HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
9 Nisan 2019 Salı - 15:20

Foça'da Gürbüz başkanlığında ilk meclis toplandı

Yeni Meclisin açılış konuşmasına, Foça Belediye Meclis Üyelerine Hoşgeldiniz, diyerek başlayan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Foça’ya hizmet etmek için birlikte 5 yıl görev alacağız. 1 Nisan’ın ardından sonra seçimler bitti. Bu tarihten sonra Foça’ya nasıl fayda sağlarız, nasıl katkı koyarız, onun mücadelesini vereceğiz. Yeni dönem hepimize, Foça’mıza hayırlı olsun’’ dedi.

Foça da Gürbüz başkanlığında ilk meclis toplandı

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün Başkanlığındaki Meclis Toplantısına, Foça Belediye Meclisi Üyeleri; Raşit Dirim (CHP), Mukaddes Yarba (CHP), Hakan Barçın (CHP), Alp Atay (CHP), Kenan Düzgün (CHP), Tuncay Şentürk (CHP), Ercüment Kuyumcu (CHP), Begüm Celep (CHP), Kenan Gülay (İYİ Parti), Semih Uzun (CHP), Osman Mert (MHP), Ethem Ali Haydar Çapçı (MHP), İbrahim Semerci (MHP), Sinem Atan (MHP) ve Ömer Güler (MHP), Foça Belediyesi bürokratları ve Foçalılar katıldı.Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisi’nde, 8 Nisan 2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen Meclis Toplantısında; Meclisin en genç iki üyesi Begüm Celep ve Alp Atay, Meclis Geçici Katipleri olarak seçildi. Diğer görevlendirmeler için yapılan seçim sonuçlarına göre; 2 yıl için Meclis 1. Başkan Vekilliğine Raşit Dirim, 2. Başkan Vekilliğine Begüm Celep, Hakan Barçın ve Ali Haydar Çapçı Asil Meclis Katipliğine, Kenan Düzgün ve Sinem Atan Yedek Meclis Katipliğine, Alp Atay ve Semih Uzun 1 yıl süre ile Encümen Üyeliğine, Hakan Barçın, Mukaddes Yarba, Alp Atay, Osman Mert ve Sinem Atan 1 Yıl için Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliğine, Raşit Dirim, Ercüment Kuyumcu, Begüm Celep, Osman Mert ve Ali Ethem Haydar Çapçı 1 yıl için İmar Komisyon Üyeliğine, Tuncay Şentürk, Kenan Gülay, Semih Uzun, İbrahim Semerci ve Ethem Ali Haydar Çapçı 1 yıl için Tarım Komisyonu Üyeliğine, Hakan Barçın, Kenan Düzgün, Begüm Celep, Ömer Güler ve Sinem Atan 1 yıl için Turizm-Esnaf Komisyonu Üyeliğine, Hakan Barçın, Kenan Gülay, Kenan Düzgün, Ömer Güler ve Sinem Atan 1 yıl için Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Komisyonu Üyeliğine, Mukaddes Yarba, Alp Atay, Begüm Celep, İbrahim Semerci ve Sinem Atan 1 yıl için Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu Üyeliğine, Foça Belediyesi’ni Tarihi Kentler Birliği Meclisinde temsil etmek üzere doğal üye olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Birlik Asil Üyeliğine Ercüment Kuyumcu, Yedek Üyeliğine Mukaddes Yarba, Foça Belediyesi’ni Kıyı Ege Belediyeler Birliği Meclisinde temsil etmek üzere, doğal üye olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Birlik Meclisi Asil Üyeliklerine Raşit Dirim ve Mukaddes Yarba, Yedek Üyeliklere Kenan Gülay ve Ömer Güler, Foça Belediyesi’ni Ege Belediyeler Birliği Meclisinde temsil etmek üzere, doğal üye olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Birlik Meclisi Asil Üyeliğine Semih Uzun, Yedek Üyeliğine Tuncay Şentürk, Foça Belediyesi’ni Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği Meclisinde temsil etmek üzere, doğal üye olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Meclis Asil Üyeliklerine Begüm Celep ve Alp Atay, Yedek üyeliğine Kenan Gülay, Foça Belediyesi’ni İzmir Kuş Cenneti Koruma ve Geliştirme Birliği Meclisinde temsil etmek üzere doğal üye olarak Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Meclis Asil Üyeliklerine Hakan Barçın, Kenan Düzgün ve Kenan Gülay, Yedek Üyeliklerine Mukaddes Yarba ve Ercüment Kuyumcu seçildi.

Bir sonraki Foça Belediyesi Meclis Toplantısının; 3 Mayıs 2019 Cuma günü, Foça Belediyesi Denizkent Sosyal Tesisi’nde yapılması kararlaştırıldı. 

 
AK Parti'den İstanbul için başvuru açıklaması
 
Büyükşehir’in altı ilçe için yeni planları askıda: İşte o alanlar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ata'nın Foça'ya gelişinin 85. yıl dönümüne kutlama
Foça Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi; Ulu Önder Mustafa ...
CHP’li Başkan Sandal: Şimdi Bayraklı zamanı!
2008 yılında ilçe statüsüne kavuşan Bayraklı’nın Hasan Karabağ’dan sonra ...
Başkan Tugay’dan Zübeyde Hanım ziyareti
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Büyük Önder Atatürk’ün Karşıyaka’ya ...
 
İzmir’de bir devir sonlandı: Kocaoğlu ile birlikte kimler gitti?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in koltuğu 15 yıllık Başkan ...
Çiğli'nin yeni başkanı Gümrükçü: Halkın istediği her şey olacak
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü belediye başkanlık görevini devraldıktan ...
Balçova’da Fatma Çalkaya dönemi başladı
Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya mazbatasını alarak görevine başladı. ...
 
Mansur Yavaş ilk genelgesini yayımladı
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, görevi devralmasının ardından ...
Başkan Kılıç görevi devraldı: Vicdanım gönlüm çok rahat
Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç görevine başladı. Devir teslim töreninde ...
Başkan Kırgöz göreve başladı: Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz
İzmir’in Dikili İlçesi’nde seçimi kazanan CHP’li Adil Kırgöz koltuğa oturdu. ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ölmeyen aşk!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva