HABERLER>İNŞAAT/EMLAK
14 Haziran 2017 Çarşamba - 12:03

Folkart ile Aston Martin Alaçatı’da

Türkiye’nin gözde tatil yöresi Alaçatı’da iki ünlü marka bir arada olacak. Clubbaba Köyiçi’nde açılacak tanıtım ofisinde Folkart, Çeşme’deki projelerini tanıtırken, Aston Martin’de son model otomobillerine yer verecek.

Folkart ile Aston Martin Alaçatı’da

İzmir’de 13 farklı proje için çalışmalarını sürdüren Folkart, özellikle Çeşme’ye yönelik projeleri ile dikkat çekiyor. Paşalimanı, Fenerburnu, Ardıç, Ilıca ve Boyalık’taki projelerini “Folkart Çeşme” adı altında birleştiren Folkart, yaz mevsiminde Alaçatı’daki satış ofisinde projelerini tanıtacak. Yeni satış ofisinde ayrıca, dünyaca ünlü Aston Martin markasının otomobilleri de yer alacak. Aston Martin Türkiye distribütörü D&D Motorlu Araçlar, Aston Martin DB11 modelini tanıtacak.

Alaçatı’nın en gözde yerlerinden ve eski ile yeniyi harmanlayan Clubbaba Köyiçi’ndeki satış ofisinde Folkart’ın Çeşme projeleri anlatılacak. Folkart Blu, Folkart Hills, Folkart Ardıç, Folkart Ilıca ve Folkart Boyalık projeleri hakkında bilgi alınabilecek.

ÇEŞME PROJELERİ TEK ÇATI ALTINDA BİRLEŞTİ
Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’in en önemli ilçesi Çeşme’de 5 ayrı proje üzerinde çalıştıklarını, önümüzdeki süreçte bu projelere yenilerinin de ekleneceğini kaydetti. Folkart olarak Çeşme projelerine tek çatı altında “Folkart Çeşme” adı ile anlattıklarını belirten Sancak, Çeşme’nin Türkiye’nin en gözde tatil yörelerinden biri olduğuna işaret etti.

DENİZ, KUM, RÜZGAR, TERMAL
Sancak, “Çeşme, için ‘İzmir'in, şirin turistik bir tatil beldesidir’ denilir. Bu cümleyi sık sık duyarız ancak bu cümle Çeşme’yi tam anlamıyla anlatmamaktadır. Çünkü Çeşme, bundan çok daha fazlasıdır. Çeşme, dünya markası olma yolunda; bereketli doğanın, cömert davrandığı; güzellikleriyle dünya sahnesinde başrole çıkmayı bekleyen, hayranlık duyulacak bir aktördür. Denizi, dalgaları, kumu, rüzgarı, termal olanakları, altın rengindeki eşsiz plajları, temiz havası, muhteşem tarihsel mirası… Hepsi bir arada az bulunan bir örnek olarak büyüleyici dünya değerlerindendir” dedi.

Folkart olarak İzmir’in tanıtımına da büyük önem verdiklerine işaret eden Sancak, “Sadece İzmir şehir merkezi değil, projelerimizi anlatırken biz şehrimizin tüm güzelliklerini vurgulamaya özen gösteriyoruz. Bu noktada Çeşme için de aynı şekilde, güzel ilçemizin farklı özelliklerini öne çıkarmaya çalışıyoruz. Çeşme has güzelliklerle hazırladığımız tanıtım ofisimizde dünyaca ünlü Aston Martin otomobilleri de yer alacak” diye konuştu.

3 AY DEĞİL, 12 AY ÇEŞME
Çeşme’nin gastronomisine, eğlence adresi olmasına; doğa turizmi potansiyeline; yelkenden sörfe, su sporları için merkez özelliğine; termal olanaklarına; dalış turizmi gelişimine;  festivallerine; yat limanlarına; markalaşmış Alaçatı’nın karma simgelerine kadar birçok konuda öne çıktığını dile getiren Sancak, “Biz bu bakış açısıyla Çeşme’ye büyük bir önem veriyoruz. Çeşme’nin değerini İzmir ile birlikte yüceltmek istiyoruz. Çeşme’nin sadece yılın birkaç ayının yaşanılabileceği değil, 12 ay boyunca huzurun, mutluluğun, sakinliğin adresi olduğunu vurgulamak istiyoruz” dedi.

MESAFELER KISALIYOR
Sancak, şöyle devam etti:

“İzmir-İstanbul Otoyolu tamamlanınca, İstanbul’dan Çeşme’ye 3.5 saatlik sürede ulaşılacak. Öğlen yola çıktığınızda, akşam yemeğini gün batımı eşliğinde Çeşme’de yiyeceksiniz. Çeşme, artık farklı bir şekilde konumlanacak. Bu otoyol üzerinde bulunan Kocaeli, Bursa, Balıkesir gibi kentler de Çeşme’yi yeniden keşfedecek. Havacılığın yeni merkezi olma yolundaki İzmir’de, yakın gelecekte Alaçatı’ya planlanan butik havalimanı yapıldığında, Çeşme kapısını tüm dünyaya da sonuna kadar açacak. Yeni planlar ile eminim turizm de 12 aya yayılacak”

YENİ PROJELER HAZIRLANIYOR
İzmir’in geleceğine güvendiklerinin altını çizen Mesut Sancak, bu doğrultuda Çeşme’de günümüzde 5 ayrı proje için çalıştıklarını anlattı. Folkart’ın Çeşme’de ilk olarak 2016 yılının Haziran ayında Folkart Blu ve Folkart Hills projelerini tanıttığını anımsatan Sancak, Folkart Ardıç, Folkart Ilıca ve Folkart Boyalık projeleri ile ilgili çalışmaların artık son aşamaya geldiğini açıkladı. Proje safhasından uygulamaya geçiş safhasına geldiklerini belirten Sancak, sadece 5 proje ile kalmayacaklarını belirterek, önümüzdeki süreçte Çeşme’de farklı projelere de imza atacaklarını söyledi.

 
3 kişinin öldüğü otel yangınında ihmal iddiası
 
Göztepe'ye tesis müjdesi: Yarısı Başkan Kocaoğlu'ndan!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
O proje için en yüksek teklif İzmir'den!
Emlak Konut GYO'nun Alsancak Liman Arkası’ndaki araziler için yaptığı ...
'İzmir’in kalbi'ndeki o arazi için ikinci satış!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir’in merkezinde Tariş’e ait alanları ...
TOKİ'den yüzde 20 indirim kampanyası
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, yüzde 20 indirim ...
 
'İzmir’in kalbi'ndeki arazi satış vitrininde: İşte kritik tarih!
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir’in Konak ilçesinde Tariş’e ait alanları ...
İzmir’in o ilçesine TOKİ müjdesi!
İzmir’in Torbalı ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ...
İzmir'de yaşamın yeni adresi: Uzundere LİVAHOME'da satış zamanı!
Folkart’ın Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’ndaki LİVAHOME isimli projesinde ...
 
İzmir'in merkezinde milyonluk satış: Teminatı bile dudak uçuklattı!
Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, İzmir’de Atatürk Stadyumu’nun ...
Başkan Olgun'dan 'demirde indirim' çağrısı: Kartelcilere sert uyarı!
Ekonomi Bakan Zeybekçi, demirdeki gümrük vergisinin yarıya indirildiğini ...
İki dev liman özelleştiriliyor
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), iki dev liman için ihaleye çıkıyor. ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva