HABERLER>SPOR
14 Mayıs 2013 Salı - 15:35

Göztepe’de söz tribünde: Halktan özür, Altınbaş’a muhtıra!

Takımın küme düşmesi sonrası stadı ve semti savaş alanına çeviren Sarı-kırmızılı taraftarlardan ortak açıklama geldi. Semt halkından özür dileyen taraftarlar, Başkan Altınbaş’a sert çıktı ve Başkanvekili Sabri Sadıklar’ın istifasını istedi.

Göztepe’de söz tribünde: Halktan özür, Altınbaş’a muhtıra!

EGEDESONSÖZ – Göztepe’nin Tavşanlı Linyitspor’a yenilerek küme düşmesinin ardından önce Atatürk Stadı’nda ardından da semtte çıkan olaylar gündemdeki yerini koruyor. 

- Sarı-kırmızılı öfkenin bilançosu: 15 yaralı, 34 gözaltı...

Öfkeli Göztepe taraftarı, Tavşanlı Linyitspor’un 80.dakikada attığı gol sonrası Atatürk Stadı’nı savaş alanına çevirmiş, 7 bin koltuğun kırıldığı olaylar akşam saatlerinde de semte taşınmıştı. Sarı-kırmızılı taraftarlar kulüp binasını yerle bir ederken, yakıp yıkmaya çalışmış, yönetime büyük öfke 15 yaralı polis ve 34 gözaltıyla sonuçlanmıştı.
 
Yaşanan olaylar sonrası Egedesonsöz’e konuşan Göztepe Başkanvekili Sabri Sadıklar, sorumluların gerçek Göztepeli olduğuna inanmadığını ifade ederken, saldırıları kınamış ve ‘İnsan kendi kulübünü yakıp yıkar mı?’ ifadelerini kullanmıştı. Sadıklar yönetimin istifasının söz konusu olmadığını da ifade etmişti.

- Öfkenin hedefinde Altınbaş istifa edecek mi?

İşte bu gelişmelerin ardından ‘Göztepe Tribünü’ basın karşısına çıktı. Yaşanan olaylarla ilgili tüm derneklerin katılımıyla ortak bir basın açıklaması yapıldı. Açıklamada Güzelyalı halkından özür dilenirken, Sadıklar’ın istifası istendi.
 
İŞTE O AÇIKLAMA

ŞANLI GÖZTEPE CAMİASINA VE TÜM KAMUOYUNA
Hepinizin bildiği gibi pazar günü Göztepe’miz sadece bir puana kümede kalacak olmasına rağmen bunu başaramamış ve ne yazık ki 2.Lige düşmüştür!
 
Maç günü çıkan olaylar nedeniyle herhangi bir şekilde mağdur olan gerek stat çevresinde gerekse Güzelyalı ve Mithatpaşa Caddesi’ndeki halkımızdan ve esnafımızdan bütün Göztepe taraftarları adına özür diliyoruz.
 
Öncelikle şunu belirtmek istiyoruz ki, sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan bir takımın küme düşeceği ihtimalini aklımıza getirmemiş ve bunun rahatlığı ile güne başlamıştık. Ancak üzerimizdeki rahatlık Başkanvekili Sabri Sadıklar’ın belirli sayıda bilet temin ettiği ve bu biletlerin kötü bir sonuçta taraftarın tepkisinden kendisini korumak için bazı çevrelere dağıtıldığı haberi ile yerini öfkeye bırakmıştı. Dağıtılan biletlerden bazıları kanıt niteliğinde elimizdedir! Tabi ki de bu konu protokol tribününe girilip fiili saldırıda bulunulmasını tasvip ettiğimiz anlamına gelmemelidir.
 
Maç akşamı çıkan olaylarda bütün kulüp binası harabe haline gelirken Sabri Sadıklar’ın odasının kapısının bile zorlanmaması aklımızda soru işaretleri bırakmıştır!
 Bu konu hakkında yönetimimizden de ivedilikle bir açıklama bekliyoruz!
 
Böylesi bir olayın gerçekleştiği bilgisinin üzerimizde yarattığı strese rağmen bizim için hayati önem taşıyan maç öncesi her şeyi bir kenara bırakan taraftarlarımız olağan gücüyle takımını destekleyip sahip çıkmıştır.
 
Takımımızın oldukça kötü ve ruhsuz oynaması ve istediğimiz golü bir türlü bulamamamız stresimizi en üst noktaya getirmiş bütün bunların üstüne son on dakika yediğimiz gol hepimizde psikolojik bir yıkıntıya sebep olmuştur.
 
Gol yediğimiz andan sonra taraftarlarımız acısını yılların verdiği öfke ile birlikte daha fazla içinde tutamamış, stat içerisinde ki malum olaylar başlamıştır. Burada çıkan olaylarda çevik kuvvet çocuk, kadın yaşlı demeden gaz bombası ve biber gazı kullanmış, stadın dışında ise terör eylemlerinde bile kullanmaktan çekindiği zırhlı araç ve tazyikli suyu bu mağduriyet içindeki insanlar üzerinde kullanmaktan çekinmemiştir,
Oysa biz son zamanlarda ülkemizin içinde bulunduğu zor duruma, Reyhanlı’daki terör olayına bir de Göztepemizin küme düşme acısının eklendiği bir dönemde çevik kuvvetin olaylara daha sağduyulu yaklaşmasını beklerdik ama toplum psikolojisinden hiç anlamayan bazı yetkililer görevlerini layığıyla yerine getirmemiştir!
 
Bu dakikadan sonra ne yaparsak yapalım Göztepe’mizin bir alt lige düştüğü gerçeğini değiştiremeyiz!
 
Ancak şu da bilinmelidir ki bundan sonra Göztepe taraftarı masaya yumruğunu erken vuracak ve butun herkesin bildiği ama bir turlu yönetimimizin görmediği yanlışları bir daha asla yaptırmayacaktır!
 
Öncelikle İsmail Hakkı Gül’ün derhal bu kulüpten ilişiğinin kesilmesini, Göztepe Gençlik ve Spor kulübü adına söz sahibi olmamasını, resmi sitede yönetim kanadındaki isminin ve resminin derhal silinmesini istiyoruz.
 
Daha sonra başkan Sabri Sadıklar’ın hemen görevine son verilmesini ve bir daha o makama memur zihniyetli atanmış birinin değil, gerekirse İstanbul’dan onay beklemeden iş bitirebilecek tuttuğunu koparan tüm camianın güvenine haiz birinin getirilmesini istiyoruz.
 
Yönetimimiz, Ayazağa maçında kaçan son penaltıdan beri geçen süreçte taraftarla iletişim yollarını tamamen kapatmış, taraftarla bütünleşmemiş, çok kritik hamlelerde sanki taraftarla inatlaşır gibi bizi üzen kararlar almıştır. Gelinen noktada alınan bu tavrın ne kadar yanlış olduğu gün gibi ortadadır.
 
Bu yüzdendir ki kulübün içerisinde gerçek Göztepelilere görev verilmesini, gerekirse gerçek Göztepelilerden oluşan bir danışma kurulu kurulup önemli kararlar öncesi fikirlerinin alınması gereklidir!
 
Sayın Altınbaş şunu unutmamalıdır ki hiç bir memur bu işi gerçek Göztepelilerin yaptığı şevk ve aşk ile yapamaz. Geçen altı senelik süreçte Sayın Başkan İmam Altınbaş’ın artık bunu anlamış olmasını umut ediyoruz.
 
Şanlı Göztepe taraftarları olarak tüm kamuoyu bilsin ki her zaman olduğu gibi tüm taraftarımız ve gruplarımız sen ben olayına girmeden her yerde yürek yüreğe, omuz omuza üstüne düşen her şeyi yapacaktır.
 
14 Haziran’da daha çok kenetlenerek, daha çok omuz omuza olarak, tüm Türkiye’ye neler yapacağımızı göstereceğiz, herkes anlayacak ki Göztepe taraftarı sarsılır ama asla YIKILMAZ!
 
Tüm Göztepeli abilerimiz, kardeşlerimiz ve dostlarımızı bu kasvetli ve umutsuz ruh halinden bir an önce sıyrılmaya davet ediyoruz,
 
Unutulmamalıdır ki ;
 
Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az öncedir!
 
Saygılarımızla
 
GÖZTEPE TARAFTARLARI

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
davut 15 Mayıs 2013 Çarşamba 12:37

Siz kendinizi eski göztepe ile karıştırıyorsunuz ,siz imamın tapulu malısınız, bir işletmesisiniz., fabrikasısınız, Adam amcaoğlunu da getirir yönetime, kapıcısını da, sokaktan tuttuğu bir adamı da .Bastırın parayı siz alın madem klubü.O zaman istediğiniz gibi yönetirsiniz, istediğinizi getirirsiniz yönetime. Bu şekilde atarlanmak,efelenmek için geç olmadı mı beyler ??

Yorumu oyla      12      6  
( Işık Dikicigil ) SABAH , SABAH ....Yazdıkların KAFANIN İÇİ TAM 15 Mayıs 2013 Çarşamba 10:14

KAFANIN İÇİ TAM BİR KAOS ve KARGAŞA IŞIKLARI FIŞKIRTIYOR... SPOR, Ancak böyle sakat söylemlerle bir konu ancak böyle çarpıtılır...Kimse şu veya bu nedenle Kendi karanlık ve tutarsız düşüncelerini SPORA MEZE YAPMASIN...

Yorumu oyla      12      6  
Işık Dikicigil 15 Mayıs 2013 Çarşamba 09:27

DEMİŞTİK SİZE, İMAMIN KAYIĞI GEÇİCİ ÇÖZÜMDÜR DİYE. KSK YİDE ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞANLAR VAR. TIPKI YENİ ASIR, GÖZTEPE GİBİ. ASIL AMAÇ İZMİR İ ELE GEÇİRMEK.

Yorumu oyla      13      8  
BUCALI 15 Mayıs 2013 Çarşamba 09:17

İZMİRİN AĞASI HERZAMAN BİZİZ !!BUCASPOR ...

Yorumu oyla      11      11  
NS 15 Mayıs 2013 Çarşamba 08:55

SAKA SEN GİT KAYSIYAKANIN SUYUNU TAŞI.hADİ BAKALIM BURADA SANA İŞ YOK.YAYINLANMAYACAK SEYLER YAZDIRMA BANA

Yorumu oyla      13      7  
UTKU SAKA 14 Mayıs 2013 Salı 19:26

ALİAĞA DA OLAY ÇIKARTIN GÜZELYALI DA NİE YAPIOSUNUZ AYRICA ADAMIN KENDİ TAPULUUUUU MALI SİZE NE!!!! 3 DAİRE PARASINA GİTMEDEN DÜŞÜNÜCEKTİNİZ DİNÇ BİLGİN GELDİ İSMAİL TUĞSUZ GELDİ ŞİMDİDE İMAM ALTINBAŞ ŞİMDİYE KADAR NE YAPILDIDA BUNDAN SONRA YAPILCAK ÜLKEDE İKTİDAR DEĞİŞTİKÇE PARA EL DEĞİŞTİRİO PARA EL DEĞİŞTİRDİKÇE GÖZTEPE NİN SAHİBİ DEĞİŞİYOR. İŞTE İMAM İŞTE CEMAAT....

Yorumu oyla      23      11  
Paşa 14 Mayıs 2013 Salı 16:43

Komik misiniz arkadaşım siz? Bu gün Altınbaş takımı kapatıyorum dese ağzınızı açamazsınız..Öyle onu istiyoruz bunu istiyoruz diyorsunuz da siz kimsiniz? Takımına başta sahip çıkacaktın SATILMADAN önce...

Yorumu oyla      28      13  
İHALE 14 Mayıs 2013 Salı 15:58

Adam spor kulubü değil şirket yönetiyor .SİZİ ADAM SATIN ALDI SATIN!!! Saçma sapan yorumlarla açıklamalarla kendinizi temize çıkartamazsınız. "işte imam işte cemaat" diye bağırdınız yüzsüz yüzsüz şimdi mi aklınıza geldi.Bu kafayla daha çok el değiştirirsiniz.

Yorumu oyla      28      13  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Paris karıştı: Kupa töreni kabusu!
Manchester ve Barcelona'da olaysız gerçekleşen şampiyonluk kutlamaları, ...
Akhisar’ın Poseidon’u: Teofanis Gekas
Süper Lig’in Ege temsilcisi ikinci yarıda müthiş bir direnişe imza atarken, ...
Muz gösteren taraftar: Drogba hayranıyım
Saracoğlu Stadı’nda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı ...
 
Meireles'te Sabri'ye çok çirkin hareket!
Lig TV'nin kameralarına yansıyan görüntülerde, Fenerbahçeli Raul Meireles'in ...
Kaf-Kaf galibiyet rekorunu kırdı Play-Off öncesi morallendi
Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, erteleme maçında deplasmanda ...
Fenerbahçeli Burak'ın katili yakalandı!
Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından evine dönerken bıçaklanarak ...
 
Gekas atıyor Akigolar Süper Lig için direniyor: 1-0
Spor Toto Süper Lig’de Mersin İdmanyurdu’nu yıldız santrforu Gekas’ın ...
Fırtına’nın play-off sevinci zehir oldu
Bucaspor Denizlispor galibiyetiyle play-off vizesi alırken otobüslerin ...
Cihat Arslan: Formanın hakkını verdik!
Karşıyaka, ekonomik ve idari krizin gölgesinde geçen sezonu 47 puanla ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva