HABERLER>GÜNCEL
21 Ocak 2021 Perşembe - 13:20

Göztepe'de Ünal Karaman sahaya indi

Süper Lig'de pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Göztepe'de 2,5 yıllık sözleşmeye imza atan Teknik Direktör Ünal Karaman bugün ilk idmanına çıktı.

Göztepe de Ünal Karaman sahaya indi

Başkan Mehmet Sepil ve Karaman, antrenman öncesi Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk değerlendirmeyi yapan Başkan Sepil, yeni teknik direktörleri Ünal Karaman'ın hem oyunculuğunda hem de teknik direktörlüğünde geldiği noktaya tırnaklarını kazıyarak ulaştığını söyledi.

Karaman ile İttifak Holding Konyaspor maçı öncesinde görüşmeye başladıklarını aktaran Sepil, "3 gün boyunca uzun saatler birlikte görüştük. Hocamızın düşüncelerini, bizim düşüncelerimizi kısa ve uzun vadeli planlamalarda ne yapabileceğimizi konuştuk. Düşüncelerimizde bir fark olmadığını gördük" dedi. Sepil, Karaman'ın sadece çalıştığı takımlarda değil, tüm Türkiye'de iz bıraktığını kaydetti.

1 TRANSFER DAHA YAPILACAK
Ara transfer döneminde Beykan, Zulj ve Diabate'yi alan Göztepe'de 1 oyuncuyu daha kadrolarına katmayı planladıklarını bildiren Sepil, gidecek futbolcularla ilgili de yorum yaparak şöyle konuştu:

"Türk futbolunda yeni bir olay çıktı, transfer limiti olarak tanımlanan şeyle iki yıldır tanıştık. Bunun amacı şuydu, nefsine hakim olamayan takımlara nefsine hakim olmaya öğretmek. Uygulamaya baktığımızda acaba hangi takımlar zorluk içinde yaşıyor. Bence şu an istediği sonucu alamadı bu iş. Bir sürü itirazlarda bulunuyoruz federasyona. Göztepe'ye tanınan limitler içerisinde elimizden gelen transferleri yapmaya çalışacağız. Birileri gidecek, birileri gelecek ki biz o limitin içinde kalabilelim. Guilherme ile yollarımız ayrıldı, bizim için talihsiz bir transferdi. İstemediğimiz şekilde gelişti. Kendisi Çin'e gidecek. Mossoro ile görüşülüyor, onunla da kısa süre içinde yollar ayrılmış olacak. Kulüp bulacak Gassama ile görüşüyoruz."

Mehmet Sepil, gidenlerin ardından bir oyuncu daha alacaklarını, ihtiyaca göre de yeni transfer yapabileceklerini söyledi. İttifak Holding Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarından aldıkları 6 puanın kendilerine nefes aldırdığını dile getiren Sepil, bu süreçte emeği geçen altyapı hocalarına teşekkür etti. Sepil, bu sene hem Kovid-19 salgını hem de yoğun maç programı nedeniyle zor bir sezon geçtiğini vurguladı, "Benim beklentim bu seneyi kazasız belasız atlatıp, inşallah gelecek senenin yapılanmasını yapmak. Realist olmamız gerekiyor. Bu sene de futboldan ziyade yarı sirk durumu var" ifadelerini kullandı.

KARAMAN: ÇOK BÜYÜK CAMİAYA GELDİM
Göztepe ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Ünal Karaman ise Adnan Süvari Tesisleri'ndeki ilk antrenmanı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, çok güçlü bir camiaya geldiğini söyledi. Mehmet Sepil nezdinde kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür eden deneyimli çalıştırıcı, "Bugüne kadar görev aldığım camiaların hepsinin ayrı bir değeri var. Ne derece güçlü bir camiaya geldiğimi biliyorum. Göztepe'nin camia büyüklüğüyle ilgili bir şeyleri tekraren dile getirmeme gerek yok. Bir tek şeyden insanların emin olmasını istiyorum. Bizim samimiyetimize inansınlar, güvensinler. Yapabileceklerimiz neyse, yeteneğimiz neyse onu maksimum derecede kullanıp, Göztepe'nin var olan büyüklüğüne katabileceğimiz ne olursa olsun onu samimi derecede katacağımızdan emin olsunlar" dedi.

PALUT VE ŞAHİN'E TEŞEKKÜR ETTİ
Karaman, Göztepe'nin İlhan Palut'un görevden ayrılmasının ardından çıktığı 2 maçta disiplinle mücadele ettiğini ve önemli 6 puan kazandığını anlattı. Palut ve sportif menajer İlhan Şahin'e teşekkür eden Karaman, "İlhan Şahin aramızda olacak. İnşallah geleceğe dair teknik adam olarak arkadaşlarımızın tecrübelerinden faydalanmasını istiyoruz. Biraz daha mutfağın içinde olsun istiyoruz" diye konuştu. Karaman, "biz biliriz" iddiasında olmadıklarını belirterek, "Biz yeteneklerimizi, bilgilerimizi arkadaşlarımızla paylaşıp, onların bilgilerinden de kendimize hayat tecrübesi edinme anlamında çaba göstereceğiz" cümlelerini kullandı.

"GIPTA İLE BAKILAN TAKIM OLACAĞIZ"
Hiç kimsenin sihirbaz olmadığını belirten Karaman, şöyle konuştu: "Koşmak için adım atmak gerekiyor. Biz bu adımı daha sağlıklı, daha bilinçli ve daha yere sağlam basan şekilde atacağız. Bu süreci hep birlikte kabullenmemiz gerekiyor ve çok ucuz söylemelerle olayı farklı noktalara getirmeyi de karakter olarak söyleyen birisi değilim. İlerleyen zaman bize çok güzel şeyler yaşatacak. Bu sene zor ve önemli bir sene, inşallah geleceğin planlamasını da yaparak daha güvenli bakabileceğimiz bir Göztepe altyapısıyla, çok yakın bir süreçte daha farklı hedefleri önüne koyan ve bunu gerçekleştirmek için herkesin gıpta edeceği bir Göztepe elde edeceğiz. Bizim en büyük hedefimiz Beşiktaş deplasmanında bizi mutlu edebilecek bir oyun oynamak ve oradan mutlu dönmek. Bizim hedefimiz şu an Beşiktaş maçı." (DHA)

 
Erdoğan: CHP cenahı üç maymunu oynuyor
 
Muğla'da deniz suyu 20 metre çekildi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MANİSALILAR 21 Ocak 2021 Perşembe 15:31

HAYDİ HAYIRLISI OLSUN

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'e 6 büyüklüğünde artçı uyarısı!
Deprem Uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Kuşadası Körfezi Sisam Adası ...
AYM'den Berberoğlu hakkında ikinci ihlal kararı
Anayasa Mahkemesi (AYM), Enis Berberoğlu'nun bireysel başvurusu için oybirliğiyle ...
Vaniköy Camii soruşturması tamamlandı: Kasıt yok
Tarihi Vaniköy Camii'ndeki yangınla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcılık, ...
 
Bayraklı'da yıkım bitti, evlerin inşaatı başladı
İzmir'de depremin ardından Bayraklı'da acil yıkılan 71 binada inşaat çalışmaları başladı
Karaburun'da son nergisler toplanmaya başladı
İzmir'in Karaburun ilçesindeki tarlalarda yetiştirilen nergisler, Türkiye'nin ...
Bağdat'ta bombalı intihar saldırısı
Irak'ın başkenti Bağdat'ta kent merkezinde bir patlama meydana geldiği ...
 
'Tutuklama siparişi verenlere sesleniyorum'
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Adalet Bakanının cübbesi yoktur, görevim ...
Yeni açılan dernek kumardan mühürlendi
Eskişehir'de yeni açılan bir derneğin ilk günden kumar oynattığı tespit ...
480 milyon yıllık denizyıldızı fosili keşfedildi
Cambridge Üniversitesinden araştırmacıların Anti Atlas Dağları'nda buldukları ...
 
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Memleketin birinde insan manzaraları(!)
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Tükeniş!
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Kara kaplı defter!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Nereden nereye?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çanakkale artık barışın merkezidir!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Daha önceleri nerelerdeydiniz?
Kemal ARI
Kemal ARI
'Cehennem savaşı'nda ne yediler ne içtiler?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bölgecilik, mezhepçilik ve inşaatçılık...
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Unutulmazlar...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Boşanan aileler ve çocuklar
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva