HABERLER>SPOR
4 Ağustos 2015 Salı - 17:39

Göztepe Başkanı’ndan stat resti!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, İzmir'de yaşanan stat sorununun utanç verici boyutta olduğunu söylerken, "Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine yapılacak yeni stadın seyirci kapasitesi 21 bin kişilik olmaz ve kulübe gelir getirmezse, ben bu stadı istemiyorum" dedi.

Göztepe Başkanı’ndan stat resti!

Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında ligin ilk haftasındaki Elazıspor maçını İzmir'deki stat sıkıntısı yüzünden büyük ihtimalle Bursa'da oynayacaklarını belirten Başkan Sepil, "Doksan yıllık kulübü statsız bıraktılar. Bu İzmir'in de, Türkiye'nin de, Göztepe'nin de ayıbıdır" şeklinde konuştu.
 
PTT 1 Lig'deki 18 takım arasında Göztepe, Karşıyaka ve Altınordu dışında tümünün stadı olduğunu hatırlatan Başkan Sepil, "Ne Ankara'dakiler ne de İzmir'deki lokal yöneticiler gayret içine girmiş. Bugüne kadar nasıl bir tesis kazandırılamaz, anlamış değilim" ifadesini kullandı. Hedeflerinin iki sezon içinde Süper Lig'e yükselmek olduğunu sözlerine ekleyen Sepil şöyle devam etti: "Bu sezon çıkarsak çok mutlu oluruz, ama çıkamazsak da dünyanın sonu değil. Gelecek sene çıkarız. Transferlerimizi bu hedefe göre yaptık. Hiçbir futbolcu Göztepe 1'inci Lig'de diye gelmemezlik yapmadı. Gençlerbirliği ile birlikte borcu olmayan iki kulüpten biriyiz.
 
Yeni sezon öncesi yaptığı 14 transferle vitrin değiştiren Göztepe İzmir'de basının karşısına çıktı. Teknik direktör Metin Diyadin, kaliteli bir takım kurduklarını belirterek, "Erzurum'da çok verimli 1 ay geçirdik. Lige hazırız. Herkesin keyifle izleyeceği bir ekip kurduk. Bir santrfor daha alarak transferi noktalayacağız" dedi. Göztepe'nin yabancı oyuncuları George Leroy, Robert Maah, Björn Vleminckx, Nahir Besara, Jacques Gosso ve Benjamin Fuchs yeni takımlarında çok mutlu olduklarını ve Göztepe ile şampiyonluk yaşayacaklarını söyledi. (dha)

 
İzmirli Nureddin Dede’ye ağlatan yolculuk sonrası belediye jesti
 
AK Partili vekillerden Karşıyaka’ya ziyaret
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
egeden 4 Ağustos 2015 Salı 23:23

Yahu atıp tutuyorsunuz. speil başkan bana yer gösterin diyor yok! uzundere projesine cebimden para vereyim kapasiteyi arttıralım diyor gene yok! gürsel aksel projesinde de cebinden para verecek kapasite ena z 21 yapalım diyor gene cevap yok!! sizde çıkıp kendine göre yer seçmişsiniz diyorsunuz. Gürsel aksele stad yapılmasını göztepe klübü değil TOKİ seçti tabelayı bile astı. saygılar.

Yorumu oyla      13      5  
Aziz bey 4 Ağustos 2015 Salı 21:47

Aziz kocaoğlu 15 bin kisilik projelendirilip kamuoyuna sunulan,daha sonra belediyenize dahi danisilmadan 22 bin kapasiteye cikarilan,icersinde bölgenin nufus hareketliligini de arttirici ticari yatirimlarla süslenen bu projede duracağı noktayi cok iyi bilir.Popülist restlere boyun eğecek bir kisilik degildir.

Yorumu oyla      15      7  
Stad 4 Ağustos 2015 Salı 21:04

Kendinize göre yer secmissiniz,simdi de kriter koyuyorsunuz.öyle olursa istemiyorum,böyle olursa istemiyorum.Siz kaç izmirliye sordunuz sehrin göbegine 21 bin kisilik stad projelendirirken.Siz degilmiydiniz güzelyaliya stad olmaz diyen.Göztepe stadi icin doğru yer burasi degil.Sehrin daha musait bir yerine daha büyük bir stad mantikli olan.Belediye karar verirken halkin genelinin mefaatini düşünmek zorunda.

Yorumu oyla      17      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir Timur Akıncı’yı uğurladı…
Karşıyakalı eski milli yüzücü Timur Akıncı, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.
Kavgayı ayırmak isterken canından oldu
İzmir’in Tire İlçesi'nde, birlikte içki içtiği arkadaşları arasındaki ...
TFF’den İzmir takımlarına lisans darbesi!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kulüp Lisans Kurulu, 'Ulusal Kulüp Lisansı' ...
 
Karşıyaka Necati Ateş'i gündemine aldı
Transfer döneminde kadrosunu, aralarında Gökhan Ünal, Senijad İbricic, ...
Altay’da saç kazıtma töreni!
Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Altay'da A takıma alınan 11 ...
Altınordu Tevfik’i istiyor
Hollanda kampı sonrası forveti takviye etmek için kolları sıvayan Altınordu ...
 
Bucaspor’da kongre zamanı
Bucaspor’un olağanüstü genel kurulu yarın yapılacak.
Göz-Göz’ün yeni hedefi Kitambala
Santrafor arayışını sürdüren Göztepe uzun süredir peşinden koştuğu Portekizli ...
Bucaspor Çağlar'ı Elazığspor'a kiraladı
Bucaspor, genç kalecisi Çağlar Akbaba'yı PTT 1'inci Lig temsilcisi Elazığspor'a ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva