HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
10 Şubat 2020 Pazartesi - 10:54

Gaziemir’de milli gurur

Gaziemir Belediyesi’nin Taekwondo Antrenörü Volkan Yalçınkaya, Turkish Open 2020’de şampiyon oldu. Yalçınkaya, dünya şampiyonasında milli formayla ülkemizi temsil edecek. Milli takım adına turnuvada yarışan belediyenin 3’lü senkron takımı ise uluslararası üçüncü oldu.

Gaziemir’de milli gurur

Katıldığı turnuvalarda aldığı derecelerle adından söz ettiren Gaziemir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Taekwondo Takımı, son katıldığı turnuvadan da dereceyle döndü. Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun düzenlediği 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda (Turkish Open 2020) ter döken Gaziemir Belediyesi’nin Taekwondo Antrenörü Volkan Yalçınkaya, uluslararası şampiyon oldu. Kariyerinde dünya ve Avrupa şampiyonlukları bulunan Volkan Yalçınkaya, Dünya Taekwondo Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Yalçınkaya, Türkiye Taekwondo Milli Takımı’yla birlikte uluslararası arenada yeni şampiyonluklara imza atmayı hedefliyor.

7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda 3’lü senkron takımı olarak mücadele veren belediye sporcuları Ufuk Berk Bayraktar, Dağhan Berberler ve Bedir Omma; poomse kategorisi senkron yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu. Turnuvada, Türkiye Taekwondo Milli Takımı adına ter döken belediye sporcuları, aldıkları bu dereceyle milli takımdaki yerlerini sağlamlaştırdı. Milli sporcular, uluslararası organizasyonlarda ay yıldızlı formayla ülkemizi temsil edecek. 

Turkish Open 2020’de bireysel olarak yarışan belediye sporcuları Onur Çelep, uluslararası yedinci; Hüseyin Emre Şıvgınkıran, uluslararası onuncu oldu. 

Büyükler, gençler, yıldızlar ile poomse kategorilerinde düzenlenen ve 52 ülkeden yaklaşık 2 bin 200 sporcunun katıldığı 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda rakiplerini geride bırakan taekwondocular şampiyonluk kürsüsünde yerini aldı.

Hedef dünya ve olimpiyat şampiyonası
Türkiye Taekwondo Milli Takımı’nda yer almanın haklı gururunu yaşayan şampiyon sporcular Ufuk Berk Bayraktar, Dağhan Berberler ve Bedir Omma;  antrenörler Volkan Yalçınkaya, Filiz Yalçınkaya ve Rahmi Çelik yönetiminde çalışmalarına haftanın altı günü ESBAŞ Spor Salonu’nda devam ediyor. Şampiyonadan dereceyle dönmenin gururunu yaşadıklarını ifade eden sporcular, olimpiyatlarda ve dünya şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmeyi hedefliyor. Taekwondonun kendilerine özgüven, disiplin, hayata karşı güçlü bir duruş ve yeni arkadaşlıklar kazandırdığını söyleyen sporcular, gençlerin ve özellikle çocukların bilinçli bir şekilde spor yapmaları önerisinde bulunuyor. Spor yapmanın eğitim hayatlarına engel olmadığının altını çizen sporcular, taekwondonun kendilerine kazandırdıkları özgüven ve disiplin sayesinde okulda da daha başarılı olduklarını dile getiriyor.

 
Bergama Belediyespor emin adımlarla
 
Marble İzmir'e 'değişik' imzası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bergama Belediyespor'dan güreşte başarı!
Bergama Belediyespor bünyesinde yeni kurulan güreş kulübü, çalışmalarına ...
Kemalpaşa’da pehlivan develer sahaya indi
Kemalpaşa Belediyesince düzenlenen Armutlu Geleneksel Devi Güreşi Festivali’nde ...
Toros Pazaryeri hizmete girdi
Konak Belediyesi tarafından Toros'ta yapılan kapalı pazaryerinde tezgâhlar ...
 
Şehrin yeni mekanı: Kemeraltı Mutfağı
Konak Belediyesi’nin şehre kazandırdığı yeni mekanı “Kemeraltı Mutfağı” ...
Başkan Soyer'den kongre mesajı ve kutlama
Büyükşehir Belediye Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ...
Bornova markasına Tarım Fuarı'nda yoğun ilgi
Bornova’ya özgü tarım ürünleri, “Bornova” markası etiketiyle sektörün ...
 
Karşıyaka Belediyesi’nden 6 bin kişiye kurs
Karşıyakalılara sosyalleşme ve becerilerini geliştirme fırsatı sunmak, ...
Bayraklı Belediyesi’nden memurlara ihale eğitimi
Bayraklı Belediyesi’nde çalışan gerçekleştirme görevlisi memurlar ile ...
Urla'daki tarihi binalarla ilgili restorasyon çağrısı
Urla Belediyesi ve Urla Kent Konseyi işbirliğiyle "Urla’nın kaybolan tarihi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva