HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
2 Eylül 2016 Cuma - 21:50

Fuar'da her sokakta ayrı gösteri!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Folkart sponsorluğunda düzenlenen sokak gösterileri 18.00 - 22.30 saatleri arasında Kültürpark sokaklarında gerçekleşiyor.

Fuar da her sokakta ayrı gösteri!

26 Ağustos Cuma günü, 85. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), ziyaretçilerine; sanat, eğlence, teknoloji ve müzik dolu günler yaşatıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından Folkart sponsorluğunda düzenlenen sokak gösterileri 18.00 - 22.30 saatleri arasında Kültürpark sokaklarında gerçekleşiyor.

Sabit ve gezici sokak etkinliklerinden oluşan programda; kuklalardan tahta bacaklara, trompet şovlarından caz dinletilerine, havada akrobasi gösterilerinden balon şovlarına kadar pek çok etkinlik fuar sokaklarını şenlendiriyor.

COLOR WINGS

Rengarenk parıl parıl bir kuş sürüsü fuar sokaklarında. Sakin tavırları eğri büğrü gagalarıyla, birden bire açtıkları gösterişli kanatlarıyla fuar ziyaretçilerine görsel şölen yaşatan 4 kişilik Color Wings ekibi fuarın gözdesi oldu. Alev kırmızı, parlak sarı, deniz mavisi ve mor renkleriyle eğlendirmeye devam ediyor.

OTTO IL BASSOTTO

Folkart sponsorluğunda İtalya'dan gelen Otto, sihirle karışık oyunlarla hem çocukların hem de yetişkinlerin ilgisini çekti. Otto etkinlik başlamadan seyircilerle tanışmayı ihmal etmedi. Etkinlik boyunca farklı çocukları sahneye çıkarıp sihir oyunlarına devam eden sanatçının balonlarla yaptığı şov büyük beğeni topladı. Baştan sona hiç düşmeyen enerjisiyle ve eğlenceli tavırlarıyla Otto, seyircilerin ilgisini hep yüksek tuttu.

GRETA

İplerle dans eden kadın Greta, muhteşem şovuyla izleyenlerden tam not aldı. Sahne demirlerine bağlanmış kalın ipler arasında taklalar atan, dans eden ve insan vücudunun sınırlarını zorlayan sanatçı, Sanat Sokağı’nın girişinde fuar ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı.

BITONTO BAND

Fosforlu kıyafetleri ve eğlenceli şarkılarıyla fuar sokaklarının gezici müzisyenleri Bitonto Band’e fuar sokaklarını şenlendirmeye devam ediyor. Tahta bacaklar eşliğinde yürüyen İtalyan sokak müzisyenlerine ziyaretçiler alkışlarla eşlik ediyor.

MENCHO SOSA

Futbol aşktır; Mencho Sosa ise bu aşkı izleyenlerine harika bir şekilde bulaştıran bir futbol aşığı. Seyircilerine Meksika dansı yaptıran, 4 topu aynı anda çeviren ve seyirciyle birlikte karşılıklı top sektiren Mencho Sosa izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

CLOWN BART

İki kişiden oluşan Clown Bart ekibi, dev hulahopla sahneye çıktı. Ardından sahneye aşçı kılığında gelen Clown Bart, kostüm değiştirerek yönetmen oldu. Fuar sokaklarını hayali bir film setine, şovunu ise hayali bir filme dönüştüren sanatçı, seyircilerin arasından seçtiği oyuncularıyla sahnede ilgi çekici bir gösteriye imza attı. Ziyaretçilerin arasından seçtiği oyuncularına giydirdiği komik kıyafetlerle izleyenleri kahkahaya boğan şov izleyicilerden büyük alkış aldı.

Sokak tiyatrosunun dünyaca ünlü grubu CLOSE ACT gösterileri fuarın son gününe kadar sürecek. CLOSE ACT – GLOBE; 3 – 4 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceği dev küre gösterisinde, 40 metrelik bir küre üzerinde ışık oyunları, renkli kostümler ve dumanlar ile gökyüzünde süzülecek. 4 Eylül Pazar günü 17.00’da, 3. Hol önünde ise CLOSE ACT - SAURUS gösterisi gerçekleşecek. SAURUS, yedi metre yüksekliğindeki dev dinozorlar ile Kültürpark’ın sokaklarında izleyenlere heyecanlı anlar yaşatacak.

 
Karabağlar'da 3'ü bir arada açılış!
 
Bakan Yılmaz açıkladı: Kaç öğretmen alınacak?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar'da 3'ü bir arada açılış!
Refet Bele Mahallesi’nde Karabağlar Belediyesi ve Türk Kızılay’ı Derneği ...
Buca'ya barış ve demokrasi parkları geliyor!
Toplam 2 bin 610 metrekare alana projelendirilen parkların isimleri “Barış” ...
İzmir trafiğine maraton ayarı: Hangi yollar kapanacak?
İzmir'de Pazar günü gerçekleştirilecek '9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu 4. ...
 
Başkan’ın çimde konser keyfi!
85. İzmir Enternasyonal Fuarı tüm hızı ve heyecanı ile devam ederken, ...
Tunçağ anlattı… İEF’nin yol haritası: Neler değişti, neler değişecek?
‘Gelecek İzmir’de’ sloganıyla yola çıkan 85. İzmir Enternasyonal Fuarı ...
Bornova'da hasat zamanı!
Yıllardır üretimi azalan ve 5 yıl önce Bornova Belediyesi’nce oluşturulan ...
 
İzmir’in büyük dönüşüm projesine tek teklif!
Uzundere’deki büyük dönüşüm projesi için dördüncü kez ihaleye çıkıldı. ...
Dikkat! Tramvay düzenlemesi: O cadde 1 hafta kapalı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Konak tramvayı kapsamında ...
Başkan’dan İzmir’de çağrı: Sadece 15 dakika!
Teknolojiyle bütünleştirilmiş proje sunumunun 85. İEF'de Pakistan Pavyonu'nda ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva