HABERLER>SPOR
28 Mart 2017 Salı - 17:01

Göztepe Stadı'nın imar planına itiraz şoku!

Şehir Plancıları Odası, ön yeterlilik ihalesi 31 Mart Cuma günü yapılacak stadın imar planına itiraz etti. Göztepe Kulübü Başkanı Sepil: İtirazla ilgili Şehir Plancıları Odası'ndan randevu istedik, mimar arkadaşlarımız yarın kendileriyle bir araya gelecek...

Göztepe Stadı nın imar planına itiraz şoku!

Şehir Plancıları Odası'nın, İzmir'de yapımı düşünülen Göztepe Stadı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilana çıkarılan imar planına itiraz ettiği bildirildi.

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, gazetecilere yaptığı açıklamada, ön yeterlilik ihalesi 31 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek stadın imar planlarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 24 Şubat'ta ilana çıkarıldığını, Şehir Plancıları Odası'nın itiraz süresinin son günü 24 Mart'ta planlara itiraz ettiğini belirtti. 

- ŞEHİR PLANCILARI’NDAN GÖZTEPE STADI ELEŞTİRİLERİNE YANIT

Dilekçede yer alan itirazların genel konular üzerine olduğunu aktaran Sepil, "İtirazda statla ilgili özel bir itirazın olmadığını gördük. İtirazla ilgili Şehir Plancıları Odası'ndan randevu istedik, mimar arkadaşlarımız yarın kendileriyle bir araya gelecek. İzmir için güzel bir projeyle Türkiye'de ve Avrupa'da trend olan şehir içi bir stat planladık. Stadın hiçbir sorunu yok. Bunu kendilerine anlatabileceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.



AK PARTİLİ KAYA'DAN TEPKİ 
Öte yandan itiraza AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'dan tepki geldi. Twitter'dan değerlendirme yapan Kaya, "İzmir'de yapılan her olumlu işe taş koymayı maharet sayan istemezükçü zihniyet, şimdi de gözünü Göztepe Stadyumu'na dikmiş" ifadelerini kullandı. 

"Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi sadece bir stadyum projesi değildir. Burası, tüm İzmirlilerin 7/24 faydalanacağı bir komplekstir" mesajını atan Kaya, takipçilerine "Her zaman söylediğimi yine söylüyorum. Şanlı taraftarımız rahat olsun, bu istemezükçü zihniyete rağmen Göztepe Stadyumu ya-pı-la-cak" diye seslendi. (Haber servisi, AA)

 
Erdoğan anlattı: 'Hayır standı'nda neler konuşuldu?
 
Erdoğan'ın çadır ziyaretine CHP'den ilk yorum
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
29 Mart 2017 Çarşamba 13:20

"3bin seyirci ortalaması ile oynuyor" bu mantıkla 20 binde çok 5 bin kişilik stat ideal olur, dolu gözükür. Kardeşim stat yapıyorsun , en az 20 yıl kullanacaksın. Biraz büyük düşünmeyi ne zaman öğreneceksiniz ?

Yorumu oyla      12      6  
muhalif 29 Mart 2017 Çarşamba 12:40

monte carlonun göbeğinde ki stad de france için acaba Monaco şehir plancıları odası itiraz etmişlermiydi merak ediyorum?

Yorumu oyla      11      6  
Balçova 29 Mart 2017 Çarşamba 11:30

Buradan stadyum kapasitesi ile ilgili eleştiri getiren insanlar en son ne zaman Göztepe maçına gitmişler? 20bin kapasite ve mevcut konum Göztepe için en iyisidir. Bu takım ligin ilk yarısını lider bitirmesine rağmen 3bin seyirci ortalaması ile oynuyor, destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın gidin çok sevdiğiniz istanbul takımlarının maçlarını izleyin televizyondan!

Yorumu oyla      12      6  
Bornovalı 29 Mart 2017 Çarşamba 11:16

Hiç bir kulüp Atatürk Stadyumuna göz dikmesin- Atatürk Stadyumu İzmir'in malıdır.

Yorumu oyla      11      7  
29 Mart 2017 Çarşamba 10:43

Arkadaşım mağazası, otoparkı olmayan stat mı kaldı ? Çatıda yürüyüp ne yapacaksın? Teknoloji çağında yaşıyoruz. Çatıya yürüyüş yolu yapacağına güneş paneli koy, yağmur sularını toplayacak sistem kur , ne yapayım stadın çatısında yürüyüp ? 10 bin kişi aynı anda çatıya çıkarsa ne olacak ? Çatılar zaten ağır, üstüne birde insanlar çıktığında bir felaket ile sonuçlanırsa hesabını kim verecek ? Bugün büyük takımlar daha baştan yüksek fiyatlara senin stadının kapasitesinden fazla kombine bilet satıyorlar. Senin İzmir 'de o fiyatlara bilet satman yakın gelecekte mümkün değilken birde üstüne kapasite düşük. Yapılmışken, imkan da varken daha iyisi yapılsın diyoruz "o stat yapılacak , engelleyemeyeceksiniz !" cevabı veriliyor. Engel ol zaten yok. 15 yıllık hükümet dandik bir stadı yapamadı gitti. 15 yılda 10 defa stat yapılırdı. Alsancak 2 yıl oldu yıkılalı öyle duruyor. Engel olan mı vardı da 2 yılda 2 tane tribün yapılamadı ?

Yorumu oyla      12      6  
EMR 29 Mart 2017 Çarşamba 08:08

Bizim hayalimiz kendi kendine yeten gelirleri olan bir Göztepe yapılacak olan stad gelirleriyle olsun kapasitesiyle olsun 20 bin kişi Göztepemizin geleceğini garanti altına alacak başkanın çizdirdiği proje Türkiyede bir ilk olacak otaparkı olsun ,yürüyüş terası olsun ,Mağazalar,spor salonları ne ararsan var neyine itiraz ediyorsunuz.

Yorumu oyla      12      10  
29 Mart 2017 Çarşamba 01:50

Göztepe'nin hayali 15 bin kişilik stat mı ? Millet itiraz etmese siz dünden hayal diye ona da razıydınız. Bu kafa yapısı yüzünden izmir takımları yıllardır süper ligde yok, daha da bu kafayla , küçük düşünme ile olmaz.

Yorumu oyla      15      8  
28 Mart 2017 Salı 22:16

Bu nasıl bir kafa yapısıdır ? Kendi semtimizde stat istiyoruz. İzmir' de Göztepeliler sadece yalı da mı oturuyorlar? Göztepe ya da Karşıyaka semt takımı mı ?

Yorumu oyla      14      6  
Gözgöz 28 Mart 2017 Salı 21:31

Geçin kardeşim bunları, göztepe hayallerine kavuşuyor. Engellemeyeceksiniz

Yorumu oyla      16      12  
ŞANLI GÖZTEPE 28 Mart 2017 Salı 20:58

Şehir dışında stad istemiyoruz fenerin kadıköyde beşiktaşın dolmabahçede nasıl koca stadları varsa bizde kendi semtimizde stadımız olsun istiyoruz dağın başına yapılan stadlara insanlar gitmiyor.

Yorumu oyla      14      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dursun Özbek ilk kez konuştu: İhracın nedeni...
Özbek, "Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihraçları aidattan değil terör örgütü üyeliğinden" dedi.
Altınordu'da Yusuf dönüyor
TFF 1'inci Ligi'nde pazar günü deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının ...
Altay defansına tam not
Spor Toto 3'üncü Ligi 1'inci Grup'ta deplasmanda Kartalspor'u 1-0 mağlup ...
 
Karşıyaka taraftardan 5 hafta destek istiyor
İkinci Lig Kırmızı Grup takımı Karşıyaka'nın Başkanı Mutlu Altuğ, play ...
A Milli Takım'a İzmir damgası
A Milli Takım, gençlerden oluşan kadrosuyla çıktığı özel maçta Moldova'yı ...
Menemen Belediyespor'da Gökhan Ünal'a açık kapı
Spor Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup takımı Menemen Belediyespor'un teknik ...
 
Bucaspor'da Başkan Doğan'dan sıcak mesajlar
Spor Toto 2'nci Ligi Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor'un geçen cuma günü ...
İzmir Konak Belediyespor çarşamba mesaisinde
Kadınlar Futbol 1'inci Ligi'nde 16 maçta topladığı 36 puanla 3'üncü basamakta ...
Pınar Karşıyaka final four bileti için İtalya'da
Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalyan ekibi ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva