HABERLER>SPOR
1 Temmuz 2020 Çarşamba - 15:57

Halil Akbunar: Avrupa'da Göztepe ile oynamak istiyorum

Süper Lig'de cumartesi günü Fenerbahçe deplasmanına çıkacak Göztepe'nin sol kanat oyuncusu Halil Akbunar, en büyük hayalinin Avrupa kupalarında Göztepe forması giymek olduğunu söyledi.

Halil Akbunar: Avrupa da Göztepe ile oynamak istiyorum

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Tam Saha dergisinde röportajı yayımlanan Halil, "Göztepe'nin çok köklü bir tarihi var. Taraftarlarımızın baskısı da bu yüzden. Çünkü taraftarlarımız geçmişteki büyük başarıların tekrarlanmasını istiyor. Bence kulübün o günlere geri dönmesi mümkün. Gelecek yıllarda Göztepe'yi sadece Türkiye değil Avrupa da tekrar duyacak. Genç jenerasyondan gelen çok iyi oyuncularımız var. İnşallah şans buldukça onlar da kendilerini gösterecek" değerlendirmesinde bulundu. Altyapıdan çıkıp 8 yıldır kulüpte oynayan Halil, transferin gözdelerinden olurken, Avrupa'da Göztepe formasıyla oynamak istediğini belirterek, "Aslında futbolu Göztepe'de bırakmak istiyorum. İnşallah kulübün böyle bir düşüncesi varsa benim de düşüncem bu yönde. Avrupa'da oynamayı çok istiyorum. Ancak Avrupa'da Göztepe forması ile oynamak istiyorum. İnşallah bu hayalimi de gerçekleştireceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı. Göztepe'nin yeni evi Gürsel Aksel Stadı'nın açılışında Beşiktaş'a karşı attığı stadın ilk golünün kendisi için çok önemli olduğunu ve yeni statta ilk golü atan isim olmayı hep hayal ettiğini ifade eden Halil, "Maçtan bir gün önce içime gol atacağım hissi doğdu. Serdar Gürler bana, 'İlk golü inşallah sen atarsın. Ama asisti de ben yapayım' dedi. Çok heyecanlıydım. Yıllar boyunca bu stadın ilk golünü atan olarak benim ismimin duyulacak olması büyük gurur kaynağı" cümlelerini kurdu. 

"Milli formayı istiyorum" 
Göztepe'nin yeni stadında şampiyonluk yaşayacağına inandığını sözlerine ekleyen Halil, "Gerçekten çok güzel bir stada kavuştuk. Çok uzun bir zaman sonra stadımız oldu. Bence Türkiye'nin en iyi statlarından bir tanesi oldu. Zaten gelip de görenlerin hepsi aynı şeyi söyledi. Göztepe'nin aslında çok önceden böyle bir stadı olması gerekirdi. Bu süreçte yeni stadımızda çok az maç oynayabildik. İnşallah Gürsel Aksel'de şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum. Diğer hayalim de A Milli Takım'da oynamak. Hayalim o ay-yıldızlı formayı bir kez de olsa giymek. A Milli Takım'da çok kaliteli bir jenerasyon var. Çok iyi performans sergiliyorlar. Önümüzdeki maçlar için hepsine başarı diliyorum" şeklinde konuştu. 

HAYTAP'TAN ziyaret
Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) temsilcileri Göztepe'ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Kulübün her yıl büyük bir coşkuyla kutladığı 14 Haziran kutlamalarında havai fişek kullanılmaması için başvuran ve olumlu yanıt alan HAYTAP İzmir Temsilcileri bu gelişmenin ardından Göztepeli yöneticilerle bir araya geldi. Ziyarette HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder Başkanvekili Talat Papatya'ya kutlamalarda havai fişek kullanılmaması kararı nedeniyle bir plaket verdi. Talat Papatya, Göztepe'nin İzmir'in en büyük sivil kuruluşu olduğunu ve HAYTAP gibi, alanının en büyük sivil toplum kuruluşu ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. (DHA)

 
CHP’li Atila Sertel dede oldu
 
İzmir'de hayvansever derneğine kumar baskını!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Petkimspor'a umut doğdu
Türkiye Basketbol Ligi'nde 24 maçta 19 galibiyetle lider durumda yer alıp, ...
Menemenspor Play-Off'a havlu attı
TFF 1'inci Lig'de Play-Off yolunda en önemli rakiplerinden Keçiörengücü'ne ...
3. Lig için Buca'dan öneri
TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Play-Off mücadelesi veren 1928 Bucaspor'un ...
 
'Beşiktaş'ın mali durumu çok kötü, 4 ay ev kiramı ödeyemedim'
Beşiktaş'ın sezon başında Fransız ekibi Guingamp'dan kiraladığı ve daha ...
Pınar Karşıyaka'ya artçı şok!
Antrenör Ufuk Sarıca yönetimindeki iddialı kadrosuyla ING Basketbol Süper ...
Süper Lig'den 7 kulüp PFDK'ye sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 7 kulübü ...
 
Menemen, Keçiören'den eli boş döndü
TFF 1. Lig’in 31. haftasında Keçiörengücü, sahasında Ekol Göz Menemenspor'u 2-1 mağlup etti.
Altnordu, Adana deplasmanından 1 puanla döndü
Altınordu, TFF 1. Lig'in 31 hafta karşılaşmasında Adanaspor ile 0-0 berabere kaldı.
TFF'den 2. Lig 3 Lig ve Amatör ligler kararı!
TFF, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva