HABERLER>POLİTİKA
15 Ağustos 2018 Çarşamba - 14:23

Gaziemir’de gergin danışma kurulu: Yok öyle yağma!

Değişimi savunan isimlerden Gaziemir İlçe eski Başkanı Tekin’in, danışma kurulunda ‘ithal aday’ çıkışında bulunduğu öğrenildi. Sözlere Vekil Beko’dan tepki gelirken ayrıca Tekin’in, Vekil Bayır’ın, ‘kurultay olmalı ama seçimden sonra’ açıklamasına ise ‘Yok öyle yağma’ dediği iddia edildi.

Gaziemir’de gergin danışma kurulu: Yok öyle yağma!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, ilçe danışma kurulu toplantılarını bitirdi. İl Örgütü Başkan Deniz Yücel başta olmak üzere, 16 Ağustos Perşembe Günü (Yarın) gerçekleştirilecek il danışma kurulu toplantısına konsantre oldu.

İlçe danışma kurullarının yapıldığı süreçte bazı ilçelerde zaman zaman gerginlikler oluştu. Geçtiğimiz günlerde Gaziemir’de basına kapalı olarak gerçekleşen ilçe danışma kurulu toplantısında ise İlçe eski Başkanı Umut Tekin ile Milletvekili Kani Beko arasında gerilim yaşandığı öğrenildi. Salonda değişim isteyenler ve istemeyenler arasında tansiyonun yükseldiği ifade edildi.

Görevi bırakmasına rağmen örgüt üzerinde hala etkisi olduğu bilinen, olağanüstü kurultay tartışmalarının yaşandığı süreçte İlçe Başkanı Kasım Özkan ile birlikte değişimden yana tavır sergileyerek imza veren Tekin’in danışma kurulu salonunda üstü kapalı şekilde Vekil Beko’ya sert bir çıkışta bulunduğu öne sürüldü.

DIŞARIDAN GELEN KİŞİLER NASIL BU KADAR KOLAY MİLLETVEKİLİ OLABİLİYOR?
Tekin’in konuşmasında, “Örgütün içinde bu kadar isim dururken dışarıdan gelen kişiler nasıl bu kadar kolay milletvekili olabiliyor?” ifadesini kullandığı aktarıldı. Bu açıklamalar sonrasında Vekil Beko’nun yerinden kalkarak Tekin’e sert bir şekilde cevap verdiği öne sürüldü. Beko’nun , “Ben yeni milletvekili olmuş olabilirim ama 40 yıllık CHP’liyim. Benim partim ve sendika için yaptıklarımı kimse inkar edemez” dediği belirtildi.  Tekin’in salonda olağanüstü kurultayın yapılma sebeplerini içeren bir konuşma yaptığı öğrenildi. Bazı partililerin de sürece yönelik eleştiri getirdiği ifade edildi.

YOK ÖYLE YAĞMA!
Toplantıya katılan Milletvekilleri Kani Beko ve Tacettin Bayır’ın yöneltilen eleştiriler karşısında mevcut durumu savunduğu öne sürüldü. Vekil Bayır’ın, “Kurultay evet olmalı ama yerel seçim öncesi doğru bulmuyorum” sözlerini sarf ettiği belirtilirken, Tekin’in ise, “ Yok öyle yağma. Bu şekilde seçime girilirse seçim kaybedilir. Değişim istiyorum ama seçimden sonra demek olmaz. Mevcut yönetimle yerel seçime asla gidilmemelidir” çıkışında bulunduğu iddia edildi. 

 
Emekliler müjde! Yarın ödeniyor...
 
Marmara depremi için korkutan senaryo!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Partili 16 Ağustos 2018 Perşembe 09:38

Umarım kötü gibi davranarak her zaman iyi olmaya çalışıp, aynı anda iki hayatı yaşamayı umut etmiyorsundur. Sn. Umut Tekin bu tamamen ikiyüzlülük olurdu.

Yorumu oyla      10      5  
Özensizlik 15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:42

Plastik sandalye yakışmış mı acaba, her fotoğrafa taşan bu özensizlik revamıdır mu bu partiye. Böyle mi iktidar olacağız, 40 tane doğru dürüst sandalye getirip, misafirlerinizi yakışır şekilde ağırlamak çok mu zor. Olmaz, böyle olmaz. Ben olsam bu salonda konuşmam, delegemi misafirimi bu salonda ağırlamam.

Yorumu oyla      10      5  
Deniz 15 Ağustos 2018 Çarşamba 20:14

Herkesin gönlünde değişim..Değişimin adı bile insanı değiştiriyor.Neden yerel seçimden sonra diye sorulunca..işte şimdi seçim var da ondan Herkes bal gibi biliyor ki Şimdi koltuk paylaşım savaşı var.Bayır bile bu yönetimce zoraki göste rildi.Parti için gözyaşı döken Bayır ı 6 sırada zor gösterdiler.Çünkü ön seçimde örgütün des teğini alan Musa Çam nerede belli.Neden Gül ün CB yapılmasına karşı çıkmıştı.Sonuç ortada Koltuk paylaşımı bir olsun..Gök gürültüsünü o zaman dinleyin..Şimşekler..Yıldırımlar..Heeeyyt

Yorumu oyla      9      6  
Lombak 15 Ağustos 2018 Çarşamba 14:43

Kılıçdaroğlu adaylarıyla yeni yönetimin adayları epey farklı olabilir. Yani Kılıçdaroğlu adaylarını 5 yıllığına daha göreve taşıyacaksınız. Onlarla Mart 2019'da seçilecek yeni yönetim çalışacak. Ama yeni genel başkanın isteyeceği değişim 5 yıl sonra olacak. Ölme eşeğim ölme.

Yorumu oyla      11      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli: ‘Buna sessiz kalamayız…’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaşanan son gelişmelerle ilgili yaptığı ...
CHP'li Bayır: Yerel seçimlerden sonra kurultay toplanır
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, olağanüstü kurultay isteyen ve ...
CHP İzmir'de istifa şoku! İl Başkanlığı'na aday olmuştu
İzmir'de geçen 8 Ocak'ta yapılan CHP İzmir İl Kongresi öncesi adaylığını ...
 
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan açıklama
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, basın toplantısı yapıyor. İşte ...
AK Partili Şengül'den mesaj: Kongrede demokrasi şöleni olacak
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül 6. Olağan Büyük Kongre'ye yönelik bir açıklama yayınladı.
CHP'li Kılıç'tan hükümete krizle mücadele uyarısı!
CHP Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Avukat Sevda Erdan Kılıç, ...
 
Fuat Oktay'dan ek vergi açıklaması!
ABD menşeli bazı ürünlere uygulanan ek mali yükümlülük yüzde 100 oranında ...
Ödemiş'te AK Parti'nin 17'nci kuruluş yıl dönümü kutlandı
AK Parti Ödemiş ilçe teşkilatı, partinin 17. kuruluş yıl dönümünü kutladı.
Karar sonrası AK Parti'den 'Çılgın Proje' salvosu: İnşallah danışıklı dövüş değildir!
Genel Başkan Yardımcısı Dağ, Körfez Geçiş Projesi için verilen yürütmeyi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva