HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
4 Ocak 2020 Cumartesi - 11:32

Gaziemir'de kışın spor yapmaya engel yok

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği spor kurslarına her yaştan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 21 branşta ve 6 merkezde düzenlenen 2019-2020 dönemi kış spor kurslarına binlerce kursiyer katılıyor.

Gaziemir de kışın spor yapmaya engel yok

 

Geleceğin sporcularını yetiştirmek ve sağlıklı bir toplum oluşturmak amacıyla vatandaşların spor yapacağı alanlar inşa eden Gaziemir Belediyesi, düzenlediği spor kurslarıyla da sporseverlere destek oluyor. Belediye hem çocukların hem de yetişkinlerin kaliteli ve sağlıklı zaman geçirebilmeleri için spor kursları düzenliyor. 21 farklı branşta ve 6 merkezde düzenlenen 2019-2020 kış kurslarına binlerce vatandaş yoğun ilgi gösteriyor. En küçük kursiyerin 3 yaşında olduğu kurslara katılanlar, üniversitelerin spor akademilerinden seçilen antrenörler eşliğinde spor yapıyor.

Temelden yetişiyorlar
Belediyenin kursları sayesinde sporla tanışan çocuklar, eğitmenlerin yönlendirmesiyle yeteneklerine en uygun dalda kendini geliştiriyor.  Profesyonel spor hocalarından, ilgi duydukları spor dalında temelden başlayarak eğitim alan, sportif becerilerini geliştiren çocuklar ve gençler hayalindeki sporcuların yolundan yürüyor.
Belediyenin kurslarında spor yaparak eğlenceli vakit geçiren çocuk kursiyerler sosyal, fiziksel ve psikolojik olarak daha güçlü hale geliyor. Spor yaparak sağlıklı yaşamla tanışan çocuklar, kötü alışkanlıkların pençesine düşmekten de kurtuluyor. Kursiyerler spor sayesinde disiplin kazanırken özgüvenleri de gelişiyor.



Her yaşa uygun kurs
Erişkinlere yönelik spor branşlarında ise halkın spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürmesine katkı sağlanıyor. Belediyenin kurslarına katılan kursiyerler spor yaparak dinç ve dinamik görünüm kazanıyor, gündelik yaşamın getirdiği stresten kurtuluyor. Kurslar sayesinde yeni arkadaşlar da kazanan yetişkin kursiyerler sosyalleşmenin mutluğunu yaşıyor.
Belediyenin spor hizmetleri kapsamında Ata Evi’ üyelerine de özel olarak spor programı uygulanıyor. Hazırlanan rehabilitasyon programıyla haftada iki gün spor yapan üyeler, azalan vücut dengelerine yeniden kavuşuyor. Yaş almış vatandaşlar, direnç egzersizleri sayesinde kas gruplarını ve fiziki yapılarını güçlendiriyor.

6 merkezde 21 spor kursu
Mustafa Kemal Atatürk Çok Amaçlı Spor Salonu, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu, ESBAŞ Spor Salonu, İlçe Stadı, Atatürk Kültür Merkezi,  Sevgi Mahallesi Spor Tesisi’nde düzenlenen spor kurslarında basketbol, voleybol, kickboks, karate, güreş, halk dansları, tekvando, atletizm, cimnastik, badminton, hentbol, bale, boccia, okul öncesi hareket eğitimi, aerobik, pilates, futbol, satranç, yoga, masa tenisi ve rehabilitasyon cimnastiği dallarında eğitim veriliyor.
Kurslardan yararlanmak ve kursların detayları öğrenmek isteyenler, Gaziemir Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek ya da 999 0 251 numaralı telefonu arayıp 1210 dahilisini çevirerek bilgi alabiliyor.
Kurslarda verilen hizmet kalitesini arttırmayı ve kursların sürekliliğini sağlamayı amaçlayan belediye; kursa kayıt yaptıran vatandaşların aidiyet duygusunun artması ve kursa katılımın devamlılığının sağlanması için kursiyerlerden günlük 66 kuruşluk ücret alıyor.

 
İzmir için kar yağışı uyarısı! (Kuzey Ege'de fırtına kopacak)
 
Karabağlar'da engellilerin yaşamı kolaylaştıracak adım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Belediyeden Tekke Plajı'na modern tesis
Fiziki projeler alanında yaptığı çalışmalara her gün bir yenisini ekleyen ...
2020 Bergama'da çevre yılı ilan edildi
Bergama Belediyesi'nin 2020 yılı ilk meclis toplantısı yapıldı. Toplantı ...
Konak’ta klimalara estetik müdahale
Konak Belediyesi, tarihi değerleri ve kültür dokusuyla büyük bir turizm ...
 
Çiğli Belediyesi’nden okullara 'çevre dostu' hediye
Çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalarını ...
Buca’da temiz enerji devrimi
Buca’da temiz enerji devrimini gerçekleştirecek güneş enerji santrali ...
Helal olsun sana! İzmirli üreticiye Haluk Levent desteği
İzmir Büyükşehir Belediyesi geçen Ağustos ayındaki orman yangınından zarar ...
 
Türkiye'de ilk: İzmir'e hurda otoparkı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan bir ...
Halk Ege Et'e Buca'da yoğun ilgi
İzmirliler, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bir kuruluşu olan ve geçen ...
Bornova’da birimler arası futbol turnuvası
Bornova Belediyesi’nin farklı birimlerinde görev yapan çalışanları kaynaştırmak, ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva