HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
31 Temmuz 2020 Cuma - 09:08

Güzelbahçe Belediyesi’nde bayram sevinci

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, vatandaşlarla ve belediye personeliyle bayramlaştı. Bayramlaşmada önemli mesajlar verildi.

Güzelbahçe Belediyesi’nde bayram sevinci

Güzelbahçe Belediye Bahçesi'nde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, Tümbel-Sen 2’nolu şube sekreteri Muzaffer Fırat, Belediye-İş Sendikası 4’nolu şube Başkanı Ayhan Doğan, belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve belediye çalışanları katıldı.

“Bayramlar birlik olma günleridir”
Bayramların birlik ve beraberliği en güzel yaşandığı zamanlar olduğunu söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Hepimiz ayağımızı yorganımıza göre uzatıyoruz ama enflasyon ve mevcut ekonomik durumlar hepimizi zor şartlarla karşılaştırıyor. Pandemi sürecinde personellerimiz talep edilen her eve ulaştı. Alışveriş, maske ve yardım dağıtımını başarıyla gerçekleştirdik. Ancak süreç daha bitmedi çok dikkatli olmalıyız. Kadrolu personellerimizle yapılan sözleşmenin törenini şirket personellerimizle yapacağımız toplu sözleşme nedeniyle beklettik. Hepsini bir arada yapmak istiyoruz. Bütçemizi yürütülebilir ödenebilir en iyi şartlarda kullanarak sendika temsilcilerimiz ve şube başkanımızla uzlaşarak çözeceğiz. Bayramda çalışmak zorunda olan fen işleri, temizlik işleri ve zabıta müdürlüğü ekiplerimize kazasız belasız iyi mesailer diliyor, personellerimiz sayesinde vatandaşlarımız sorunsuz bir bayram yaşayacaklardır. Bu vesileyle Müslüman aleminin en özel bayramlarından olan Kurban Bayramı paylaşmayı ve dayanışmayı içerir. Biz de paylaşımı en güzel biçimde ilçemizde yaşayacağımıza inanarak tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı’nı kutların'' dedi.

“Rant iktidarı gidecek halk iktidarı gelecek”
Bayramın insanların en mutlu günlerinden biri olduğunu söyleye CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, '' Öncelikle böyle bir ortam olmasına vesile olan, bizi emekçi kardeşlerimizle buluşturan Belediye Başkanımız'a teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde A partisi B partisi demeden tüm CHP'li belediyelerimiz destan yazdı. Bu süreç gelip geçecek. Önümüzdeki süreçte rant iktidarı gidip halk iktidarı gelince vatandaşımızın yüzü gülecek.  Hedef iktidar kurultayında seçilen yeni parti meclisi üyelerimiz bizi iktidara taşıyacaktık. Önümüzde aydınlık bir gelecek olacak o günler yaklaşıyor. Bu vesileyle hepinizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum, ailenizle sağlık ve mutluluk diliyorum'' dedi.

“Emekten yana olan başkanımız var”
Mustafa İnce’nin Emeğin ve emekçinin yanında olan Bir başkan olduğunu söyleyen Belediye İş Sendikası 4 No'lu Şube Başkanı Ayhan Doğan, ''Kadrolu arkadaşlarımızın sözleşmesini tamamladık ve yüzlerini güldürdük. Şirket personellerimize bu iktidarın yarattığı zulümü de emekten yana olan başkanımızla yapacağımız anlaşmayla bertaraf edeceğiz. onlarında yüzü gülecek çünkü emekten yana olan bir belediye başkanımız var'' dedi.

“Birlikte mücadele edersek kazanırız”
Son olarak konuşma yapan TümBel-Sen 2 No'lu şube sekreteri Muzaffer Fırat, ''Petrol, elektrik, doğalgaz vs. birçok şeye yapılan zam nedeniyle alım gücümüz iyice zayıfladı. Çalışan yoksulluk içinde yaşam savaşı veriyor. Hepimiz birleşerek bu anlayışa karşı birlikte mücadele etmeliyiz. Çünkü bu kötü tablonun sebebi biz değiliz. Birlikte el ele vererek mücadele edersek kazanırız'' dedi.

Konuşmaların ardından Başkan İnce'ye personeller çiçek takdim etti. Tüm katılımcılara tatlı ikram edildi. Ayrıca kesilen kurban eti personele dağıtıldı.

 
Kısa çalışma ödeneğinin süresi bir ay uzatıldı
 
Başkan Kılıç’tan sosyal mesafeli bayramlaşma
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Selçuk belediye ailesi bayramlaştı
Kurban Bayramı öncesinde Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu ...
Konak'ta bayram öncesi yüzler güldü
Konak Belediyesi, hayırsever bir vatandaşın bağışladığı 180 çift ayakkabıyı ...
Başkan Soyer'den şafak ziyareti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, belediye personeliyle bayramlaşma ...
 
Tatil beldelerindeki gürültü kirliliğine önlem
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince yurttaşların huzurlu ...
Büyükşehir’den amatöre can suyu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, pandemiden büyük oranda etkilenen amatör ...
Kemalpaşa Belediyesi’nde bayramlaşma
Kemalpaşa Belediyesi’nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.
 
Başkan Kırgöz personeliyle bayramlaştı 
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Kurban bayramı arefesinde Dikili ...
Başkan Karakayalı'dan bayram mesajı
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Narlıdere’de bayram kutlaması
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Ayıptır söylemesi' denilirken…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva