HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Mart 2019 Cumartesi - 10:44

Gaziemir'de duygusal meclis

Gaziemir Belediyesi 2014-2019 yılı Mart ayı Olağan Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.  Meclis üyelerinin, Gaziemir’e yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Şenol’a övgü dolu sözlerle veda etmesi üzerine Meclis’te duygu dolu anlar yaşandı.  Meclis üyelerine emekleri için teşekkür ederek,  adalet heykeli takdim eden Başkan Şenol; “Bu kentte 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Bu onur bana yeter. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Gaziemir de duygusal meclis

Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol,  meclis üyeleri ile son meclis toplantısının ardından, düzenlenen yemekte bir araya geldi.  Gaziemir’in gelişmesine katkıda bulunan meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Şenol; “Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, bizim dostluklarımızın makamlarla alakası yoktur, ölünceye kadardır. Kiminizle beş yıl, kiminizle on yıl çalıştım. Zaman zaman tansiyonlar yükselse de bunu siyasetin doğası kabul edip, Gaziemir için el birliğiyle her zaman en iyisi olsun diye çalıştık” diye konuştu.

“Bu meclis iyi işler başardı !”
10 yıllık görev süresince Meclis’te Ak Parti grubu ile yüzde 95 ortak karar aldıklarını dile getiren Başkan Şenol, “Güzel günlerde oldu, zor günlerde ama bu meclisin iyi işler başardığına inanıyorum. İnşallah bizden sonra gelecek olan arkadaşlar da bunu devam ettirir. Biz her zaman daha iyi bir Gaziemir için çalıştık. Mutlak bir son yok. Hep daha iyisini ve daha güzelini isteyeceklerdir. İnşallah arkadaşlarımız da güzel işler başarırlar” dedi.

Adalet heykeli takdim etti
5 yıllık görev süresi boyunca Gaziemir’e hizmet eden meclis üyelerine teşekkür ederek,  Adalet heykeli takdim eden Başkan Şenol; “Siyasetin amacı para kazanmak değil. Bunun onuru insana yeter. En büyük zenginlik de onurdur bana göre. Bizim de Allah’a şükür orada bir resmimiz olacak. Biz de onun onuru ve gururu ile yaşayacağız. Sizlere Adalet Parkımızda da bulunan ‘Adalet Heykeli’ni takdim etmek istiyorum. Çünkü hepimizin bir gün adalete ihtiyacı olacak” şeklinde konuştu.

“Hakkınızı helal edin…”
Meclis üyelerinden helallik isteyen Başkan Şenol, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Öncelikle bana 10 yıl bu onurlu, şerefli görevi veren partime ve beni buraya taşıyan Gaziemir halkına teşekkür ederim. 60 yıl sonra devraldığımız Gaziemir’de Cumhuriyet Halk Parti’li belediyecilik anlayışının devam edeceğine gönülden inanıyorum. Tüm meclis üyelerimden ve çalışma arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Benim sizde bir hakkım varsa, helal olsun!

“Gaziemir’de devrim yaptınız”
CHP Grubu adına Grup Başkanvekili Neriman Balcı Türkeri Başkan Şenol’a şu sözlerle teşekkür etti: “10 yıldır Gaziemir’e sosyal belediyecilik anlamında dokunarak, yeşili çoğaltarak, sağlık ve sosyal işlerde devrim yaparak ilçemize farkındalık kattığınız için size çok teşekkür ediyoruz.”

“Sürçülisan ettiysek affola…”
Ak Parti Grup Başkanvekili Hüseyin Aslan da Başkan Şenol’a teşekkür ederek; “Bugüne kadar bu meclis çatısı altında Gaziemir adına birçok karar aldık. Hepsi de Gaziemir halkının yararına oldu. Gaziemir için hayırlı ve uğurlu olsun. Bundan sonra gelen hangi parti olursa olsun; “Memleket işi Gönül İşi de” olabilir, “Mart’ın sonu bahar” da olabilir. Burada önemli olan Gaziemir için birlik ve beraberliğin olması. Bugüne kadar yüzde 95’in üzerine ortak kararlar aldık. Size ve meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Yeri geldi abimiz, yeri geldi başkanımız oldunuz. Bu çatı altında sizlere sürçülisan ettiysek affola… Bundan sonraki arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 
Kadınlarla otobüs şoförü birbirine girdi
 
'2023'te milli uçağımızı hangardan çıkaracağız'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’dan Secder Akıncı’ya vefa
Karşıyaka Belediyesi, her yaştan Karşıyakalı’ya deniz sporlarını sevdirmek ...
‘Coğrafi işaret’ Olivtech’te gündeme gelecek
Olivtech - 9. Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri ...
Bornova'da akıl ve zeka oyunları heyecanı
Verdiği kurslarla Bornovalı öğrencilerin okul derslerine destek olup sınavlara ...
 
Başkan Piriştina meclis üyeleriyle vedalaştı
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 5 yıllık görev sürecindeki son ...
Diplomattan buruk veda: 3 yılda İzmir aşığı oldu
Konsolosluğun geçici kapatılması üzerine İzmir'den ayrılmak zorunda kalan ...
Gençler soracak Başkan Uğurlu cevaplayacak
Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçedeki gençlerle söyleşi programında ...
 
Başkan Çalkaya’dan kritik açıklama: İtiraz edenin CHP ile alakası yok!
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) yerel seçimlerde yeniden aday olamayacağına ...
Kocaoğlu’ndan hükümete salvo: Bu ne biçim ülke, bu ne biçim siyaset?
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin filosuna katmak üzere ihalesini gerçekleştirdiği ...
Başkan Akpınar Karşıyaka protokolüyle buluştu
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçe protokolü ile kahvaltıda ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva