HABERLER>SPOR
3 Ekim 2021 Pazar - 12:57

Göztepe'de hava çok karanlık

Süper Lig'de evinde GZT Giresunspor'a da 1-0 yenilen düşme hattındaki Göztepe, büyük hayal kırıklığı yaşatmayı sürdürürken, taraftarından da yine büyük tepki aldı.

Göztepe de hava çok karanlık

Tijanic'in penaltı kaçırdığı maçta rakibine Diabate'nin yine penaltı golüyle mağlup olan sarı-kırmızılılar üst üste 4'üncü yenilgisini alarak, 8 maçta tek galibiyetle milli araya düşme potasında girdi. Gürsel Aksel Stadı'na büyük umutlarla gelen ve maç boyunca takımlarına destek veren taraftarlar büyük bir protesto gerçekleştirdi. Mutlak galibiyet bekleyen futbolseverler 90 dakika bitiminde Başkan Mehmet Sepil'e çok sert tepki gösterdi. 

Uzun süre stadı terk etmeyen Göztepeli taraftarlar, yaptığı transferlerle eleştiri oklarının hedefi olan Başkan Sepil'e, "Sepil bu takım senin eserin. Sepil gelecek hesap verecek. Göztepe bizimdir bizim kalacak" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Göztepe'yi 2014 yılında Altınbaş Holding'ten 2'nci Lig'deyken devralan, takımı Süper Lig'e çıkaran ve kulübe Gürsel Aksel Stadı'nı kazandıran Sepil, başkanlık döneminde ilk kez bu sezon bu kadar büyük protestolarla karşı karşıya geldi. Sepil, hafta içinde taraftar temsilcileriyle toplantı yapmıştı. Göztepe'de Sportif Menajer İlhan Şahin de istifaya davet edildi.

OYUNCULAR YUHALANDI 
Futbolcuları da protesto eden tribünler, karşılaşmanın sonlarına doğru da birçok oyuncuyu yuhaladı. Özellikle Giresunspor'un penaltı kazandığı pozisyonda hata yapan sol bek Berkan, topu her ayağa alışında yuhalandı. Teknik Direktör Nestor El Maestro, bu sezon daha önce de iç sahada tepki gören Berkan'ı 74'üncü dakikada oyundan aldı. Taraftarlar maç bitiminde takımın tribünlere gelmesini istedi. Ancak oyuncular taraftarın bu çağrısına karşılık vermedi ve soyunma odasından çıkmadı. Uzun süre tribünde bekleyip tepkilerini sürdüren Göztepeliler, emniyet güçlerince stattan çıkarıldı. Göztepe'de geçen hafta Galatasaray deplasmanında yediği gollerle eleştirilen genç kaleci İrfan Can da penaltıya sebep olarak yine tepki çekti.

TAMER TUNA DÖNÜYOR İDDİASI
Göztepe ile 5'inci maçında 4'üncü yenilgisini elde eden 38 yaşındaki Sırp teknik adam Nestor El Maestro'nun şu anda istifa etmeyi düşünmediği bildirildi. Ancak yönetimin milli ara sürecinde Maestro ile yolları ayırabileceği idda edildi. Kurmayların geçen haftadan bu yana takımın eski teknik direktörlerinden Tamer Tuna ile temas halinde olduğu ileri sürülürken, Maestro giderse Tuna'nın iş başı yapacağı öğrenildi. 

Tamer Tuna, Göztepe'de daha önce Süper Lig'de 2 farklı dönemde görev aldı. Takımı 14 yıl sonra Süper Lig'e çıktığı 2017-2018'de çalıştırıp 6'ncı yapan Tuna, 2018-2019'da döndüğü sarı-kırmızılıları küme düşmekten kurtarıp, 2019-2020'nin ilk haftalarında kulübe veda etmişti. Görevinin başında olduğunu açıklayan Maestro ise milli arada takımda büyük değişimlere gideceğini söyledi. 

"BÜYÜK DEĞİŞİMLER OLACAK"
Giresunspor'a karşı iyi bir futbol ortaya koyduklarını anlatan 38 yaşındaki teknik adam, "Maça iyi başladık, ikinci yarı da iyi oynadık. Fakat kaçan bir penaltı var. Ardından yine penaltıdan yediğimiz bir gol. Bu oyunla kaybetmek gerçekten çok üzücü bir durum. Burada değişimlerin olacağı kesin. Buna radikal diyemem ama büyük değişimler olacak. Çünkü her maç gol yiyor, gol atamıyoruz" diye konuştu.  (DHA)

 
Acil servis hekimleri güvende değil!
 
AK Partili Dağ ve CHP'li Özkan arasında 'iktidar' polemiği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu tek fire verdi
TFF 1'inci Lig'de evinde Menemenspor'u 1-0 yenerek 8 maçta 3 galibiyet, ...
Milli Takım dünya şampiyonu oldu
İşitme Engelliler Kadın Voleybol Milli Takımı, Dünya Şampiyonası finalinde ...
Bucaspor 1928 galibiyete hasret kaldı
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta Uşakspor deplasmanında 2-1 kazanan ...
 
Taraftar da deva olamadı... Göztepe eriyor!
Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe ile Giresunspor karşı karşıya geldi. ...
Başakşehir'de Aykut Kocaman dönemi sona erdi
Medipol Başakşehir'de Fatih Karagümrük mağlubiyetinin ardından görevini ...
Kaf-Kaf 2'de 2 yaptı!
ING Basketbol Süper Ligi 2’nci hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, evinde ...
 
Karşıyaka taraftarından örnek davranış
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın taraftarı örnek ...
Altınordu’da Burak İnce, Almanya’ya uçtu
TFF 1’inci Lig ekiplerinden Altınordu’dan ocak ayında Bundesliga’ya transfer ...
Altınordu'ya evinde yan bakılmıyor!
TFF 1'inci Lig'de dün konuk ettiği Menemenspor'u 1-0 mağlup eden Altınordu, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva