>GÜNCEL
16 Mart 2018 Cuma - 17:48

Hayranı olduğu Rapçi Azap'ı da dolandırmış

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın ile ilgili her gün yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Mehmet Aydın'ın para gönderdiği isimlerden biri olan ve Aydın'ın henüz çocuk yaşta iken hayranı olduğu Rapçi Azap'ı da dolandırdığı ortaya çıktı!

Hayranı olduğu Rapçi Azap ı da dolandırmış

Çiftlik Bank'ın binlerce mağdur ettiği kişilerden birisi de Rapçi Azap; gerçek adıyla Hüseyin Gülsevdi oldu. Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın, Bursa'da geçirdiği çocukluk yıllarında rap camiasına her zaman yakınlık duydu. Bursa'nın ünlü rapçilerinden Azap'ı da ilk olarak arkadaşları sayesinde tanıdı. Azap'ın hayranlarındandı.

Aradan yıllar geçti... Mehmet Aydın ve ekibi kurduğu Çiftlik Bank için tanıtım şarkısı arayışına girdi. İlk olarak rap camiasının da tanıdığı isimlerden olan Taladro ve Canfeza'ya şarkı yaptırıldı. Ancak bu şarkıyı beğenmeyen Aydın, başka şarkı arayışına girdi. 

Şirket yetkilileri, bu kez Aydın'ın Bursa'da çocukluk yıllarından tanıdığı Azap'tan şarkı istedi. Bunun üzerine Rapçi Azap şarkıyı hazırladı ve bunun karşılığında parasını aldı.

ETRAFTAN ETKİLENDİ, 20 BİN LİRA YATIRDI
Hazırladığı şarkının ardından etrafında oynayanlardan da etkilendiğini söyleyen Azap, kazandığı paranın üzerine de para ekleyerek Çiftlik Bank sistemine 20 bin lira yatırdı. İlk aylarda parasını aldı ancak daha sonra ödemelerde sorunlar yaşandı ve bugüne kadar Çiftlik Bank sisteminden 10 bin 600 lira çekebildi. Çiftlik Bank yetkilileri ile görüşen Azap, 'Devletle ilgili sorunlarımız var, bankalar yüzünden ödemeler gecikiyor' yanıtını aldı.

İKİNCİ BİR ŞARKI İSTEDİ, PARAYI VERMEDİ
Ocak ayında ise Çiftlik Bank yetkilileri bu kez yeni bir şarkı için Azap'ın kapısını çaldı. Yapacağı yeni şarkı için cazip bir para teklif etti. Ancak bu parayı nakit ya da banka yoluyla ödemeyeceklerini, Çiftlik Bank'taki hesabına yatıracaklarını ve böylece daha fazla para kazanacağını söyledi.

Azap, daha önce yaptığı şarkının parasını aldığı için tereddüt etmedi ve şarkıyı gönderdi. Çiftlik Bank yetkilileri ödeme günü geldiğinde 'Sisteme geçemiyoruz, çok yoğunluk var' yanıtını verdi.

ŞARKILARI KALDIRTTI
Ve daha sonra Çiftlik Bank hakkında söylentiler ortaya çıktı. Mehmet Aydın birden bire ortadan kayboldu. Rapçi Azap ve menajeri harekete geçerek Çiftlik Bank için yaptırdıkları şarkıyı telif haklarını kullanarak kaldırttı.

AÇIKLAMA YAPTI: BEN DE YATIRIMCIYIM, MAĞDUR EDİLDİM
Çiftlik Bank ile ilgili yayılan haberler arasında Mehmet Aydın'ın Rapçi Azap'a gönderdiği para da gündeme geldi. Bu iddialar üzerine Rapçi Azap, kişisel Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Azap, açıklamada kendisinin de mağdur olduğunu ve yaptığı şarkı dışında Çiftlik Bank ile hiçbir bağının olmadığını söyledi. Açıklama şöyle:

"Öncelikle internette dolaşan şirketin CEO'su Mehmet Aydın tarafından gönderilen EFT'lerin yer aldığı belgedeki şahsi hesabıma yatan 2000 lira ile başlayalım. Oyundaki üyeler ya da müzikal olarak  beni yakından takip eden herkesin bildiği gibi ben bu şirket adına tanıtım parçası yaptım. Mehmet Aydın tarafından hesabıma gönderilen bu para yaptığım şarkı karşılığında aldığım ödemenin kalan kısmıdır.

İkinci konu ise bazı rap sayfalarında paylaşılan sponsorluk konusu. Bu reklam müziği yayınlandıktan sonra yönetim ve üyeler tarafından beğenildiği için son yaptığımız albümdeki herhangi bir parçanın klip masraflarını üstlenmek istediler. Benim yada Aşıl’ın bu şirketle her hangi bir bağı yada sponsorluk anlaşması bulunmamaktadır.

Üçüncü konu ise bende bir üye ve yatırımcıyım tr3 yani Ares serverında üye olduğum tarihten bu güne 20 bin lira yatırımda bulundum. Çekebildiğim miktar ise 10.600 TL dir. Bu papara hesap hareketlerinde ve e-posta adresim de gün ve gün kayıtlıdır. 

Bende bir yatırımcıyım ve bende her üye gibi mağdur edildim. Bu şirket için yaptığım jenerik parçası dışında her hangi bir bağım yada anlaşmam bulunmamaktadır. Bunlar delilleriyle sabittir. Bu güne kadar yaptığım tanıtım parçalarıyla ilgili gerekli yasal işlemleri başlatmış olup telif haklarımı kullanarak yayından kaldırmış bulunmaktayım."(Hürriyet)

 
MHP'li Ekmeleddin İhsanoğlu'dan kötü haber!
 
Hukukçular Bayındır'da istismarı ve şiddeti anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de TMMOB ve vekillerden elektrik fabrikası çağrısı
İzmir Alsancak'ta bulunan tarihi Elektrik Fabrikası'nın özelleştirilmesine ...
Cumhuriyet davasında istenen cezalar belli oldu
Cumhuriyet gazetesi davasında savcı mütalaasını açıkladı. Ahmet Şık ve ...
İzmir'de FETÖ operasyonu: 5 tutuklama!
Soruşturma kapsamında, aralarında muvazzaf subayların da bulunduğu 16 şüpheliden 5'i tutuklandı
 
Türkiye'yi sarsan istismar davasında karar!
Adana'da sokak düğünü sırasında, düğün sahibinin evinde uyuyan 4.5 yaşındaki ...
İngiltere'den Türkiye'ye skandal vize kararı
İngiltere İçişleri Bakanlığı, Ankara Anlaşması çerçevesinde Türk vatandaşlarına ...
Merakla beklenen sınav bugün açıklanıyor
BİLSEM sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı ...
 
6 ilde Çiftlik Bank operasyonu: Çok sayıda gözaltı!
Sakarya’nın Geyve ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ...
Meteoroloji'den asit yağmuru uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdür Güneş, yaptığı açıklamada, asit yağmurları, sınır ...
A Milli takım kadrosu açıklandı
A Milli Takım'ın Karadağ ve İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı özel maçlar öncesi kadrosu açıklandı
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva