HABERLER>SPOR
19 Ocak 2019 Cumartesi - 16:53

Göztepe'de hakeme isyan: Taç vereceğine penaltı verdi!

Göztepe Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 3-2'lik Malatyaspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Penaltı pozisyonuna değinen Özdeş, "Tam orta çizgide yürürken, taç göstereceğini sanırken birden penaltı gösterdi. Tabii ki bunu anlamak güç, bunu ekrandan da çözemiyorsak problem. Futbol böyle bir oyun değil, futbol itmenin, kalkmanın olduğu bir oyun ve flu pozisyonlarda da 18'inci haftada hiç penaltısı olmayan bir Göztepe var. Böyle de garip bir penaltı verilen maç var" dedi.

Göztepe de hakeme isyan: Taç vereceğine penaltı verdi!

Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında Göztepe'yi 3-2 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü de açıklamalarda bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, zor bir maçtan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek, şunları söyledi: "Zor bir maçta galip geldiğimizden dolayı mutluyuz. İyi bir ekip, bireysel yetenekleri üst seviyede olan bir ekibe karşı oynadık. Bizim fazla eksiğimiz vardı ama sahaya çıkan ilk 11'imiz sonuna kadar mücadele etti. Sonradan oyuna girenler de iyi katkı sağladı. Üzüldüğüm tek nokta basit hatalardan gol yedik ama 3 gol atıp 3-2 kazandık. Yolumuza galibiyetle başlamak iyi oldu. İnşallah bu galibiyet serisini sürdürürüz."

GÖZTEPE CEPHESİ
Göztepe Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise Evkur Yeni Malatyaspor'u tebrik ederek, "Rakibimizi kutluyorum öncelikle, eksik bir kadroyla mücadele etmelerine rağmen bugün kazandılar. Maça 1-0 yenik başlamak gibi bir şey oldu. Başlar başlamaz bir golle geriye düştük. Ancak sonra oyun ve etkinlik olarak toparladık daha doğru oynamaya başladık. Beraberliği bulduk. Sonra savunmada güvenlikli oynayacağımız bir alanda çıkma çabası bir gol daha yedirdi bize. Yine aynı doğru oyunu oynamaya devam ettik ve tekrar beraberliği yakaladık. Devre arasında oyunu doğru oynamanın, topa geniş sahip olmanın bize bu maçı kazandıracağını paylaştım ancak bu kez 54'üncü dakikada bir penaltıyla geri düştük. O dakikadan sonra oyun ilk yarıdaki gibi olmadı. Rakibimizin direnci arttı. Savunmada kaldılar. Bizim her oyuncu değişikliğimizde üretkenliğimiz azaldı. Rakip yarı alanda olsak da üretken olmakta zorlandık. Rakibimiz bu anlamda çok ciddi bir mücadele verdi" diye konuştu.

İlk yarıda ve ikinci yarıda bir pozisyonlarının olduğunu ifade eden Özdeş, "İkinci yarıdaki penaltı pozisyonu var. Hakem ikinci yarıda penaltı kararı verdiği pozisyonda kenara geldiğinde, ona ‘İlk yarı daha fazla süre kulaklığı dinlemene rağmen gidip bakmadın’ dedim. Daha sonra baktı ama öyle bir açı var ki o itişmenin, karmaşanın içerisinde Murat da Alpaslan da birbirlerini tutuyorlar, son anda kendini bırakan kazanıyor. Tam orta çizgide yürürken, taç göstereceğini sanırken birden penaltı gösterdi. Tabii ki bunu anlamak güç, bunu ekrandan da çözemiyorsak problem. Futbol böyle bir oyun değil, futbol itmenin, kalkmanın olduğu bir oyun ve flu pozisyonlarda da 18'inci haftada hiç penaltısı olmayan bir Göztepe var. Böyle de garip bir penaltı verilen maç var. İsterdim ki bu maç daha kaliteli, sistem oynamaya çalışan iki takımın mücadelesi olsun. Bu bizim için sonuç olarak kötü bir başlangıç oldu. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var, kazanarak buradaki kaybı telafi etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. (DHA)

 
AK Partili Dağ: 3,5 aydır İzmir'de bir tiyatro oynanıyor!
 
İzmir'de mültecinin korkunç sonu: Hurda toplarken...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göz-Göz'den kötü start: Malatya'yı elinden kaçırdı!
Spor Toto Süper Lig'in 18'İnci haftasında Göztepe, deplasmanda Evkur Yeni ...
Menemen, Gümrük'ü geçemedi!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ikinci sıradaki ...
Denizlispor adım adım Süper Lig'e!
Spor Toto 1'inci Lig'in 18'inci haftasında Denizlispor, deplasmanda Gazişehir ...
 
Flaş transfer: Fenerbahçe o yıldızı kiralıyor!
Fenerbahçe, devre arası transfer döneminde ikinci takviyesini yapmaya hazırlanıyor.
Alman kadın teknik direktör: İlk 11'i penis boyuna göre belirlerim
Almanya'da bir erkek futbol takımının teknik direktörlüğüne getirilen ...
'Burak ülkesini, insanını seven bir oyuncumuz'
Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ın teknik ...
 
Akhisarspor-Beşiktaş maçında kural hatası!
Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor ile Beşiktaş arasında oynanan 18. haftanın ...
O takıma ceza yağdı!
İzmir 1'inci Amatör Ligi'nde geçen hafta oynanan Ayrancılar Gençlikspor-MESEV ...
Altay'a zorlu rakip
Spor Toto 1'inci Lig'de ikinci yarıya pazar günü deplasmanda Ümraniyespor'la ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva