HABERLER>SPOR
23 Eylül 2021 Perşembe - 14:46

Göztepe'de fırtına koptu

Süper Lig’in 6’ncı haftasında evinde Atakaş Hatayspor’a 2-0 mağlup olan Göztepe’de oynanan kötü futbol ve alınan sonuçlar taraftarı isyan ettirdi.

Göztepe de fırtına koptu

İlk 6 haftada sadece 5 puan toplayabilen Göztepe, Süper Lig’de mücadele ettiği son 5 sezonda en kötü başlangıcı yaptı. Sarı-kırmızılılar tam 14 yıl sonra geri döndüğü Süper Lig’in 2017-2018 sezonunda ilk 6 haftayı 13 puanla 3’üncü sırada bitirdi. Ertesi sezon ise 6 karşılaşmada 9 puan toplayan Göztepe, 9’uncu sırada 7’nci haftaya girdi. Göztepe 2019-2020’de ise 6 haftayı 9 puanla 15’inci sırada tamamladı. Geçen sezon ise 7 puanı hanesine yazdıran Göztepe, 6’ncı hafta sonunda 10’uncu basamakta yer aldı. Bu sezon ise yaptığı transferlerle sık sık eleştirilen İzmir ekibi, ligde hayal kırıklığı yarattı.

BAŞKAN SEPİL'E TEPKİ
Sezona Antalyaspor beraberliği ile başlayan Göztepe, yalnızca 5 puan alıp düşme hattına çok yaklaştı. Sivasspor ile berabere kalan ve Başakşehir’i yenen İzmir ekibi, Yeni Malatyaspor, Altay ve Hatayspor müsabakalarını kaybetti. Son olarak Hatayspor karşılaşmasında alınan sonuç ise taraftarın sabrını taşırdı. Takımlarından iyi futbol ve mutlak galibiyet bekleyen sarı-kırmızılı futbolseverler, skor 2-0’a geldikten sonra hem Başkan Mehmet Sepil’e hem de bazı oyunculara sert tepki gösterdi. Sosyal medyada sürekli olarak transfer politikasını eleştiren taraftarlar, "Sepil bu takım senin eserin" şeklinde tempo tuttu. Kulüpte 7.5 yıldır başkanlığı yürüten ve takımı 2'nci Lig'den Süper Lig'e taşıyan Mehmet Sepil, ilk kez büyük protestoların hedefi oldu. "Göztepe bizimdir, bizim kalacak" tezahüratları da yapan tribünler bazı futbolcuları ise yuhaladı.

SONER VE BERKAN YUHALANDI
Özellikle Soner ve Berkan’ı protesto eden taraftarlar, takımın orta saha oyuncularından Obinna Nwobodo’yu ise mücadelesinden dolayı alkışladı. Maç sonunda ise Gürsel Aksel Stadı’nı terk etmeyen taraftarlar, takımı tribünlere davet etti. Kaptan Halil Akbunar, taraftarın çağrısı üzerine takımı tribünlere getirdi. Önce kapalı tribüne gelen oyuncular daha sonra maraton ve kale arkalarına da giderek taraftarın tepkisini dinledi. Göztepeli taraftarlar, "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz kimseye. Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" tezahüratlarıyla futbolculara sert tepki gösterdi. Oyunculardan mücadele etmelerini isteyen futbolseverler, başarı sözü aldı. Göztepe’nin başında 3’üncü maçına çıkan teknik direktör Nestor El Maestro da 90 dakika bitiminde oldukça üzgündü.

MAESTRO 2’NCİ YENİLGİSİNİ ALDI
Ünal Karaman’ın yerine 4’üncü hafta başında göreve getirilen Sırp teknik adam El Maestro, evlerinde kaybettikleri için çok üzüldüklerini söyledi. Hataları analiz edeceklerini ifade eden 38 yaşındaki teknik adam, "Gerekeni yapacağız. Eksiklerimiz üzerine çalışmamız gerekiyor. Hatayspor karşısında kötü bir oyun ortaya koymadık. 1-0 geriye düştükten sonra beraberlik adına çok fazla pozisyon ürettik. Beraberliğe yakındık ama olmadı. Son toplardan faydalanamadık. Kırmızı kartla da 1 kişi eksik kaldık. Bizim için çok üzücü bir maçtı. Fikstür ise oldukça sıkışık. Kısa sürede elimizden gelenin en iyisini yapacağız, daha iyi sonuçlar alacağız" dedi.

Göztepe, hafta sonu mesaisinde pazar günü deplasmanda Galatasaray’ın rakibi olacak. 

 
Dayakçı öğretmeninin cezası belli oldu!
 
Memleket Partisi'nin yeni yönetimi belli oldu: A Takımı'nda 3 İzmirli!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GözGöz 23 Eylül 2021 Perşembe 16:48

Takımı hoca değil İlhan Şahin ve ekibi yönetiyor. Önce onları gönderin. Takımın başına Löw gelse yine bu topu oynar bu takım İlhan durduğu sürece..

Yorumu oyla      2      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göztepe, son 14 maçta kalesini gole kapatamadı
Süper Lig'in 6. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'a 2-0 mağlup ...
Altınordu'dan Bandırmaspor'a geçit yok
TFF 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor'la ...
Karşıyaka'da yeniler kenarda
TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta oynadığı 3 maçta henüz galibiyetle tanışamayan ...
 
Altay'ın konuğu Beşiktaş
Süper Lig'de son 2 maçında Göztepe ve Çaykur Rizespor'u mağlup ederek ...
Altaylı Erhan'ın davranışı sosyal sorumluluk projesi oluyor
Altay Kulübü, Çaykur Rizespor maçında yakalanan bariz gol şansına rağmen ...
Göztepe stadı duman altı olmuştu... Nedeni belli oldu!
İzmir'in Konak ilçesinde, 5 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Yangın ...
 
Göztepe tribünlerinden futbolculara protesto
Süper Lig'in 6'ncı haftasında Atakaş Hatayspor'a evinde 2-0 yenilen Göztepe'de ...
Göztepe evinde ağır yaralı!
Süper Lig'in 6. haftasında Göztepe, Atakaş Hatayspor karşısında Mame Diouf'un ...
Altaylı Erhan Çelenk'ten centilmenlik yorumu
Süper Lig'de dün oynanan Çaykur Rizespor - Altay maçında centilmenlik ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva