HABERLER>SPOR
3 Kasım 2019 Pazar - 13:52

Göztepe hayata döndü!

Trabzonspor'u istifa eden teknik direktör Tamer Tuna'dan yoksun çıktığı maçta deplasmanda 1-0 yenen Göztepe adeta hayata döndü.

Göztepe hayata döndü!

Süper Lig'de zirve yarışı veren Trabzonspor'u istifa eden teknik direktör Tamer Tuna'dan yoksun çıktığı maçta deplasmanda 1-0 yenen Göztepe adeta hayata döndü.

Üst üste Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa yenilgileriyle düşüşe geçen sarı-kırmızılılar suskun golcü Jerome'un golüyle çok kritik 3 puanı hanesie yazdırdı. Tuna'nın gitmesiyle kupadaki Sivas Belediyespor ve Trabzonspor maçlarında takımın başına geçen Kaleci Antrenörü Suat Arıcan yönetiminde 2 maçını da kazanan Göz-Göz kara bulutları dağıttı. Maç bitiminde Göztepeli oyuncular ve teknik ekip büyük bir coşku yaşadı. 

BETO DAMGA VURDU
Maça damgasını vuran isim ise yaptığı kritik kurtarışlarla kaptan kaleci Beto oldu. Trabzonspor'un net fırsatlarını inanılmaz reflekslerle engelleyen 36 yaşındaki kaleci gemisini kurtardı. Son Kasımpaşa maçında hatalarıyla eleştirilen, Trabzon'daki performansıyla taraftarın gönlüne yeniden taht kuran Beto, geçen sezon da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde Göztepe'nin 2-1 galip geldiği maçta Burak Yılmaz'ın penaltısını çıkarıp galibiyetin mimarı oldu. Trabzon'da bir kez daha devleşen Beto büyük alkışı hak etti. Sarı-kırmızılı futbolseverler sosyal medyada Beto'nun yaptığı kurtarışları paylaşarak, Portekizli eldivene övgüler yağdırdı. 

JEROME'DAN SİFTAH
Trabzon'da galibiyeti getiren golü atan İngiliz forvet Jerome oruç bozdu. Deneyimli forvet 176 gün sonra gol sevinci yaşadı. En son geçen sene 11 Mayıs 2019'da Bornova Stadı'nda 3-3 berabere biten Sivasspor karşılaşmasında ağları sarsan Jerome'un özlemi sona erdi. Geldiği günden bu yana sürekli eleştirilen ve sezon başında yaşadığı sakatlıktan dolayı forma giyemeyen İngiliz oyuncu üzerindeki baskıyı atmış oldu. Göztepe bu sezon ilk deplasman galibiyetini de elde etti. Süper Lig'e yükseldiği sezondan bu yana dış sahada çok zorlanan İzmir ekibi şeytanın bacağını kırdı. 

DEPLASMAN FOBİSİ BİTTİ 
Bu sezon gurbette Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'e yenilip, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK ile berabere kalan Göztepe, zorlu Trabzonspor deplasmanında zaferle döndü. Son deplasman galibiyetini geçen sezon  26 Nisan 2019 tarihinde Medipol Başakşehir'i 2-0 yenerek alan Göztepe rahat bir nefes almış oldu. Göz-Göz, Trabzonspor'u deplasmanda üst üste ikinci sezon da yenmeyi başardı. Suat Arıcan ise takımın çok özverili mücadele ettiğini dile getirdi. Arıcan, "Trabzonspor'a karşı farklı bir sistemle mücadele ettik. Futbolcularımız bu sisteme ayak uydurdu. Herkesi kutluyorum. Taraftarımız ne olursa olsun bu takıma sahip çıkmalı. Çünkü takımımız her şeyi başaracak güçte" dedi. 

YENİ ÇALIŞTIRICI YOLDA 
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Göztepe, yeni çalıştırıcısını bu hafta içinde belirleyecek. Trabzonspor galibiyetiyle hayata dönen sarı-kırmızılıların listesinde Tayfun Korkut, Şota Arveladze, Tolunay Kafkas, Hikmet Karaman, İlhan Palut ve Samet Aybaba gibi isimler bulunuyor. Yurt dışından hafta başında dönmesi beklenen Başkan Mehmet Sepil'ın gelecek pazar günü iç sahada oynanacak BTC Türk Yeni Malatyaspor maçına kadar teknik adam sorununu çözmesi bekleniyor. Sepil'in kurmaylarıyla yaptığı toplantıda Tayfun Korkut ismini ön planda tuttuğu ifade edildi. (DHA)

 
Altına 64,5 milyar liralık yatırım
 
Anne acısıyla maça çıkan Mustafa Çeçenoğlu gözyaşlarına boğuldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Öğretmen yarışçının hedefi dünya pistleri
Motosiklet sporunda kazandığı kupalarla adını duyuran, otomobilde de "TOSFED ...
Menemenspor fırtına gibi!
TFF 1'inci Lig'de 10'uncu haftaya lider giren Cesar Grup Ümraniyespor'u ...
Menemenspor, Ümraniye'yi tek golle geçti!
Menemenspor, TFF 1. Lig'in 10. hafta mücadelesinde evinde Ümraniyespor'u tek golle geçti.
 
Trabzon'da soluk soluğa maç: 3 puan Göz-Göz'ün!
Göztepe, Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.
Altay'a Hatay darbesi!
TFF 1. Lig'in 10. haftasında Altay, deplasmanda Hatayspor'a 3-2 yenildi.
Kaf-Kaf son nefeste güldü!
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Play-Off barajını yakalamaya çalışan Karşıyaka, ...
 
Prensipte anlaşıldı: Göztepe'nin hocası netleşiyor!
Göztepe'nin Süper Lig'de oynadığı Denizlispor maçını tribünden izleyen ...
İzmir'de görme engelli öğretmenden öz savunma dersi!
İzmir'de görme engelli öğretmenden öz savunma dersi!
Altay deplasmanda Hatay'la oynuyor
TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Ekol Göz Menemenspor'a 2-0 yenilerek ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva