HABERLER>SPOR
1 Aralık 2019 Pazar - 12:18

Göztepe'de buruk sevinç

Fenerbahçe ile 2 kez öne geçtiği maçta 2-2 berabere kalan Göztepe yenilmezlik serisini 4 maça çıkarırken, rakibini elinden kaçırmanın da üzüntüsünü yaşadı.

Göztepe de buruk sevinç

Süper Lig'in 13. haftasında konuk ettiği Fenerbahçe ile 2 kez öne geçtiği maçta 2-2 berabere kalan Göztepe yenilmezlik serisini 4 maça çıkarırken, rakibini elinden kaçırmanın da üzüntüsünü yaşadı. Üst üste Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor deplasmanlarından 6 puan çıkarıp evinde ise Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe ile yenişemeyen sarı-kırmızılılar 4 haftada 8 puan toplamayı başardı. Fenerbahçe karşısında özellikle ikinci yarıda pozitif bir futbol ortaya koyan Göz-Göz, 90 dakika bitiminde taraftarından da bol bol alkış aldı. Göztepe son 3 sezonda Fenerbahçe ile evinde oynadığı 3 maçta da yenilgi yüzü görmemiş oldu. İzmir ekibi 2017-2018'de rakibi ile yine 2-2 berabere kalırken, geçen sezon 3. haftada Fenerbahçe'yi 1-0 yenmişti. Puanını 17'ye yükselten Göztepe, üst sıralar için umudunu korumuş oldu. 

PALUT TAKIMDAN MEMNUN 
Sarı-kırmızılıların başında çıktığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden teknik direktör İlhan Palut, karşılaşmayı değerlendirdi. Son haftalarda yakalanan çıkışı sürdürdükleri için mutlu olduğunu ancak galibiyeti de kaçırdıklarını vurgulayan genç teknik adam, "Maça etkili başladık, golü erken bulduk. Bundan sonra top daha çok Fenerbahçe'de kalsa da kontrataklar ile skoru arttırabilecek pozisyonlar yakaladık. Rakibimiz de pozisyonlar buldu ve devreye 1-1'lik skorla girdik. İkinci yarıda takımımız daha agresif bir hücum karakteri koydu sahaya, maçı daha çok istedi. Öne de geçtik ama yine bir anlık dikkatsizlik sonucu skor 2-2'ye geldi" diye konuştu. 

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Son 20 dakika ise Fenerbahçe'yi çok dengesiz yakaladıklarını belirten İlhan Palut, "Çok fazla oyuncu ile rakibimizin yarı sahasında bulunduk ama gol yollarındaki son hareketi istediğimiz gibi yapamamamız maçın berabere bitmesine sebep oldu. Takımımın oynadığı oyundan daha da önemlisi 90+9. dakikaya kadar gösterdikleri kazanma karakterinden oldukça umutluyum. Defansif anlamda daha az poziyon vermemiz gerekiyor, pas sayımızı çoğaltmamız gerekiyor bunların çalışmalarını yapacağız. Daha iyi olmak için yolumuz var ve bunu çok çalışarak gerçekleştireceğiz. Son olarak bugün çok güzel bir ambiyans yaratan, takımımızla birlikte maçı oynayan taraftarımıza teşekkür ediyorum" yorumunu yaptı. 

ANDRE CASTRO COŞTU
Göztepe'de Andre Castro fırtınası esiyor. Sarı-kırmızılılarda sezon başında beklentileri karşılayamayan ve yedek kulübesine mahkum olan Portekizli orta saha oyuncusu son 3 maçta adeta coştu. Önce geçen hafta Aytemiz Alanyaspor maçında müthiş bir gole imza atıp takımına 3 puan getiren tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe karşısında da estetik bir gole imza attı. Maçın 7. dakikasında kaleci Altay'ı ceza sahası dışından avlayan Castro oynadığı futbolla da eski günlerine dönüş sinyali verdi.

EN GOLCÜSÜ ALPASLAN
Göztepe'de asıl mevkisi orta saha olmasına rağmen stoperde başarıyla forma giyen Alpaslan Öztürk, bu sezon takımın en golcü ismi oldu. Sarı-kırmızılılarla 12 Süper Lig maçına çıkan 26 yaşındaki futbolcu 3 gol attı. İttifak Holding Konyaspor ve Fenerbahçe maçlarından penaltıları gole çeviren oyuncu, 4-0 kazanılan İstikbal Mobilya Kayserispor karşısında da ağları sarsmıştı. Alpaslan, Fenerbahçe maçının 58. dakikasında penaltıyı kaçırdı. Ancak Hakem Abdulkadir Bitigen Video Yardımcı Hakem (VAR) odasının uyarısıyla penaltının yeniden tekrarlanmasını istedi. Bu kez 63. dakikada atışı kullanan Alpaslan fileleri sarstı. Alpaslan yaptığı ilginç gol sevinçleriyle de dikkat çekti. (DHA)

 
Dünya Zeytin Günü Çeşme’de kutlandı
 
Köy mezarlığını çiçek bahçesine çevirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Süper Lig'de flaş ayrılık!
Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayırdı.
Ali Koç ve Göztepeli taraftarlar arasında gerginlik
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe’nin 2'nci golünden sonra sarı kırmızılı taraftarlarla tartıştı.
Milli takımın Euro 2020 rakipleri belli oldu!
Türkiye'nin de yer alacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin ...
 
Bornova'da çılgın maç! Göz-Göz kaçtı, Fener yakaladı
Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe, iki kez öne geçtiği maçta Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.
Altınordu kendini yaktı!
TFF 1. Lig'in 13'üncü haftasında Altınordu deplasmanda Keçiörengücü'ne ...
Göztepe ve Fenerbahçeli kadınlar 'sevgi' için el ele verdi
Süper Lig'de bu akşam Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek ...
 
Karşıyaka ile Turgutluspor 17 yıl sonra rakip
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'taki play-off yarışında pazartesi günü Turgutluspor'u ...
Potada dev kapışma: Kaf-Kaf, Fener'e karşı!
ING Basketbol Süper Ligi'nde sezon başından bu yana liderlik koltuğundan ...
İzmirli kick boksçu ana-kız, şampiyonaya hazırlanıyor
İzmirli kick boksçu ana-kız, şampiyonaya hazırlanıyor
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva