HABERLER>SPOR
4 Mart 2019 Pazartesi - 13:12

Göz-Göz ateş hattına düştü

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Göztepe ilk kez düşme hattına geriledi. 

Göz-Göz ateş hattına düştü

Geçen sezondan bu yana Süper Lig'de mücadele eden sarı-kırmızılılar alt sıralardaki rakipleri Bursaspor ve Fenerbahçe'nin 24'üncü haftayı kayıpsız geçmesinin ardından tehlikeli bölgeye adım attı. Süper Lig'de ilk defa böyle bir tabloyla karşılaşan camia endişeye kapılırken, sarı-kırmızılılar kalan 10 maçta kurtuluş mücadelesini kazanmak için kenetlendi. Ligdeki ilk maçına çıkan teknik direktör Tamer Tuna, Konya'da çok iyi bir mücadele verdiklerini söyledi. Takımını tebrik eden genç çalıştırıcı, "Son dakikaya kadar iki takımın da kazanabileceği bir maç oynadık. Müsabakanın 90+4'üncü dakikasından penaltıyı kurtarmasak mağlup olabileceğimiz bir karşılaşmayı geride bıraktık" diye konuştu. 

Karşılaşmayı değerlendiren Tuna, "İlk yarı açıkçası mental olarak karşılaşmaya hazırdık. Özellikle Konyaspor'un takım halinde hem savunmada ve hücumdaki anlayışı biliyorduk. Maç boyunca 68 uzun top oynadık. Bunda yüzde 34 isabet oranıyla 23 tane isabetli pas atmışız. Bu bizim için geçmişten gelen düşük bir oran. Çok çabuk yön değiştirip, pas bağlantılarıyla hızlı hücum ve dikine oynamak isteğimiz vardı. Bunu ancak ikinci yarı yapabildik. İlk yarı pas bağlantılarında oldukça hatalar yaptık" diye konuştu. Tuna, kalan 10 maçta en iyi mücadeleyi sergileyeceklerini sözlerine ekleyerek, "Bulunduğumuz konumdan çıkacağız. Her karşılaşma bizim açımızdan final olacak. Taraftarımız bize güvensin, inansın. Kasımpaşa maçıyla birlikte çıkışa geçeceğiz" yorumunu yaptı. 

SEPİL: "HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ"

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil 1-1 sona eren Atiker Konyaspor maçının ardından hakem Abdulkadir Bitigen'i eleştirdi. Sepil yaptığı açıklamada, "Türk hakemleri için hem üzülüyorum hem utanıyorum. Hakem maçı kafasındaki neticeyle bitiremedi. Hata yapılır ama bugün maçta olanları hiç kimse hata olarak izah edemez. Sezon başından beri söylenilen tek şey var. Kritik Ofsayt pozisyonlarında pozisyon kesilmeden devam edip pozisyon sonuçlandıktan sonra VAR'a bakılacaktı. Hakem Abdülkadir Bitigen'e hakkımızı helal etmiyoruz" ifadelerini kullandı. 

BETO YİNE İPTEN ALDI

Göztepe'nin Portekizli kalecisi kaptan Beto, takımını yenilgiden kurtardı. Maçın 90+4'üncü dakikasında Skubic'in penaltısını çıkaran deneyimli file bekçisi bu sezon 3'üncü kez beyaz noktadan gole izin vermedi. Beto, Göztepe'nin deplasmanda 2-1 yendiği Trabzonspor maçında Burak Yılmaz'ın, evinde 2-0 kazandığı Beşiktaş karşılaşmasında ise Oğuzhan Özyakup'un penaltı atışlarını kurtarmıştı. Konya'da yine takımını yenilgiden kurtaran Beto, bir kez daha kahraman olmayı başardı.  (DHA)
 

 
Karşıyaka'nın zafer haftası
 
Maç sırasında jiletli saldırı olayında flaş gelişme
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Büyük Altay 4 Mart 2019 Pazartesi 14:23

Göztepe bu hafta Kasımpaşa'yı yener ve kendine güveni gelerek ateş hattından kurtulur. Dikkat etmesi geren husus- eskiden Büyük Altay'ın başına geldiği gibi- bazı takımların Göz Göz'e karşı tavır almamaları.!

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'nın zafer haftası
İzmir'in en çok branşta yarışmacı takımı olan spor kulübü konumundaki ...
Altınordu Play-Off potasından çıktı
Spor Toto 1. Lig'de önemli rakiplerinden Hatayspor'la evinde 90+3. dakikada ...
Cüneyt Çakır'a devler liginde önemli görev
UEFA, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ı Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ...
 
Ödemişspor'a Alpay Özalan desteği
AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın da takip ettiği Spor Toto ...
Amedsporlu oyuncunun jiletli saldırı anları!
2. Lig’de önceki gün oynanan maçta Amedsporlu Mansur’un sahaya kesici ...
Galatasaray'a zirve yolunda büyük darbe!
Spor Toto Süper Lig'in 24’üncü haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ...
 
Göztepe'den hakem tepkisi: Hakkımızı helal etmiyoruz!
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında konuk olduğu Atiker Konyaspor'la ...
Altınordu'ya son dakika şoku!
Spor Toto 1. Lig'in 24. hafta mücadelesinde Altınordu ile Hatayspor 2-2 berabere kaldı.
Beto tuttu, Göz-Göz puanı kaptı!
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Atiker Konyaspor-Göztepe karşılaşması 1-1 ...
 
Filiz SEZER
Filiz SEZER
Etkili fedakârlık ve kayıp milyarlar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’in deprem bölgesindeki büyük dayanışması…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu seçimin neden bunca talibi var?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva