HABERLER>SPOR
2 Mayıs 2016 Pazartesi - 06:20

Futbolculara 'maçı sattınız' dedi, otobüse almadı!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Kartalspor, deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalıp küme düşünce soyunma odasına inen kulüp başkanı Taner Özdemir bazı futbolcuları maça asılmamakla suçladı.

Futbolculara  maçı sattınız  dedi, otobüse almadı!

Ardından Başkan Vekili Köksal Kır, futbolcular ve teknik heyetin eşyalarını indirttiği takım otobüsüne 'hareket' talimatı verdi. Statta kalan takıma rakip Tarsuslular yemek verdi. Oyuncuların bir kısmı otobüsle İstanbul’a dönerken, uçak bileti alanlar, Adana Havalimanı’nda sabahladı.

Gün geçmiyor ki, Türkiye’nin bir köşesinden sporun aykırı bir olay haberi gelmesin... Hakeme saldırı, tribün kavgası, sahaya yabancı derken, Tarsus’ta görülmemiş bir olay yaşandı. Kartalspor yönetimi, küme düşen takımı cezalandırıp İstanbul uçak biletlerini iptal ettirdi ve Tarsus’ta bıraktı. 
İnanılmaz olay şöyle gelişti:

BAŞKANLA YÜKSEK GERiLİM
2. Lig Kırmızı Grup’ta son haftaya Bucaspor ile küme düşmeme mücadelesi vererek giren Kartalspor, Tarsus İdman Yurdu deplasmanına çıktı. 90 dakikanın sonunda skor tabelasında yazan 1-1, Kartalspor’un düşmesi anlamına geliyordu. 

Futbolcular soyunma odasına girdiğinde, arkalarından başkan Taner Özdemir geldi. Bir kaç oyuncuyu hedef olarak, maçı bilerek verdiklerini, hatta sattıklarını söylemeye başladı. Futbolcular, bu suçlamaya tepki verince soyunma odası karıştı.

EMNİYET AMİRİ SÖYLEDİ
Başkan çıkarıldıktan sonra içeri bir emniyet amiri girdi. Teknik heyet ve futbolculara “Yönetiminiz arabaları aldı gidiyor. Sizin eşyalarınızı bıraktılar. Emniyetinizden sorumlu olduğumuz için sormalıyım. Sizi nereye bırakalım” deyiverdi. Herkes şaşkına döndü. Ama daha bitmemişti. Öğrendiler ki, Adana-İstanbul uçak biletleri de iptal edilmişti. Böyle bir şeyi ne yaşamış, ne duymuşlardı. Takıma gelen bilgi, Başkan Vekili Köksal Kır’ın bunları yaptığı yönündeydi.

Hemen toplanıp ne yapacaklarını konuşmaya başladı. Önce otobüs tutup İstanbul’a dönmeyi düşündüler, araç bulamadılar. Sonuçta teknik heyet ve futbolcuların bazılarının da katılımıyla 7 kişilik bir grup otobüsle İstanbul yolunu tutarken, diğerleri kendi imkanlarıyla uçak bileti aldı. Yol sorununu böylece çözümlerken, acıkan karınlarını Tarsus İdman Yurdu Asbaşkanı Fatih Yıldırım’ın getirttiği yemekle doyurdular.

HAVALİMANINDA TARTIŞMA
Adana Şakirpaşa Havalimanı’na giden futbolcu grubunu ise başka sorunlar bekliyordu. İptal edilen biletleriyle uçacakları 21.30 uçağında taraftarlar ve yöneticilerle karşılaşmamak için daha geç bir uçak bulmuşlardı. Ancak şanslarına o uçak rötar yapınca istenmeyen karşılaşma oldu. Havalimanında sataşmalar ve tartışmalar yaşandı. 

O gece uçamayacakları artık kesinleşen futbolclar, havalimanındaki mescite gitti. Burada sabahladılar ve yaşadıklarına inanamayarak gün ağarırken İstanbul uçağına bindiler.

FUTBOLCULAR ANLATIYOR
Emrah Kol: Maç bittikten sonra Başkan soyunma odasında bazı arkadaşlarımızın maçı sattığına dair konuşma yaptı... Önceki uçakta taraftar ve yöneticiler olduğu için sabah dönebildik.

Anıl Şahin: Profesyonel futbolcu sahaya kazanmak için çıkar. Biz de çıktık ama rakibimiz çok baskılı oynadı. Yener ya da yeniliriz ama sonuç böyle olmamalıydı.

Aytek Öktem: Futbolculuk yaşamımın en zor günüydü. Sabaha karşı döndük. Bize ders oldu.

KARTALSPOR’A YAKIŞMADI  (Sadettin Demirtaş (Teknik direktör)
Maç bittikten sonra bütün bunları büyük bir üzüntü içinde yaşadık. İyi bir başkanımız ve taşın altına elini koyan yöneticilerimiz var. Ancak orada bir anlık sinirle birilerinin marifetiyle bu istenmeyen olay oldu. Kartalspor yıllarca büyük değerler yetiştirmiş bir kulüptür. Böyle şeylerle anılmamalıydı. Olaydan sonra beni yönetimden kimse aramadı. (hürriyet)

 
'Vizesiz Avrupa'da kritik viraj: Son 48 saat
 
İzmir'de feci kaza! Emniyet şeridine girdi: 1 ölü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir'de sona erdi 
52'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'u bugün koşulan 201.7 kilometrelik ...
Ragbide milli sevinç
Ragbi Milli Takımı, Avrupa Milletler Kupası 2D Kategorisi'nde Finlandiya'nın ...
Büyükşehir kıl payı kaçırdı, gönüllerin şampiyonu oldu
2011’de kurulan takımla her yıl zirveye oynayan 2013-14 sezonunda ise ...
 
Manisa’da büyük şampiyonluk coşkusu
İkinci Lig Kırmızı Grup'ta son maçında Sivas Belediyespor'u 1-0 yenerek ...
Göz-Göz irtifa kaybediyor: 1-2
Son 3 maçını kazanamayarak korkulu rüya gören Sarı-kırmızılı takım, konuk ...
İzmir koşamayanlar için koşacak!
İzmirliler, dünya genelinde pek çok yerde olduğu gibi 8 Mayıs 2016 tarihinde ...
 
Çağlar’ın hayali Fransa!
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'nun A Milli Takım'da forma giyen ...
Büyükşehir sahaya şampiyonluk için çıkıyor!
Zeytinburnu Belediyespor’u 8-5 yenerek durumu 2-2'ye getiren İzmir Büyükşehir ...
Göztepe’de Sergen Yalçın bombası!
PTT 1'inci Lig'de hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon geçiren Göztepe ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölmeyen aşk!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva