HABERLER>GÜNCEL
25 Ocak 2024 Perşembe - 15:25

Gürültüye kızdı... Kapısına satırla dayandı!

İstanbul Kartal'da dehşete düşüren anlar yaşandı. İlçede bir kişi gürültüden rahatsız olduğunu söyleyip komşusunun kapısına satırla dayandı. Bu anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Gürültüye kızdı... Kapısına satırla dayandı!

Kartal'da İlginç Cihan B., eline aldığı satırla komşusu Nermin Gümrükçü'nün kapısına dayandı. Kapıyı açan Gümrükçü'nün üzerine yürüyen saldırgan, kapatılan kapıyı satırla vurarak açmaya çalıştı.

DHA'nın haberine göre gözaltına alınan İlginç Cihan B.'nin akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı.

İlginç Cihan B.'nin daha önce de annesini yaraladığı ve bir süre Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Neriman Gümrükçü "Gürültüler olduğu zaman şahıs rahatsız oluyormuş. Ama bir apartmanda yaşıyoruz yani. İnsanın olduğu yerde gürültüde olur. Her şey olur. Artık hareket etmeye korkuyordum evimde" dedi.

Olay bir sitede meydana geldi. Salı günü saat 14.00'te İlginç Cihan B. isimli bir kişi, aynı binada alt katında oturan komşusu Nermin Gümrükçü'nün kapısına gitti. Gümrükçü kapıya vuran İlginç Cihan B.'ye kapıyı açtı. O sırada İlginç Cihan B. elindeki satırla Nermin Gümrükçü'nün üzerine yürüdü.

Kendini içeri atan Gümrükçü kapıyı ise kapattı. Ancak İlginç Cihan B., kapıdan ayrılmadı ve satırla kapıyı açmaya çalıştı. Saldırgan dakikalarca elinde satırla kapıda beklerken Nermin Gümrükçü ise eşini arayarak durumu anlattı. Eşinin telefonu üzerine eve gelen Murat Gümrükçü, kapıda ve kapının önündeki bulaşık makinesinde çizikler olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi.

Konuyla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheli İlginç Cihan B.'nin daha önce de annesini yaraladığını tespit etti. Yapılan çalışmalarda şüphelinin daha önce Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü belirlendi. Ekipler şüpheliyi yakalamak için adresine gittiklerinde defalarca kapıyı çalmalarına rağmen kapı açılmadı. İçeride olduğu tespit edilen şüphelinin yakalanması için savcılık kararıyla çilingir yardımıyla eve giren polis, İlginç Cihan B.'yi gözaltına aldı. Saldırgan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

'ÖLDÜRECEĞİM SENİ' DİYOR
Nermin Gümrükçü , "15 yıldır ben bu şahısla uğraşıyorum. Sürekli beni taciz ediyor. Satır alıp kapıma geliyor. Beni tehdit ediyor. 'Öldüreceğim seni' diyor. Artık dayanacak gücüm kalmadı. En son kamera koydum. Ve bunu kanıtladım kamerayla beraber. Polise şikayette bulunuyordum. Hiçbir şey yapamayız diyordu. Böyle çaresiz kalınca gizli kamerayla beraber bu şahsı yakalattım" diye konuştu.

'GÜRÜLTÜLER OLDUĞU ZAMAN RAHATSIZ OLUYORMUŞ'
Gümrükçü, "Evimde makineyi açtığım zaman evimi süpüremiyorum. Kalorifer borularına vuruyor. Defolun gidin buradan diyor. Siz istemiyoruz burada diyor. Yettiniz artık diyor. Yani gürültüler olduğu zaman şahıs rahatsız oluyormuş. Ama bir apartmanda yaşıyoruz yani. İnsanın olduğu yerde gürültüde olur. Her şey olur. Artık hareket etmeye korkuyordum evimde. Raporu varmış. Raporluymuş. Hastalığına saygı duyuyorum. Bir şey demiyorum. Ama devletimiz buna sahip çıksın. Bugün banaysa yarın da bir başkasına aynı şey olur" dedi.

'ÇAREYİ GİZLİ KAMERA KOYMAKTA BULDUK'
Şüphelinin en sonunda satırla saldırdığını söyleyen Gümrükçü, "En son o gün elektrikçi geldi. Elektrik işim vardı. Onu yapıyordu. Kapıda sesler duyunca kapıyı açtım. Yettiniz artık dedi. 'Öldüreceğim seni, defolun gidin buradan, istemiyoruz sizi' dedi. Burada ben onların başına belaymışım. Ben 28 senedir burada oturuyorum. Bir komşuyla bir sorunum olmadı. Herkes tanır, herkes tarafından sevilirim. Bunları yaşadım bu zamana kadar. Ama artık canımıza tak etti. En sonunda çareyi gizli kamera koymakta bulduk. Ve nihayetinde de sonuca varıldı. İnşallah bundan sonra da bir şey olmaz. Temennim devlete güvenim sonsuz. İnşallah yaşamam bir daha böyle bir şeyi. Gerçekten çok zor bir durum. Hakikaten şu an sinirlerim bozuk. Tutanak tutturdum, şikayette bulundum. Gereken yapıldı zaten. Akşam memur beyler geldi. Savcı harekete geçti. Muhtarımız geldi sağ olsun. Yardımcı da oldular" diye konuştu.

 
Sevgili dehşetinde katledilmişti... Behiye'ye acı veda!
 
İzmir'deki doçent vahşetinde yeni detaylar... Katliam göz göre göre gelmiş!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sevgili dehşetinde katledilmişti... Behiye'ye acı veda!
 İzmir'in Karabağlar ilçesindeki evinde bıçaklanarak öldürülen 12 yaşındaki ...
Tarihi eser kaçakçılarına baskın!
Bursa'da tarihi eser kaçakçılığı yaptığı belirlenen M.K. operasyonla ...
İTÜ eski öğrencisi kampüste intihar etti
İTÜ Uzay Mühendisliği bölümü öğrencisi Okan Bayram, üniversitenin Ayazağa ...
 
MSB'den F-16 açıklaması
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "ABD Başkanı Biden tarafından ...
Son bir haftada 82 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), yurt içi ve sınır ötesinde icra edilen ...
12 yaşındaki Behiye'nin amcası isyan etti: Yaratık bile bunu yapamaz!
İzmir'de Suriye uyruklu Levend M.'nin (30) demir kapısının camını kırarak ...
 
İzmir'den de gözaltılar var... 'Narkogüç' baskını!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu imalatçılarına ve bunların satışını ...
Annesini 27 kez bıçaklayan caniye 'iyi hal'
Bursa'da, uyuşturucu kullandıktan sonra annesini 27 yerinden bıçaklayarak ...
Bakanlık duyurdu: Uçak acil iniş yaptı!
Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri 12’nci Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı'ndan ...
 
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Güneşli günler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Eskiçağ İnançlarında ve Ritüellerinde Şarap
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ha’di, öldür beni!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Zoraya ter Beek’in ötanazi kararı üstüne
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
'Bitti' sanmayın; gelecek!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Paradigma çökmesi bir gerçek
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Amma velakin, bir şey yapmalı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kılıçdaroğlu’nun öfkesi ve yeni dengeler…
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Milletin cebi
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birleşik Krallık ve ahlaki çöküntü
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva