HABERLER>POLİTİKA
24 Kasım 2013 Pazar - 09:59

Hakan Şükür de dershaneler için oyuna girdi!

"Başbakanımıza olan sevgi ve saygımı ispat etmeye ihtiyacım yoktur. Aynı şekilde bugüne kadar hep ülkemiz ve milletimize faydalı işler yaptığını gördüğüm Hizmet hareketine ve Muhterem Hocaefendiye olan sevgim de herkesin malumudur."

Hakan Şükür de dershaneler için oyuna girdi!

İSTANBUL- AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, “Dershanelere ihtiyaç duyulmayacak bir iyileştirme yapılmadan kapatılmasına evet demenin, doğru olmadığını düşünüyorum” dedi.
 
Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da açıklamalarda bulunan Hakan Şükür, “Bugüne kadar binlerce gencimizin üniversite kazanmasına vesile olan bu kurumların kapatılmasının, doğuracağı sosyal yaraların telafisinin zor olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
 
“BAŞBAKAN’A SEVGİMİ İSPAT ETMEYE İHTİYACIM YOK”
Birkaç gündür bazı haber sitelerinde dershane meselesiyle ilgili attığı tweetler üzerine bazı değerlendirme ve yorumlar gördüğünü belirten Şükür, “Öncelikle şunu belirteyim ki Sayın Başbakanımıza olan sevgi ve saygım, başta Başbakanımız olmak üzere tüm kamuoyunun malumudur. Bunu hiçbir şekilde ispat etmeye ihtiyacım yoktur. Aynı şekilde bugüne kadar hep ülkemiz ve milletimize faydalı işler yaptığını gördüğüm Hizmet hareketine ve Muhterem Hocaefendiye olan sevgim de herkesin malumudur” diye konuştu.
 
Vatan'daki habere göre Şükür, 20 seneden fazla bir süreden beri Hizmet’in içinde bulunmaktan şeref duyduğunu belirterek, “Mensubu bulunmakla onur duyduğum partimizin bu şekilde karşı karşıya gelmiş olmaları beni çok üzmektedir. Muhterem Hocamın Başbakanımıza her zaman dua ettiğinin en yakın şahitlerindenim. Başbakanımızın da Hocamız aleyhine bir beyanına şahit olmadım” şeklinde konuştu.
 
“DERSHANELERİN SADECE TİCARİ KURUMLAR OLARAK GÖRÜLMESİ DOĞRU DEĞİL”
Açıklamalarında dershanelerin kapatılmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şükür, şunları söyledi: “Dershaneler meselesinde gerek yayın organlarında gerekse sosyal medyada gösterilen hassasiyet, bugüne kadar süregelen bu dostluğun zedelenmesi endişesinden kaynaklanmaktadır. Dershanelerin sadece ticari kurumlar olarak görülmesi doğru değildir. Elbette eğitim sistemimizin iyileştirilmesi hepimizin öncelikli görevidir. Ama bunu bir şeyleri yıkarak yapmaya taraftar olmadığımı belirtmek isterim.”
 
Kapatmanın doğru olmadığına vurgu yapan Şükür, “Dershanelere ihtiyaç duyulmayacak bir iyileştirme yapılmadan kapatılmasına evet demenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bugüne kadar binlerce gencimizin üniversite kazanmasına vesile olan bu kurumların kapatılmasının, doğuracağı sosyal yaraların telafisinin zor olacağını düşünüyorum” dedi.
 
MİLLETE FAYDALI OLMAYACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM HUSUSLARI AÇIKÇA İFADE EDERİM”
Şükür, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini sınamanın kimsenin haddi olmadığını belirterek, “Ama hiçbir makam sevdasına düşmeden tamamen milletime hizmet sevdasıyla ve Başbakanımızla isteğiyle girdiğim siyasette. Milletime faydalı olmayacağını düşündüğüm hususları açıkça ifade etmek en önemli vazifemdir” diye konuştu.
 
“DUALARIN YAKIN ŞAHİDİYİM”
Gerek kapatma davasında, gerekse ülkenin yararına olan bütün hamlelerde hizmete yakın medya organlarının tavrının ortada olduğunu söyleyen Şükür, şu tweetleri yayınladı:
 
“Kapatma davasında partimize ve Başbakanımıza hizmet mensuplarının yaptıkları dua organizasyonlarının, ettikleri duaların yakın şahidiyim. Hem referandumda hem seçimlerde kapı kapı dolaşan, hakaretlere uğrayan, kadınıyla erkeğiyle fedakarca çalışan hizmet insanlarını hepimiz biliyoruz.”
 
“Hiçbir beklentiye girmeden büyük maddi fedakarlıklarla dünyanın her yerinden gelip oy kullanan insanları, daha düne kadar partimize ve değerlerimize tavırları ile bilinen bir kısım medya mensuplarının düşman ilan etmesi büyük bir haksızlıktır. Bu insanların "savaş, kavga" gibi kelimelerle yan yana anılması çok inciticidir.”
 
“Son olarak birkaç gündür aynı dil konuşulmasa da aynı duyguları paylaştığımızı biliyor, yaradandan ötürü hepinizi seviyorum. Rabbim birlik beraberliğimizi korusun fitneden kötülüklerden korusun inşallah Amin.”
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ŞİRİNYERLİ 24 Kasım 2013 Pazar 10:54

Hakan Şükür'ün ifadesine göre yalnız onların **DUA**ları kabul görüyormuş gibi anlatımı ne kadar yanlış**RABBİM**Duaların nasıl kabul olduğunu **KURANDA**yazmış..ALNIN SECDEDEYKEN**bana cok yakınsın.**DUA**nı et..SEVGİLER..

Yorumu oyla      13      5  
TC. Öz Vatandaş. 24 Kasım 2013 Pazar 10:37

Kaç senedir Meclise uğramayan, oturumlara katılmayan, Kürsüye bir kere çıkıp kurula hitap etmeyen, yani ağzını açmayan Şükür konu hoca efendisi olunca bülbül kesildi. Bre zındık yıllardır bu milletin vergilerinden ballı maaş alırken bir kere olsun bu Vatan için ne bir önerge verdin nede kurul çalışmasına katıldın ve konuşma ihtiyacı hissetmedin, şimdi menfaatiniz için ahkam kesmek niye, bu ülkemi önemli yoksa hoca efendinizin çıkarları için hizmetmi önemli, laf sırası müslümanlığa geldimi sizden başka müslüman yok ama müslüman gibi yaşamaya geldimi maşallah müslümanlıktan eser yok. Sizin gibi zihniyetleri yüce rabbime havale ediyorum.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Mısır krizine ilk açıklama
Başbakan Erdoğan, Mısır ile Türkiye arasında yaşanan diplomatik krize ...
Erzurumlular Nazmi Kalyoncu’yu ağırladı
AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İl Genel Meclisi ...
AK Parti Güzelbahçe’de tek yürek!
İl Başkanı Akay’ın da katıldığı Danışma Kurulu Toplantısı’nda 4 aday adayı ...
 
AK Parti aday adayı Atila’dan STK Başkenti Bayraklı sözü
AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila, "Bayraklı Sivil ...
Erdoğan’dan Mısır’a Rabia işaretiyle cevap
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mısır'ın Türk Büyükelçi'yi "persona non ...
Çiğli aday adayı Talak ev ev ‘hatır’ dağıtıyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, ...
 
Engin’den Erdoğan’a 24 Kasım salvosu!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Ali Engin, 24 Kasım Öğretmenler ...
Kılıçdaroğlu: Anneler bu dramı iyi biliyor!
CHP Lideri, Osmaniye’deki aday tanıtım töreninde hükümetin tartışmalı uygulamalarını eleştirdi.
Gaziemir aday adayı Kar’dan ‘tarihi’ uyarı
Gaziemir Seydiköylüler Derneği’ni ziyaret eden CHP Gaziemir Belediye Başkan ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Toplumsal Bellekte Bir Akdeniz Liman Kenti: İzmir
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sönmeyen yıldız!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Maymunlar Cehennemi ve Cujo
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva