HABERLER>SPOR
6 Ekim 2019 Pazar - 13:03

Göztepe'de yüzler gülüyor

Süper Lig'de konuk ettiği İstikbal Mobilya Kayserispor'u 4-0 yenerek 3 haftada hanesine 7 puan yazdıran ve milli araya oldukça moralli giren Göztepe'de güneş açtı.

Göztepe de yüzler gülüyor

Kayserispor karşısında etkili bir futbol ortaya koyarak bu sezon 2'nci galibiyetini elde eden sarı-kırmızılılar puan durumunda üst sıralara tırmanırken, 90 dakika bitiminde Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda büyük coşku yaşandı. Tribünleri dolduran Göztepeli futbolseverler oyuncuları ve teknik ekibi bağrına bastı, Başkan Mehmet Sepil de hem alınan skoru hem de oynanan pozitif futbolu beğendiğini dile getirdi.

Güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden Sepil, "İlk 3 hafta hepimiz üzülmüştük. Takımımızın toparlanması gayet sevindirici. 3 haftada 7 puan oldukça önemli, milli maç arasına sevinçle giriyoruz. Ben daha iyi olacağımıza inanıyorum. Ancak ayağımız yere sağlam basacak. Havaya girmeyeceğiz. Motivasyonumuzu hiçbir şekilde bozmadan yolumuza devam edeceğiz" yorumunu yaptı. Teknik Direktör Tamer Tuna da Kayserispor karşılaşmasında sergilenen oyunu geliştireceklerini söyledi. 

TAMER TUNA: DOĞRU DURAN BİR TAKIM OLMAYA ÇALIŞIYORUZ
"Kazanma arzumuz en üst seviyedeydi" diyen genç teknik adam, "İlk 6 maçta sadece 2 gol atıp, bu karşılaşmada ağlara 4 gol bırakmak güzeldi. Ayrıca son 4 müsabakada gol yemedik. Hücumdayken de savunmayı iyi yapmaya başladığımızı görüyoruz. Rakiplerimize pozisyon versek de doğru duran bir takım olmaya çalışıyoruz. Futbolcularımızın kendine olan inancı, taraftarımızın bize güvenmesi ve oyunumuzu her geçen hafta gelişimi bizi yukarı taşıdı" ifadelerini kullandı. 

EN FARKLI İKİNCİ GALİBİYET
Göztepe taraftarı 2 yıl sonra farklı bir galibiyet yaşadı. Kayserispor'u Alpaslan, Soner ve Napoleoni'nin (2) golleriyle 4-0 yenmeyi başaran Göztepe, 2017-2018 sezonunda yine Süper Lig'de Karabükspor'u 5-0 mağlup etmişti. Son 3 sezonda 2'nci en farklı galibiyetine imza atan Göz-Göz, geçen sezon ise Antalyaspor'u evinde 4-1, Ankaragücü'nü ise deplasmanda 3-0'la geçmişti. 

ALPASLAN GOLLERE DEVAM EDİYOR 
Göztepe'de asıl bölgesi orta saha olan ancak teknik direktör Tamer Tuna tarafından Titi ile birlikte stoperde oynatılan Alpaslan Öztürk hem savunmada hem de hücumda takıma katkı sunmaya devam ediyor. Defansın göbeğinde oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Alpaslan, attığı gollerle de adından söz ettiriyor. Bu sezon 1-0 kazanılan İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında penaltıyı gole çeviren Alpaslan, Kayserispor karşılaşmasında da perdeyi açtı. Kullanılan kornerde kafayla ağları sarsan oyuncu, santrforlar Eren ve Jerome'un henüz golle tanışamadığı Göztepe'de 2. kez sevinç yaşadı. 

NAPOLEONİ'DEN MUTLUSU YOK 
Transfer sezonunun son gününde Medipol Başakşehir'den transfer edilen İtalyan forvet Stefano Napoleoni, Kayserispor karşılaşmasında attığı 2 golle yıldızlaştı. Maçın 45 ve 50'nci dakikalarında fileleri havalandıran İtalyan golcü büyük sevinç yaşadı. Sahada 90 dakika kalan 33 yaşındaki futbolcuya taraftarlar da büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Göz-Göz'ün Başakşehir'den diğer transferi olan Soner de Kayserispor karşısında siftah yaptı. 3'üncü haftada oynanan Yukatel Denizlispor karşılaşmasında penaltı kaçıran Soner, Kayserispor maçında şık bir gole imza atarak tribünleri ayağa kaldırdı. (DHA) 

 
Otomotivde Ortadoğu'ya ihracat yüzde 71 arttı
 
Sosyal medyada örgütlendiler, sahili temizlediler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'dan aynı performans
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta evinde aldığı 1-0'lık Alemdağspor galibiyetinin ...
Altay kaybetmeyi unuttu
TFF 1'inci Lig'de evinde aldığı 2-1'lik Bursaspor galibiyetiyle zirve ...
Buca kendine geldi
TFF 3. Lig 1. Grup'ta son sıraya demir atan Manisaspor'u deplasmanda 3-0 ...
 
Bornova'da farklı tarife: Göztepe yıktı geçti!
Göztepe, Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde konuk ettiği Kayserispor'u 4-0 mağlup etti.
Kaf-Kaf deplasmanda 1 puanı kaptı!
TFF 3. Lig 2. Grup'ta Karşıyaka, Fatsa Belediyespor'a konuk oldu.
Altınordu, Erzurum'da galibiyet arayacak
TFF 1'inci Lig'de son olarak evinde 2-0 geriye düştüğü maçta Adana Demirspor'la ...
 
Altay zirve yarışına tutundu
TFF 1'inci Lig'de üst üste aldığı 2 beraberliğin ardından üst sıralardan ...
Menemenspor şeytanın bacağını kıracak!
TFF 1'inci Lig'de geçen hafta evinde Osmanlıspor'a 2-1 yenilerek bir türlü ...
Kaf-Kaf'ta hedef 3'te 3!
Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında Teksüt Bandırma'yı 89-57 ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva