HABERLER>SPOR
14 Ağustos 2017 Pazartesi - 15:54

Göztepe Stadı yola çıkıyor: İşte o tarih!

14 yıl sonra döndüğü Süper Lig'deki ilk maçında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak sezona umutlu bir başlangıç yapan Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil, "Takımım bana heyecan verdi" dedi. Stadın temelinin atılacağı tarihi söyledi.

Göztepe Stadı yola çıkıyor: İşte o tarih!

Başkan Mehmet Sepil, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında takımındaki yabancı oyuncu sayısının kendisini mutlu etmediğini söyledi. Kadroda şu an kadroda 12, Fenerbahçe karşısına çıkan 11'de ise 10 yabancı oyuncu olduğunu hatırlatan Başkan Sepil, şöyle devam etti:

"Bu kadar yabancıyi kişisel olarak doğru bulmuyorum. Ama ne yazık ki şartlar bunu gerektiriyor. Biz de yeni bir takımız. Değişen kurallara göre transferler yaptık. Ayrıca ülkemizde ne yazık ki futbolcu yetişmiyor. O yüzden tercihimizi yabancı oyuncudan yana kullandık."

Açıklamasında Fenerbahçe beraberliğinin de abartılmaması gerektiğini savunan Başkan Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyuncularılmızın Göztepe'ye yakışan bir futbol sergilemeleri hepimizi mutlu etti. Takım bana heyecan verdi. Ancak Fenerbahçe maçına bakıp genelleme yapmak doğru değil. Futbolcular aynı performansı diğer maçlarda da gösterebilecek mi? Benim için ana kriter bu. Beraberliği de abartmayalım. Artık Kayserispor randevusunu düşünmeliyiz."

Seyircisiz oynama cezasına karşı olduğunu tekrarlayan Başkan Sepil, "Kişilerin yaptığı hataların cezasını kulüpler çekmemeli. Böyle bir metod dünyanın hiçbir ülkesinde yok. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la konuyu Kulüpler Birliği toplantısında gündeme getirdik. Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'la da konuşacağız. Umuyorum bu uygulamayı kaldırırız" ifadelerini kullandı.

TEMEL 9 EYLÜL'DE ATILACAK
Başkan Mehmet Sepil, toplantıda Gürsel Aksel Tesisleri'nin bulunduğu araziye inşa edilecek yeni stadın temelini 9 Eylül'de atacaklarını açıkladı. Temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım'ı da davet ettiklerini belirten Başkan Sepil, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin çalışmalarına şölen havasında başlayacağız. Şu an tesislerimizde sondaj çalışmaları sürüyor. En kısa zamanda Bülent Özkul Spor Salonu'da yıkılacak" dedi.

Torbalı Pancar'a inşa edecekleri Göztepe Spor Akademisi için onayı çıkan arazinin de kasım ayında kendilerine tahsis edilme sini beklediklerini ifade eden Başkan Sepil, "2 ya da 3 sene sonra A takımı Menderes Tekeli'ye taşıyacağız. Tesisleşmede önemli adımlar atıyoruz" açıklamasını yaptı.

GÖZTEPE ONUR AİR'LE UÇACAK
Süper Lig'e yükseldikten sonra art arda sponsorluk anlaşmaları imzalayan Göztepe, Onur Air'le de işbirliği yaptı. Başkan Mehmet Sepil ve Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun'un katıldığı törende sarı kırmızılıların havayolu sponsoru Onur Air oldu. Göztepe'ye her kanaldan yoğun ilgi olduğunu söyleyen Başkan Sepil, şöyle dedi:

"Göztepe'nin Süper Lig'e çıkması ülkemizde çok ciddi yankı uyandırdı. Bizim hedefimiz sadece ulusal değil, uluslararası alanda da yer alabilmek. Onur Air ile bu yolda önemli bir adım attık. Onur Air sadece A takımın değil genç takımlarımızın ve hentbolcularımızın da sponsoru olacak. Tanınmış markaları Göztepe'ye getirmek çok önemli. Bu işbirliği için herkese teşekkür ediyorum."

 İzmir'in kendileri için çok önemli bir kent olduğuna vurgu yapan Teoman Tosun, Göztepe'yi tekrar Süper Lig'de görmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. "Göztepe'ye sponsor olmaktan onur duyuyoruz" diyen Teoman Tosun, "Biz her zaman kulübün yanında olacağız. Türkiye'de ilk kez profesyonel bir takımın havayolu sponsoru oluyoruz" diye konuştu. Başkan Sepil, Teoman Tosun'a adının yazılı olduğu Göztepe forması hediye etti. (DHA)

 
Manisaspor yenilgiye üzülmedi
 
AK Partili Kaya yıl dönümünü gençlik fotoğrafıyla kutladı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Göztepeli 14 Ağustos 2017 Pazartesi 18:38

İzmir göztepedir

Yorumu oyla      11      6  
14 Ağustos 2017 Pazartesi 17:07

Yıllarca bekle yapıla yapıla mahalle arasına butik stat yapılsın. Emeği geçen başta BAKANLIK olmak üzere belediye ve diğer yetkililere teşekkürler. Diğer şehirlere 2 kat daha büyük statlar yapılırken Türkiye 'nin 3.büyük şehrinin takımlarına mahalle arası butik statları layık görmek nedir ? Sen kalk şehir olarak yılda 40 milyar ve üzeri vergi ver ancak senin hem nüfus olarak da hem de ekonomiye katkı olarak çeyreğin etmeyen şehirlere 40' ar binlik statlar yapılsın.

Yorumu oyla      11      5  
14 Ağustos 2017 Pazartesi 16:33

Temel atma törenine stat yapımı için arazideki payını beleşe şahıs takımına veren belediye yetkilileri çağırılmadı mı ?

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Manisaspor yenilgiye üzülmedi
Birinci Lig takımı Manisaspor, sezonun ilk maçında Çaykur Rizespor'a deplasmanda ...
Karşıyaka'nın umudu Can Erdem
İkinci Lig Beyaz Grup'ta Futbol Federasyonu ve FIFA'nın koyduğu yasak ...
Bucaspor'dan gençlere müjde
Yeni sezon hazırlıklarını 31 kişilik kadrosuyla Kaynaklar Tesisleri'nde ...
 
Menemen Belediyespor'da stat belirsizliği
İkinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen Belediyespor'da İlçe Stadı'nı ...
Göz-Göz'de Traore tamam! Defansa kule geliyor!
Süper Lig'in ilk haftasında şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile evinde ...
Altınordu'nun Avrupa gururu
Altınordu U17 takımı, Hollanda'da düzenlenen De Kleuver Cup'ta üçüncü ...
 
Dominic Waters Pınar Karşıyaka'da 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, geçen sezon ...
Karşıyaka'da Harun'a tam not
İkinci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka'da genç orta saha oyuncusu ...
Bucaspor bu sezon iddialı
İkinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor, sezona iddialı hazırlanıyor. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Türkiye'nin 'en güzeli' İzmir'e!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
AVM krizinde kim kazandı?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bumerang!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli bir tür
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Yumuşama mı, oyun kurmak mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bitki kıyameti
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Gerçek annelik
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva