HABERLER>EKONOMİ
16 Kasım 2019 Cumartesi - 11:30

GEO yeni fabrikasını açtı

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki  2800 metrekarelik alana kurulan yeni tesisini tamamlayan GEO,   25. yılını muhteşem bir açılış töreniyle kutladı

GEO yeni fabrikasını açtı

Gıda, kimya, ambalaj, kağıt, maden ve enerji alanında makine ve tesis ekipmanları üretimi yapan GEO Tekno Enerji Mühendislik Şirketi, 25. yılına yeni tesislerinde girdi. İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde 2.800 metrekarelik bir alana yayılan yeni üretim tesisleri ve yönetim binasının inşaatını kısa sürede tamamlayan GEO şirketi, önceki gün gerçekleşen açılış töreninde İzmir’in önemli sanayici, iş insanı ve yöneticilerini ağırladı.
 
Fabrika alanında gerçekleşen açılış töreni, GEO'nun 25 yılını anlatan bir belgesel filmle başladı. Daha sonra konuklarını selamlayan bir konuşma yapan GEO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ertekin, 25. yıllarına tasarım mühendisliği ve ihracat bölümünü güçlendirerek girdiklerini belirtti. Şirketlerinin 2019-2023 dönemi hedefleri arasında fabrika tasarımları yapmak, akıllı makinalar üretmek ve ihraç etmek olduğunu vurgulayan Ertekin, yeni iş kollarında da atılım yapmayı planladıklarını müjdeledi. 2800 metrekare alana kurulan yeni  tesislerinin inşaatını bir yıldan kısa sürede bitirdiklerini anlatan GEO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ertekin, imalat ve ihracatlarına yeni fabrikalarında hız kesmeden devam ettiklerini bildirdi. Yeni tesisin 2019 ortasında ilk imalatının özel amaçlı birçok fırın ve içecek sektörüne yönelik tanklar olduğunu sözlerine ekleyen Ertekin, 25 yıllık başarı grafiğinde iş ortaklarının, tedarikçilerin ve çalışanlarının büyük emeği olduğunu dile getirerek hepsine teşekkür etti.
 
Törende, GEO Ailesi’nin 25 yıl boyunca birlikte yürüdüğü iş ortakları ve personeline birer plaket verilerek teşekkür edildi. Sahnede plaketlerini alan KansaiAltan , Best Trafo, Akdeniz Kimya, Omya, Bakioğlu Holding, Bunge, Felda, Esbaş, Özkan Demir Çelik şirketleri yetkilileri, GEO’nun kaliteli üretim, zamanında teslimat yapan güvenilir bir şirket olduğunu vurgulayan duygusal konuşmalar yaptılar.EBSO’nı temsilen katılan ESEN Plastik kurucusu Salih ESEN de GEO nun çalışmaları ve yeni iş hedefleriyle ilgili bilgi aldı. 
Gitar, keman ve viyolonsel müziğinin eşlik ettiği kokteylde, İzmirli sanayici, işadamı ve yöneticilerden oluşan seçkin davetli topluluğu samimi bir ortamda sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.


 
GEO Proje & Taahhüt ve İmalatları
Endüstriyel tesisleri projelendirip montajlarını yapan GEO özel amaçlı proses ve teknolojik tesisleri, enerji alanında verimlilik artırıcı sistemleri, ısıtma, soğutma, havalandırma, iklimlendirme sistemlerini hazırlayıp kuran, işletmeye alan,  sonrasında hizmetlerini GEO SERVİS birimiyle bütünleştiren, öncü bir mühendislik firmasıdır

GEO, "Gıda, Kimya, Ambalaj, Kağıt, Maden ve Enerji" alanlarında proses üniteleri, tesisleri projelendirip imal ederek kuruyor. Basınçlı basınçsız tanklar, silolar, reaktör-mikser vd. ürün hazırlama üniteleri, konveyör sistemleri, çeşitli sektörlere kurutma fırınları, enerji ve enerji geri kazanım cihazları tasarlayarak, üretiyor, montaj uygulamalarını gerçekleştiriyor. Böylece teknoloji alanında ciddi bir katma değer üretiyor. Sözleşmesini imzaladığı her projeyi, her makina ve ürünü son teknolojik gelişmelerle “güncel ve daha verimli, daha üretken“, yaratıcı katkılarla “benzerlerinden farklı” “özgün” projeler olarak ele alıp teslim ediyor.
 
Geçmişten Geleceğe GEO
Kurucusu Fatih Mehmet Ertekin’in 1970'lerin sonunda ODTÜ Makine Mühendisliği'nde okurken başlayan şantiye çalışma yaşamı ve geleceğe ilişkin öngörü ve hayalleri, giderek topluma ve ülke sanayine teknolojik üretimle değer katma tutkusuna dönüştü. Şirketleşme çalışmaları ile bu hayaller somutlaştı. 1993 yılında Bursa’da kurulan GEO, 1997 yılında şirket merkezini İzmir’e taşıdı. 1999 yılında yeniden yapılanarak, iş hacmini geliştirdi. Müşterilerinin GÜVEN'ini, çalışanlarının EMEĞİ’ni, kalitesinin ONUR'u olduğunu temel ve değişmez ilkeler olarak benimseyen GEO, 5’er yıllık plan hedefleriyle, öngörülebilir ve yönetilebilir büyüme hedeflerine ulaşmanın gururunu yaşıyor. Çalışanlarıyla birlikte kurumsallaşarak gelişmesini geleceğe taşıyan şirketimiz, ÜR-GE, AR-GE ve teknolojik gelişmeye önemli oranda kaynak ayırmakta, ihracat yaparak uluslararası işbirliklerini geliştirmektedir.

 
Barış Pınarı Harekatı'ndan acı haber!
 
İzmir’de ‘İYİ’ zirve: Genel merkezden 3 isim de katılacak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sarı’dan SODEMSEN çıkışı: Üye olan kendi ayağına kurşun sıkar!
DİSK Ege Bölge Temsilcisi Sarı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ...
Bütçe açığı 100 milyar lirayı aştı!
Bütçe dengesi ekimde 14,9 milyar TL açık verdi. Ocak-ekim döneminde bütçe ...
Kritik işsizlik rakamları açıklandı!
Ağustos döneminde işsizlik geçen yılın aynı ayına göre 2.9 puanlık artış ...
 
'Çalışana göre mesai saati' önerisi
Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu'nun istihdam çalıştayından ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar 5,75 TL, Euro 6,34 TL'den işlem görüyor.
Bakan Pakdemirli'den Dikili'ye OSB müjdesi: 9 ilçeye daha açılacak
Dikili Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesi müjdesini veren Tarım ve ...
 
Ege turizmine Kasım tatili dopingi!
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara iki ara tatil getirilmesi ile ...
Konaklama vergisinde yüzde 2'ye dönüş
Konaklama vergisinde oran, teklifin ilk halindeki gibi yüzde 2'ye çekiliyor.
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar 5,77 TL, Euro 6,35 TL'den işlem görüyor.
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çoban ateşini 'topuklu' yaktı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva