HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
14 Haziran 2017 Çarşamba - 12:13

Göztepe'ye tesis müjdesi: Yarısı Başkan Kocaoğlu'ndan!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir'e Süper Lig sevinci yaşatan sarı-kırmızılı ekibi 92. yaşını "müjdeyle" kutladı. Başkan Kocaoğlu, sarı-kırmızılı ekibin Torbalı'da yapacağı alt yapı tesislerine yüzde 50 oranında katkıda bulunacaklarını belirtti.

Göztepe ye tesis müjdesi: Yarısı Başkan Kocaoğlu ndan!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, "İzmir'in Süper Lig hasretini dindiren Göztepe Spor Kulübü'nün tüm futbolcu, teknik adam ve yöneticileriyle cefakar taraftarlarını yürekten kutluyorum. İzmir'e ve İzmirlilere çok büyük bir mutluluk ve gurur yaşattılar. Elbette önemli olan, bu başarının kalıcılığıdır. Süper Lig'de kalıcı başarılara imza atabilmenin öncelikli koşullarından birisi de güçlü bir alt yapıdır.

Biz de bu düşünceden hareketle, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, Göztepe'nin alt yapı yatırımlarına ciddi bir destek vermeyi kararlaştırdık. Torbalı'da kurulacak alt yapı tesisleri yatırım maliyetinin yüzde 50'sini karşılayacağız. Bunun bedeli de yaklaşık 7 milyon TL'dir. Kulüp yöneticileriyle detaylarını görüşmekte olduğumuz bu önemli yatırım, İzmir'in Süper Lig kalitesinde yeni futbolcular yetiştirmesi için de çok önemli bir sıçrama tahtası olacak. Göztepe Süper Lig'e, Süper Lig de Göztepe'ye çok yakışacak. Seneye aynı başarıyı Altınordu kulübümüzden bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

 
Folkart ile Aston Martin Alaçatı’da
 
Bucaspor'de ödeme krizi aşılıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
14 Haziran 2017 Çarşamba 13:00

Aziz Başkan yıllardır gelin doğru düzgün yerlere büyük statlar yapalım, maliyetin de yarısını vermeye hazırım dedi dedi ama dinleyen çıkmadı, sonunda iş ucuza kapatıldı ve başkan statları engelleyen durumuna sokuldu; üstelik mevcut yerlerde de arazileri bedava vermesine rağmen. Burada bakıyoruz devlet araziyi vermiş , yapım maliyetine de belediye yüzde 50 ortak olmuş. Yahu kardeşim adam yıllardır söylüyor , hazine arazi versin , stadı ortak yapalım , hatta ben yapayım diye. Altyapı tesislerinde bunu yapıyorsun stat için neden yıllardır yapmadın da mahalle arasında , binaların dibine , dar, küçük , uygun olmayan arsalara stat yapacağız diye tutturdunuz ? En son Örnekköy yerine Çiğli'de ESHOT Garaji yapılacak yere Karşıyaka'ya doğru düzgün stat yapalım, karşılığında da Örnekköy'deki yere garaj yapalım teklifine "şark kurnazı" cevabı bile verildi. Adam sanki arsanın tapusunu üstüne istedi. ?? Çiğli'deki yerin dibinde İZBAN vardı ve çevre yolu da dibindeydi. Ulaşım problemi yoktu. Yıl olmuş 2017 yapılacak Karşıyaka Stadı' nda doğru düzgün 4 tribün yok. Resmen komedi. Yıllardır stat bekleyen İzmir ve kulüpleri bu statları mı hak ediyor ? 24 saat yaşacakmış da altında mağazalar olacakmış. Sana mağaza olmasın diyen yok. Göztepe' ye Uzundere' de 40 bin kişilik mükemmel bir stat yapılabilirdi. (İzmir' in 40 bin kişilik stada ihtiyacı var.) Çevre yolu dibinde. F.Altay - Uzundere - stat -Fuar İzmir-İZBAN şeklinde tramvay da yapılırdı. Üçyol -Eskiizmir -Uzundere-stat -Fuar İzmir -İZBAN şeklinde de bir hat olabilirdi. İnciraltı öyle duruyor. Deniz manzaralı 40 bin kişilik bir eser niteliğinde stat yapılabilirdi ama yapılmadı. Bakıyorsun Uzundere'de arazi sorunlu denen yere dev bir konut projesi açıklandı :) ??

Yorumu oyla      20      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çocukların sanat konseri Foça'yı coşturdu
Foça Belediyesi Sanat Kursları Dönem Sonu Dinletisinde, Foça ve mahallelerinde ...
Haydi Kandere, Bornova seninle!
İzmir’i U16 Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek Bornova ekibi Serintepe ...
Bergama, Enduro Şampiyonası’na hazır
17-18 Haziran tarihleri arasında İzmir’in Bergama İlçesi’nde yapılacak ...
 
Karabağlar iftar sofrasında buluştu
Karabağlar Belediyesi’nin, Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği ve yoğun ...
Başkanlar buluştu: Bornova Stadı olmasaydı...
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’i ziyaret ...
CHP'li kadınlardan Başkan Pekdaş'a övgü
CHP İzmir İl Kadın Kolları üyeleri Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ı ...
 
Buca'da en kıymetli yatırım: Eğitime zeytin dalı!
Buca Belediyesi sosyal projeleri kapsamında “Eğitime Zeytin Dalı”nda ilk ...
Arama-kurtarma emin ellerde: Şampiyonlar İzmir'den!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nin arama ve kurtarma köpekleri ...
Ödemiş Belediyesi’nden gaziler ve şehit yakınlarına iftar
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde buluştu.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva