HABERLER>SPOR
27 Aralık 2016 Salı - 12:49

Göztepe Başkanı Sepil: Hayal ettiğimiz yerdeyiz

Türkiye 1'inci Lig'de ilk yarıyı 31 puanla lider tamamlayan Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil, takımının beklentileri karşıladığını söyledi.

Göztepe Başkanı Sepil: Hayal ettiğimiz yerdeyiz

Geçen sezon yaşanan başarısızlığın herkese ders olduğunu belirten Başkan Sepil, "Bu sezon taraftarıyla, yönetimiyle, teknik ekibiyle ve futbolcularıyla istekli, canlı bir Göztepe gördük. Bunun sonucunda liderliği aldık. Hayal ettiğimiz yerdeyiz. Geçmiş senelerden çok daha fazla sorumluluk almayı bildik. Ben de başkan olarak hatalarımdan ders çıkarıyorum, yeni şeyler öğreniyorum" dedi.

Henüz ligin yarısını tamamladıklarını belirten Başkan Mehmet Sepil, en büyük düşmanlarının rehavet ve telaş olacağını söyledi. Ayaklarının yere sağlam basması gerektiğini ifade eden Başkan Sepil, şöyle devam etti: "Önümüzde 18 karşılaşma var ve hepsi de oldukça çetin geçecek. Şampiyon olmak için birçok dinamiğin bir araya gelmesi gerekiyor. İzmir'le bütünleşmemiz şart. Tüm kentin dinamikleri doğru çalışırsa, İzmir'in Süper Lig hasreti sona erer. Ligimizdeki ilk 6 takımın 5'i şehir takımı. İzmir'de birden çok kulüp ver ancak şu an Göztepe zirvede. İzmir de bizi desteklerse başarı gelecek."

Ara transferi de değerlendiren Başkan Sepil, "Devre arasında kadroda büyük değişimlere gidilmeyecek. Radikal kararlar almanın bir yararı yok" diye konuştu. "Mutlaka takviye yapacağız ama gelecek futbolcuların direkt takımımıza faydalı olması lazım" diyen Başkan Sepil, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçen sezon da devrede kadroda oynama yapmak zorunda kaldık. Bazı futbolcuların kulüple arası bozuldu ve iyi performans sergileyemedi. Bu sezon böyle bir problemimiz yok."

Başkan Sepil, gönderilmesi gündeme gelen Kone ve Gökhan Karadeniz hakkında da şunları söyledi: "Gökhan, Göztepeli duruşunu en iyi yansıtan isimlerden. Sadece forma şansı bulamıyor. Konuyu teknik direktör Okan Buruk'la da görüştü. Önce kulübün menfaatleri ardından oyuncunun çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz. Ancak ikiliyi bonservisleriyle değil kiralık olarak vermeyi düşünebiliriz."

MURAT AKIN MÜJDESİ
Başkan Mehmet Sepil, gündemlerindeki İsviçre'nin FC Will takımında görev yapan orta saha oyuncusu Murat Akın ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. Murat'ı sezon başında da çok istediklerini, ancak maddi olarak oyuncuyla anlaşamadıklarını belirten Başkan Sepil, "Murat çok deneyimli bir oyuncu. Kendisiyle yapılan görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Murat'ın yanı sıra bazı futbolcularla da görüşmelerin sürdüğünü vurgulayan Mehmet Sepil, "Şu anda başka anlaştığımız biri yok. Sadece Murat'ı kadromuza kattık" diye konuştu.

2017 TESİSLEŞME YILI OLACAK
Başkan Sepil; Göztepeliler'in yıllardır beklediği stat, tesis ve salon çalışmalarında önemli mesafelerin katedildiğini dile getirdi. Kulübün 90 yılı aşkın bir süredir stat hasreti çektiğini belirten Başkan Sepil, bu konuda şunları söyledi: "Ocak ayında stadımızın inşaatının başlama tarihini net olarak açıklayacağım. İhalenin yapım sürecine çok yaklaştık. Hayatımın önemli bir bölümünü stat projesi için İstanbul'da geçiriyorum. Menderes Tekeli'de de tesisleşme için önemli adımlar atıldı. Mart ayında Menderes Belediyesi araziyi bize teslim edecek. Bir takım devlet daireleri ile tesisin tabupusu ve iskanıyla ilgili temaslarımız sürüyor. Salonumuz da 2017 yılı içinde netleşecek."

KUPADA RAKİP MEDİPOL BAŞAKŞEHİR
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda 6 puanla 2'nci sırada yer alan 1'inci Lig'in lideri Göztepe, yarın 4'üncü hafta maçında Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Bornova Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak mücadeleyi Serkan Çınar yönetecek. A Spor'dan naklen yayınlanacak karşılaşmanın bilet fiyatları VIP tribünü 50 TL, numaralı 20 TL ve maraton 10 TL olarak belirlendi. Medipol Başakşehir ile oynadıkları ilk maçı deplasmanda 6-2 kaybeden Göztepe'nin yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkabileceği belirtildi. (DHA)

 
Aslıhan Doğan geldi, Arda Turan gitti
 
AK Parti'de gezi krizi: Cumhurbaşkanı’nı değil Karabağ’ı tercih ettiler!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova Stadı 'liderleri' ağırlıyor!
Bornova Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kente ...
Liverpool'un yıldız forveti tutuklandı
Liverpool’un Brezilyalı yıldız forveti Roberto Firmino Noel arifesinde, ...
Karşıyaka’da şok: Tolungüç istifa etti
Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı 29 puanla tamamlayan Karşıyaka'da ...
 
Göztepe'den 'şampiyonluk garantili' transfer!
TFF 1. Lig lideri Göztepe, 2008-2016 yılları arasında forma giydiği bütün ...
Buza İzmir damgası!
Türkiye Buz Pateni Federasyonu'nun düzenlediği Artistik Buz Pateni Türkiye ...
Altınordu’dan 2016’ya buruk veda: 1-1
İzmir temsilcisi ilk yarının son maçında sahasında Ümraniyespor’la yenişemedi ...
 
Pınar Karşıyaka Cim-Bom’u devirdi, ayağa kalktı!
Pınar Karşıyaka, üst üste 2 mağlubiyetin ardından evinde olaylı maçta ...
Göztepe zirvede kapattı: 2-1
Sarı-kırmızılı takım Karadeniz deplasmanında geriye düştüğü maçta Jahovic ...
İzmir'de buz üstünde büyük heyecan
İzmir'de 11 kulüpten 67 sporcunun katılımıyla başlayan şampiyona, yarın sona erecek
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva