HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
7 Kasım 2018 Çarşamba - 10:19

Gelinlik yarışması heyecanı 16 Kasım’a uzadı

IF Wedding Fashion İzmir- 13. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında düzenlenen 10. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’nda yoğun istek üzerine son başvuru tarihi 16 Kasım 2018’e uzatıldı.

Gelinlik yarışması heyecanı 16 Kasım’a uzadı

“Sadelikteki Yaratıcılık” için birbirinden özel tasarımlar ortaya çıkaracak genç tasarımcılar, yarışmada büyük heyecan yaşayacak.

Yüzlerce yeni gelinlik, damatlık ve abiyeyi İzmir’den dünyaya sunmasının yanısıra genç tasarımcıları sektöre kazandırmanın IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 22 – 25 Ocak 2019 tarihlerinde 13. kez düzenlenecek. Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak fuarizmir’de gerçekleştirilen IF Wedding Fashion İzmir, 2019 – 2020 modasına yön verecek.

SON TARİH 16 KASIM 
IF Wedding Fashion İzmir kapsamında genç tasarımcıları sektöre kazandırmayı hedefleyen 10. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’nda başvurular yoğun istek üzerine 16 Kasım 2018 tarihine kadar uzatıldı. En az sektörle ilgili meslek liseleri veya dengi okullardan mezun olma şartı aranan yarışmada, katılımcılar öğrenim durumunu da belgeleyecek. Daha önce bu yarışmada ilk üçe girmemesi gereken katılımcıların sektöre yönelik kendi adına kayıtlı bir işyerine sahip olmaması ve yine sektör ile ilgili bir kurumda eğitimci olmaması gerekiyor. Tasarımcılar tarafından hazırlanacak gelinlik projeleri en geç 16 Kasım tarihine kadar teslim edilecek. Saat 17:00’a kadar elden getirilecek ya da posta veya kargo yoluyla fuarizmir’e gönderilecek.

Tasarımcıların katılım şartlarını öğrenmek için http://ifwedding.izfas.com.tr/10gelinlik-tasarim-yarismasi web sayfasını ziyaret etmesi gerekiyor.

TASARIMDA MARKA OLMA AMACI
Türkiye’nin önemli unsurları arasında yer alan gelinlik sektörünün taze kan ihtiyacını karşılayarak İzmir’i tasarımda marka yapmayı hedefleyen uluslararası yarışmada tema bu kez “Sadelikteki Yaratıcılık” olarak belirlendi. Geçtiğimiz yıl “Şölen” olarak seçilen temadan sonra bu kez sade ve şık tasarımlar öne çıkacak. Gelinlikte kullanılan ve sadeliği temsil eden beyaz renk bu kez genç tasarımcıların elinde şekillenecek. Son dönemde sade ancak yaratıcı gelinliklerin revaçta olmasıyla birlikte tasarımcılar da sade ve şık projeler hazırlayarak dereceye girmeye çalışacak.

15 YARI FİNALİST BELİRLENECEK
Tasarımlar internet ortamında online olarak jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek ilk 45 kişi seçilecek. Seçici kurul 20 Kasım’da yapacağı ön eleme sonucunda 15 yarı finalist belirleyecek. Belirlenen yarı finalistler mail ile bilgilendirilecek. Yarı finale kalan yarışmacılar 24 Kasım’da bir araya gelecek ve bilgilendirilecek. Yarışmada birincilik ödülü 10 bin lira olarak belirlenirken ayrıca 2020 yılında performans defilesi yapma hakkı kazanacak. İkinciye 7 bin 500 lira, üçüncüye ise 5 bin lira ödül verilecek.

 
Aydın'da belediye işçisinin sır ölümü!
 
'Türk Freud' 25 kadını böyle dolandırmış!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak'ta kurslara akın!
Konak Belediyesi’nin açtığı ve her yıl binlerce kişinin faydalandığı ücretsiz ...
Ata Anı Evi'ne 10 Kasım daveti
İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun başladığı, Atatürk’ün kahve içip ...
Sayıştay'ın Buca raporunda '8 Mart' ve 'sağlık taraması' detayı!
Sayıştay'ın Buca Belediyesi'nin 2017 yılına ait denetim raporunda, ambalaj ...
 
Gençler felsefenin ışığını Efes'te yeniden yaktı!
İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi öğrencilerinin katılımıyla Celsus Kütüphanesi’nde ...
Balçova'da şifa arayan Hatice'ye Başkan Çalkaya'dan destek!
Balçova Sağlıklı Yaşam Sosyal Rehabilitasyon Destek Merkezi’nin konukları ...
İzmir Ata'sı için tek yürek olacak
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyetine uğurlanışının 80. yıldönümünde, ...
 
Altay'da Ulaş güven verdi
Son olarak deplasmanda Gazişehir Gaziantep'e 3-0 yenilen Altay'da kariyerinde ...
Gerenköy’de halk toplantısı
Gerenköy’de yaşayan vatandaşlar, Foça Kaymakamlığı’nın düzenlediği halk ...
Nihal AŞKIN yazdı... Sidik kokan anıttan müzeye
Nihal AŞKIN yazdı... Sidik kokan anıttan müzeye
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva