HABERLER>ASTROLOJİ
5 Nisan 2024 Cuma - 09:13

Günlük burç yorumları (5 Nisan 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 5 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...

Günlük burç yorumları (5 Nisan 2024)

Sevgili astroloji severler yeni bir günden hepinize merhabalar, bugün kadınlar ile ilgili konularda şiddet haberleri çok fazla gündeme gelebilir. Sabah 08:40 ile öğle 14:15 saatleri arasında Ay boşlukta olacak, bu süreçte yaptığımız işlerden sonuç almak biraz güç olabilir. Öğleden sonra Venüs Koç burcuna geçiş yapıyor, Ay tutulmasının etkisiyle beraber artık ilişkiler ve ortaklıklar konusunda karar verme zamanı geldi.

Bağımlılıklardan uzaklaşmak ve kendi rotanı belirlemek adına doğru planlar ve stratejiler geliştirmelisin. Bugün öfkeni, gerilimini daha çok içinde yaşamayı tercih edebilirsin ancak bir süre sonra bütün bunları yönetmeye çalışmak güç olabilir. 

Koç Burcu: Sevgili Koç, gün içinde enerjinin düştüğünü hissedebilirsin, duygularını anlatmaktansa saklamayı tercih edebilirsin. Hayatındaki kadın figürler ile gerilimli diyaloglar içinde kalabilirsin. Sakin kalmak ve söyleyeceklerini birkaç kere düşünmende fayda var.?

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, kariyer ve iş konularıyla ilgili yapacağın toplantılar gündeminde olacak. sosyalleşmek, arkadaşların ile vakit geçirmek isteyebilirsin. Bugün duygularının, duyduğun sevginin karşılığını görmek isteyebilirsin. 

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, kariyer ve çalışma hayatın ile ilgili belirsizlikler meydana gelebilir. Attığın adımların sonuçsuz kalmaması için bugün herhangi bir şekilde harekete geçmemek daha doğru olacaktır. 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bugün kariyerinle ilgili, yöneticilerin ile ilgili güzel haberler alabilirsin. Yaptığın işin değer görmesi ve kazanç sağlamak adına öğleden sonra şansını kullanabilirsin. 

Aslan Burcu: Sevgili Aslan,finansal konulardaki belirsizlik canını sıkabilir ancak bunlara aldırış etmeden eğitim planlamak, harekete geçmek ve seni kısıtlayan enerjilerdan uzaklaşmak isteyebilirsin.? 

Başak Burcu: Sevgili Başak,bugün bir hediye alabilir, bir sürpriz ile karşılaşabilirsin. Eşin ve ortaklıkların ile ilgili konular gündeminde olacak. Duygularını açık etmek ve paylaşmak isteyebilirsin.? 

Terazi Burcu: Sevgili Terazi,çalışma hayatın ile ilgili belirsizlikler motivasyonunu bozabilir ancak ortaklıklar veya beraber çalıştığın insanların desteğini alacaksın. Partnerinle ilgili seni mutlu edecek haberler alabilirsin. 

Akrep Burcu: Sevgili Akrep,duygularını açık etmek ve içinde taşıdığın her şeyi paylaşmak isteyebilirsin. Çocuklar ile ilgili konularda bazı sorunlar meydana gelebilir, sağlık konularına dikkat etmelisin.? 

Yay Burcu: Sevgili Yay, ev ve aile yaşamınla ilgili konularda gerilimler meydana gelebilir. Duygusal olarak ailene ve yakınlarına ihtiyaç hissedebilirsin. Hayatınla ilgili bazı düzen değişimleri meydana gelebilir. 

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, yakın çevrendeki insanlar ile ilgilenecek bir süredir çözüme kavuşturamadığın konuları tekrar gündeme getireceksin. Iletişim yoğun olacak ancak yanlış anlaşılmalar ve gereksiz gerilimler meydana gelebilir.

Kova Burcu: Sevgili Kova, finansal konularda ve değer duygularınla ilgili kısıtlanmış hissedebilirsin. Harekete geçmek istesen de duyguların seni zorlayabilir. Maddi konularda yapacağın yatırımlara dikkat etmelisin. 

Balık Burcu: Sevgili Balık, bugün kendini anlatmak, hislerini açığa çıkarmak isteyebilirsin. Insanlar ile olan iletişiminde sorunlar meydana gelebilir. Bir süredir kafanda büyüttüğün düşünceler öfkeni yönetmene engel olabilir. (NTV)

 
Köylülerin 'tarlam nerede' isyanı!
 
Bir sigara grubuna daha dev zam!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günlük burç yorumları (2 Nisan 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 2 Nisan 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Sosyal medyanın diline düştü: Astroloji öğrensin!
Astrolog Nuray Sayarı'nın seçim yorumları uzun süre gündem olmuştu. CHP'nin ...
En baskın 4 erkek burcu: Bu burçlar bazen çekilmiyor
Bazı burçlar güçlü ve baskın kişilikleriyle öne çıkarlar, ancak bu durum ...
 
Günlük burç yorumları (31 Mart 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 31 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
1-25 Nisan 2024 Merkür Retrosu ve etkileri
İnci Gücen, etkilerini hissedeceğimiz 1 - 25 Nisan 2024 Merkür Retrosunu ...
Günlük burç yorumları (27 Mart 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 27 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
25 Mart Haftası burç yorumları
Tutulma ile başlayacağımız haftanın temel konusu ilişkilerde adil olmadığını ...
Terazi’de Ay tutulması nelere işaret ediyor?
25 Mart tarihli ay tutulmasında, ilişkilerimiz ve denge gerektiren konularda önemli sonuçlar var.
Günlük burç yorumları (24 Mart 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 24 Mart 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva