HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
23 Ocak 2020 Perşembe - 12:08

Fuar İzmir’de ‘defile’ rüzgarı

İzmir’in sektöründe dünyayla yarışan fuarı IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık, Abiye Giyim Fuarı ve deri profesyonellerinin büyük buluşması Leather & More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı’nda “defile” rüzgarı esti. Tanınmış mankenler ve dünyaca ünlü şarkıcıların yer aldığı birbirinden renkli defileler göz doldurdu.

Fuar İzmir’de ‘defile’ rüzgarı

Moda sektöründe dünyanın parlayan yıldızı İzmir’in yüz akı fuarlarından IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, son hızıyla devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 24 Ocak Cuma gününe kadar on binleri ağırlayacak olan Fuar kapsamında gerçekleşen etkinlikler de göz dolduruyor. İş görüşmelerinin yanında şaşalı stantları, özel tasarımları ve 2020 – 2021 modasına yön verecek gelinlik, damatlık ve abiyeleriyle öne çıkan IF Wedding Fashion İzmir, görsel şölen yaşattı. Deri sektörü üçüncü kez bir araya getiren, her yıl güçlenerek büyüyen Leather & More Fuarı kapsamında gerçekleşen solo ve karma defileler de sektörden büyük ilgi gördü. Fuarların ilk iki gününde 7’si firma, 3’ü karma ve 2’si yarışma olmak üzere toplam 12 defile gerçekleşti.

AÇILIŞLA HEYECAN BAŞLADI
IF Wedding Fashion İzmir Fuarı’nın görsel şöleni, açılışın ardından World Of Fashion Karma Defilesi ile başladı. Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Sema Şimşek, Günay Museyeva, Tuğba Melis Türk, Deniz Pulaş, Itır Esen, Elif Ece Uzun gibi ünlü mankenlerle IF Wedding Fashion İzmir podyumu renklendi. Bir başka defilede ise Ümit Collection firması, özel abiye tasarımlarını sundu. Simge Tertemiz, Buse İskenderoğlu, Özgü Öcal gibi mankenler fuarın beyaz podyumunda yürüdü. Fuarın ilk günü defileler İnvito firmasının tasarımlarıyla devam etti. İlk günün kapanışını tasarımcı Murat Acar yaptı. “Peri Masalı” temalı 30 parçalık özel koleksiyon, sahne şovlarıyla birlikte izleyenleri büyüledi.

DÜNYAYI SALLAYAN PODYUM
IF Wedding Fashion İzmir, ikinci gününde dünya yıldızlarını ağırladı. Sosyal mecralarda milyonları aşan dinlenmelere ulaşan Eva Simons ve Dharia, katılımcı Hot Comtact firmasının defilesinde podyuma çıktı. 35 parçalık özel koleksiyonuyla sektör profesyonellerinin ilgisini çeken defilede Eva Simons ve Dharia, sevilen şarkılarını seslendirdi. Özge Ulusoy, Itır Esen, Tuğba Melis Türk’ün de birbirinden özel tasarımlarla sahneye çıktığı defile izleyenlerden tam not aldı. İzmir’in enerjisine bayıldığını ifade eden Eva Simons, “İlk defa bir defilede sahne aldım. Benim için çok özel bir deneyim oldu. Mükemmel bir atmosfer oldu” dedi. Dharia ise “Defilede bana özel dikilen kostümü çok beğendim, mükemmel bir atmosferdi. Çok mutluyum” diye konuştu.

Seren Moda firmasının yurt dışından getirilen özel taşlarla hazırladığı gelinliklerin yer aldığı defile ve hemen ardından gerçekleşen In Couture firmasının defilesiyle izleyenler gözlerini podyumdan alamadı.

DERİ PODYUMLA BULUŞTU   
Leather & More Fuarı’nda da defilelerle heyecan tavan yaptı.  C Hol defile alanında ilk günü gerçekleşen, deri ve deri mamullerinin sergilendiği ve 11 deri firmasının katıldığı karma defile izleyenlere sunuldu. Aynı gün deri sektörünün öncü isimlerinden Fergucci firması, “Fergucci Fashion Show” adıyla yeni tasarımlarını sergiledi. Özge Ulusoy, Şebnem Schaefer, Günay Musayeva ve Itır Esen de podyumdaydı. Firma sahibi Güven Yılmaz, “Deri moda sektörüne canlılık katmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu defilede son moda ürünlerimizi izleyicilerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 
Çeşme'de Genco Erkal’dan ‘Yaşamaya Dair’
 
Avni Anıl Bayraklı'da anıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çeşme'de Genco Erkal’dan ‘Yaşamaya Dair’
Usta oyuncu Genco Erkal’ın, Nazım Hikmet’in destansı yaşamını anlatan ...
Bornova’nın nohutu Ovacık’tan!
Bornova Belediyesi, özellikle çocukların doğal ve sağlıklı gıdalarla beslenmesi ...
Karabağlar’daki kurslar meslek ve hobi kazandırıyor
Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 13 semt ...
 
Uğur Mumcu ölüm yıl dönümünde Narlıdere’de anılacak
27 yıl önce evinin önünde uğradığı bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden ...
Bucalı öğrencilere 'temiz' destek!
Buca Belediyesi, 25 bine yakın öğrencinin yararlandığı Tarık Akan ve Işılay ...
Bayraklı Uğur Mumcu'yu anacak
24 Ocak 1993 tarihinde uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Gazeteci-Yazar ...
 
Nergis tarlalarında festival heyecanı
Karaburun Belediyesi bu yıl 26 Ocak'ta 3'üncüsünü düzenleyeceği Nergis ...
Karşıyaka’da edebiyat buluşmaları
Karşıyaka Belediyesi’nin yeni dönemdeki örnek kültür sanat projelerinden ...
Konak’ta yarıyıl tatili hem renkli hem eğlenceli
Konak Belediyesi yarıyıl tatili boyunca çocuklar için birbirinden keyifli ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva