HABERLER>ASTROLOJİ
5 Temmuz 2017 Çarşamba - 09:53

Haftanın burç yorumları

3-10 Temmuz arası sizleri neler bekliyor, Su karakuş yorumladı…

Haftanın burç yorumları

KOÇ: Salıdan itibaren para kazanmak yerine yeni bilgiler öğrenmek ilgini çekmeye başlayacak. Kısa yolculukları ve medya çalışmalarını severek gerçekleştireceksin. Çarşamba yoğun şekilde düşündüğün evin ve ailen artık yorgunluk yaratacak ve biraz aşka, eğlenceye, çocuklarına zaman ayırmak isteyeceksin. Düşüncelerin subjektiflikten uzaklaşacak ve artık objektif olabileceksin. Hafta sonunda gerçekleşen dolunay kariyerinle ilgili ani bir köklü değişikliği getirecek. Hafta başında başlayan olaylar hafta biterken tamamlanmış olacak ve bir final gerçekleşecek.

BOĞA: Hafta başında seyahatlerde dikkatli olman gerekiyor. Kazaya açık bir hafta geçireceksin ve hafta biterken uzun bir yolculuğu tamamlayıp eve döndüğünde artık hayata eskisi gibi bakmıyor olacaksın. Her şey kökten değişecek. Belki kent değiştirme kararı alacaksın belki de medya çalışmalarının ürünlerini toplayacaksın. Yakın çevreni sıklıkla düşünme eğiliminden hafta trasından itibaren kurtulacak, düşünceni ailene ve evine çevireceksin. İlgini ekleyen işlere odaklandığında parayıda daha rahat kazanacaksın.

İKİZLER: Salıdan itibaren yılın en çekici hissedeceğin dönemlerinden biri başlıyor. Venüs’ün burcuna geçişiyle aşka hazır, romantik ve çekici görüneceksin. Hayranlarının sayısı arttıkça özgüvenin yükselecek. Mali konularda gergin ve dikkatli olman gereken bir haftadasın. Çarşambadan itibaren çevrenle daha sıkı fıkı bir iletişim kuracak, öğrenmeye ve araştırmaya yöneleceksin. Cuma aşk için para harcamak, çocukların için aşırı harcama yapmak istenmeyen sonuçlar getirecek. Paranı sakla. Hafta başından itibaren etkili olan dolunay kredi almanı sağlayabilir ya da borçlarını tamamlamanı. Bu ani final yeni bir yaşam döneminin başlangıcı olacak.

YENGEÇ: Zor ama git gide güçleneceğin bir hafta seni bekliyor. Hafta başında bir miktar içe dönüp ruhsal gelişim teknikleriyle huzur bulmak iyi gelecek. Yeniden yogaya başlayabilirsin mesela! Çarşambadan itibaren kendini irdelip durmaktan vazgeçecek para kazanma ve harcama yöntemlerin hakkında kafa yoracaksın. Partnerini veya yakınlarının baskısı hafta başından itibaren yoracak. Cumaya dikkat et. Yakınlarının başına gelenler üzebilir. Hafta sonunda ayrılık kararı alacak veya bir çözüm bulacaksın. Hayatın bu haftadan itibaren değişiyor ve sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

ASLAN: Yakınlarının sağlık sorunları için hafta başında epeyce mücadele verecek hafta biterken sorunu bulmuş, çözümü sağlamış olacaksın. Yeme-içme alışkanlığın köklü bir biçimde değişebilir. Hafta başında düşüncelerini açıkça ifade etme eğilimin artarken bu tutum sana puan kazandıracak. Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmeyi özlediğini fark edeceksin. Dolunay iş yerindeki pozisyonundan iş alanına kadar pek çok şeyi kökten değiştirecek. Değişimi en başında istemesende zamanla keyifli bulacaksın.

BAŞAK: Kariyerinle ilgili verimli dönem hafta başında başlıyor. Yöneticilerinin ilgisini ve desteğini kazanacaksın. Arkadaşlıklar ve idealler hakkında uzun uzun düşündüğün, enerji harcadığın bir evredesin. Hafta ortasından itibaren düşünmeyi bırakıp hayatı hissetmeye başlayacak, özdeğerin hakkında daha doğru düşünceler geliştireceksin. Bir nevi ilerleyeceksin. Arkadaşlıklar ve sosyalleşmek için aşırı harcamaktan kaçınman gereken bir haftadasın. Dolunay aşk alanında gerçekleşiyor. Partnerin veya çocuklarınla ilgili gelişmeler hayatında köklü değişiklikler yaratacak. Değişimi seveceksin.

TERAZİ: Hafta başından itibaren hem kariyer hem yuva alanın zor etkiler altında ve sen bu zorlukları birincil nedeni olabilirsin. Hafta başından itibaren çözümü görmek ve bulmak da zor gelecek. Salıdan itibaren seyahate çıkmak, ortamdan uzaklaşmak bakış açını genişletebilir. Çarşamba itibariyle sosyalleşmeye başlayacak, dostlarınla daha fazla zaman harcayarak gelişeceksin. Dolunay ev ve aile yaşantınla ilişkili köklü bir değişikliği getiriyor. Taşınırsan  semte bir daha geri dönmeyeceksin. Evde yapacağın yenilik eski konforsuz hayatından uzaklaştıracak. Başarabilirsin!

AKREP: Hafta başından itibaren yakın çevrenizdeki köklü değişiklikler şaşırtacak ve kısmen sevindirecek. Medya çalışmalarınızı tamamlayabilir, kitlelere adınızı duyurabilirsiniz. Kısa yolculuklarda dikkati elden bırakmayın kazalar can sıkıcı olabilir. Salıdan itibaren başkalarının kaynakları, referansları ve hediyeleri sizi mutlu ederken, çarşambadan itibaren kariyeriniz hakkında daha net düşünmeye ve iletişimde olmaya başlayacaksınız. Cuma hastalıklar veya yakınlarınızın sağlık sorunları için yolculuklara zaman ayırmanız gerekebilir.

YAY: Mali alanda dikkatli olmanız gereken, köklü değişiklikler yapacağınız bir haftadasınız. Benimsediğiniz insanlar aniden yolları ayırabilir. Gelir kaynaklarınızdan birine veda etmeniz gerekebilir. Salıdan itibaren evlilik ve ortaklık ilişkiniz için romantik evre başlarken, partnerinizin sevgi dolu yaklaşımı mutlu edecek. Çarşambadan itibaren hobi eğitimleri ya da mesleki eğitimler mutlandıracak. Hafta sonunda arkadaşlar için aşırı harcama yapmamalısınız.

OĞLAK: Dolunay burcunda gerçekleşecek ve etkisini hafta başından itibaren hissediyor olacaksın. Öfkeli tepkiler alman şaşırtmasın. Yakınlarınız bir süredir kızdırıyorsun. Haksızlık yapılıyorsa durdurabilirsin. Salıdan itibaren iş alanını güzelleştirmek isteyecek ve iş arkadaşlarından yardım alabileceksin. Çarşambadan itibarense başkalarının yardımını, kaynaklarını kullanmayı düşünecek, destek göreceksin. Hayat sana güzelken baskı yapmak yerine iyi bir şifacı veya iyilik perisi olduğunu kanıtlaman gerekecek. Dolunay başkaları üzerindeki etkini gözden geçirip köklü bir biçimde değişmene neden olacak.,

KOVA: Kötü alışkanlıklarınızdan köklü bir şekilde kurtulmanız gerekiyor ve hafta boyunca en az 1 bırakma kararı alacaksınız. Salıdan itibaren aşk yaşamında yılın en şanslı dönemi başlıyor mutlaka değerlendir. Yalnızsan aşk yaşamaya başlayabilirsin, bir ilişkin varsa bu aşkı enerjinle yükseltebilirsin, partnerinin jestleri sevindirecek. Çarşambadan itibaren evlilik veya yakınlarınla ilişkiler adına önemli düşünceler içinde bulacaksın kendini. Pozitif düşün ve kendine aykırı kararlar alma. İş seyahatlerinde hafta boyunca dikkatli ol. Dolunay yeni bir ruhsal gelişim tekniği keşfetmeni ve hayata bakışını kökten değiştirmeni sağlayabilir. Değerlendir.

BALIK: Aşk ve arkadaşlık konusunda epeyce yorulacağın bir haftadasın. Seçim yapmaya zorlanabilirsin. Arkadaşlarınla geri dönüşsüz şekilde yollarını ayırabilirsin. Ama önce etrafına iyilik yaydığından emin olmalısın. Onların senin iyileştirici bakış açına ve duruşuna ihtiyacı var. Salıdan itibaren evini ve yuvanı sıcak, keyifli yaşanılası bir yer haline getirmek için kolları sıvayacaksın. Çarşambadan itibaren işe odaklanacak, anlaşmalar yapacak, yeni elemanlar alacaksın. Cuma çocuklarından birinin ameliyatı ya da ödemeler korkutabilir. Dolunay yeni arkadaş guruplarında yer almanı ve sosyalleşmek için bakış açını değiştirmeniz sağlayacak. SU KARAKUŞ / UZMAN ASTROLOG

 
'Adalet Yürüyüşü'nde 21. gün: Hakim ve savcılar...
 
DEÜ İşletme Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Haftanız nasıl geçecek?
2017’nin 2. yarısı geldi. Yılbaşı dün gibi. 2016’nın travmalarını henüz ...
Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları
Kendini izle veya sevdiklerinin neler yaşayacağını oku. Sevgiyle, anlayışla, ...
10 adımda 28 Mayıs haftasının gökyüzü etkileri
2016 yılının travmatik dönemlerini geride bıraktığımızı iyiden iyiye hissetmeye ...
 
Sevdiklerinizin bu haftası nasıl geçecek merak ediyor musunuz?
Plüton, Satürn ve Jüpiter hafta boyunca retro durumunda olacak. Yani köklü ...
Sevdiklerinizin burç yorumları
Bu hafta senenin en güzel astrolojik etkileşimlerinden biri zirveye çıkacak. ...
Sevdiklerinizin haftalık burç yorumları
Bu hafta Ay-Jüpiter kavuşumu hem aşkı, hem evliliği, hem de bolluk bereketi ...
 
Merkür retrosu sonunda, kazandığımız 7 şey
Merkür bu haftadan itibaren Koç burcunda ilerlemeye devam edecek ve Uranüs’le ...
7 adımda haftanın astrolojisi
Bu haftanın tek 5 yıldızlı günü Pazar olacak…
İyiliğin değerini bilen mayıs bebekleri
4 Mayıs’a dek doğan bebekler Merkür gerilemesinin ve durağanlaşmasının ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva