HABERLER>SPOR
24 Kasım 2018 Cumartesi - 09:19

Galatasaray Başkanı Cengiz: Kelimeler tükenmiştir

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile 1-1 beraber kaldıkları karşılaşmanın hakem yönetimiyle ilgili "Kelimeler tükenmiştir." dedi.

Galatasaray Başkanı Cengiz: Kelimeler tükenmiştir

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile 1-1 beraber kaldıkları karşılaşmanın hakem yönetimiyle ilgili konuştu. 

Karşılaşmayı Levent Galatasaraylılar Evi'nde izleyen Cengiz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Benim kararım var. Maç sonrasında sevinçle ya da öfkeyle söylenen her sözcükte eksik ya da fazla vardır. Hep bunu ifade ettim fakat sırf burada beklediğiniz için medyaya saygımdan şunu söyleyebilirim, kelimelerin tükendiği anlar vardır. Kelimeler tükenmiştir. Aklıma, 'Geçme namert köprüsünden ko aparsın sel seni, yatma çakal yatağında ko yesin aslan seni.' beyiti geldi." dedi. 

Cezaların sarı-kırmızılı camiayı birleştirdiği aktaran Cengiz, "Camiamızın teyakkuz halinde olmasını istiyorum. Ani ve fevri tepkilerle tuzaklara düşmemesini istiyorum. Sakinlik içinde cesaret en değerli şeydir. Kontrollü güç, en değerli güçtür. Camiamızdan bütün oyunlara ve tuzaklara rağmen şampiyon olacağımıza, Galatasaray armasının ebediyen en şanlı şekilde tepelerde yer alacağına yönelik inançlarını yitirmemelerini diliyorum ve dikkat etmelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Shakespeare'in sözü burada aklıma geliyor. 'Tanrım ben rakiplerimle baş ederim, beni dostlarımdan koru.' Bütün camiamıza 'dikkat edin, sahte dostlardan korunun' diyorum. Teyakkuz içinde kalın. Bize yapılan bütün her şeye rağmen eğer biz bu coğrafyada yaşıyorsak ve bu dünyada nefes alıp veriyorsak, Galatasaray ebediyen ve ilelebet yaşayacak. Her şeye, tüm engellere rağmen Galatasaray her zaman şerefle, şanla, hakkı ve onuruyla en tepede olacaktır."

"Bu ligde oynamamamızı istiyorlarsa açık açık söylesinler"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta aleyhlerine verilen penaltının hatalı olduğunu savundu.

Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Albayrak, hakem Hüseyin Göçek ile Video Yardımcı Hakem (VAR) arasında konuşulanların açıklanmasını istedi.

"İyi günler geçirmiyoruz. Şanssız bir dönemden geçiyoruz." diyen Albayrak, şunları kaydetti:

"Sakinliğimizi muhafaza etmeye çalışıyoruz ama 30 milyon insanın bu akşam içi yanıyor. Sadece Galatasaraylılar değil futbola gönül vermiş milyonlarca insan bu akşam burada olanları gördü. Türk Telekom Stadı'nda bir cihaz konmuş. İsmi de VAR'dır. Ne işe yaradığını merak ediyorum. VAR ile hocanın ne konuştuğunun açıklanmasını istiyoruz. Galatasaray'ın başkanı Galatasaraylılar Derneğinde, teknik direktörü 3. katta maçı izliyor. Bugün bir beyaz sayfa açtık, sahaya çıktık. Derbi öncesinde çok önemli bir futbolcumuz kırmızı kart görerek cezalandırılmıştır hem de penaltı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda verilen penaltıyla cezalandırıldık. 30 milyon Galatasaraylıyı herhalde test ediyorlar. Zekamızı mı deniyorlar, ne yapıyorlar merak ediyorum. Bu ligde oynamamamızı istiyorlarsa açık açık söylesinler. Ona göre tedbir alalım."

Albayrak, açtıkları beyaz sayfanın karşılıksız kaldığını ileri sürerek, "Dün akşam yağmur, çamur altında 1,5 saat idman yaptık. Gece saat 01.00'e kadar hoca ile çalıştık. Emeğimiz var. Ayda 5,5 milyon avro futbolculara maaş ödüyoruz. Herkes elini vicdanına koyacak. Yazıktır Galatasaray'a... Üç gün sonra Lokomotiv Moskova maçına gideceğiz. Bu moralsizlikle mi gideceğiz? Başkanımız açıklama yapmış, 'Yolun bittiği noktadayız.' demiş. Başkanımız haklıdır. 30 milyon Galatasaraylının bu gece uyuyacağını, başını yastığa koyacağını düşünmüyorum. Bugün bir beyaz sayfa açmıştık. Bu sayfa yine ortada kaldı. Bu beyaz sayfa olmadı. Ben ne yapayım." ifadelerini kullandı. (AA)

 
Almanya'dan skandal FETÖ kararı!
 
Kocaya merdaneli dayak! Polise sığındı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sarı Çizmeli Memed'A. 24 Kasım 2018 Cumartesi 15:01

Küme düşen takımlar sizin kadar ağlamıyor yahu!!! Bu feryat figanı görünce sanırsın ki, bu 3 takımdan birinin her maçı kazanması için sanki gökten vahiy inmiş de, kazanamayınca haklarını(!) arıyorlar... Tövbe tövbe.

Yorumu oyla      9      5  
Sarı Çizmeli Memed'A. 24 Kasım 2018 Cumartesi 10:47

Aynı hakemlerle maçlar ve hatta şampiyonluklar kazanıldığında çıt yok ama bir maçta puan kaybedilmeye görsün saldırganlıklar/sataşmalar diz boyu... Bence Mustafa bey ağlayıp sızlanmak yerine, Türkiye'de profesyonel lig kurulduğundan bu yana başta Trabzonspor olmak üzere tüm Anadolu klüplerinin nasıl/neler kaybettiklerini anlamayı denesin. (Sözlerim GS'ın yanı sıra FB ve BJK'ya da...)

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir takımları kupada kimlerle eşleşti?
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur eşleşmeleri belli oldu. İzmir'in 3 takımının ...
Pınar Karşıyaka'nın konuğu Sakarya
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde geçen hafta düşme potasındaki Banvit'e ...
Kaf-Kaf ilk peşinde!
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta pazar günü deplasmanda Play-Off hattındaki ...
 
Göz-Göz'ün imha planı hazır!
Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Bornova Stadı'nda lider Medipol ...
Göztepe kilidi yan toplarla açacak
Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü lider Medipol Başakşehir'le kritik ...
Pınar Karşıyaka'ya yeni rakipler
FIBA Avrupa Kupası C Grubu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u evinde ...
 
Karşıyaka kaybetmek istemiyor
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta deplasmanda 4'üncü sıradaki Yeni Orduspor'la ...
Altay'da zorunlu değişim
Spor Toto 1'inci Lig'de cumartesi günü deplasmanda Hatayspor'la karşılaşacak ...
Altınordu'ya Afyon ikazı
Spor Toto 1'inci Lig'de pazar günü evinde kümede kalma mücadelesi veren ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva