HABERLER>SPOR
2 Mart 2024 Cumartesi - 23:11

Fenerbahçe'den 'yabancı hakem' çağrısı

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Atakaş Hatayspor'u deplasmanda 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Fenerbahçe den  yabancı hakem  çağrısı

Mersin Stadı'nda oynanan müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Baki, karşılaşmanın kendileri için son derece zorlu ve duygusal olduğunu söyledi.

Galibiyetten dolayı takım ve taraftarlarını tebrik eden Baki, maçta kontrolün baştan sona kendilerinde olduğunu anlatarak, "Akıllı oynayıp, maçı kazandık ve şampiyonluk yolunda son derece zorlu bir virajı döndük. Çünkü takımlar küme düşme potasındayken, bu tür maçlarda çok zorluk çıkarırlar. Dolayısıyla atlattık bunu." dedi.

Selahattin Baki, karşılaşmanın hakemi Atilla Karaoğlan'ın yönetimi hakkında şunları kaydetti:

"Fenerbahçe'miz aleyhine gösterdiği cömert sarı kartlara bir bakalım. Bize verilen sarı kart pozisyonlarının neredeyse aynısı rakibimiz yaptığı zaman hiç kart çıkmadı. Bize 5 sarı kart, rakibe bir sarı kart. Hadi hepsini geçtik, 85. dakikada Massanga Matondo'ya verilmeyen ikinci sarı, dolayısıyla kırmızı kart. Sportif olarak hiçbir şekilde açıklanamaz. Ondan birkaç dakika sonra çok daha hafif bir pozisyonda Çağlar Söyüncü... Bir vücut hareketlerine bakın böyle koşarak kendinden çok emin. Yani yine kalın kalın subliminal mesajları bize veriyorlar ama biz sportif çerçevede kalıp mücadelemizi veriyoruz."

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Galatasaray Kulübünün Türkiye Futbol Federasyonu yönetimini istifaya çağıran açıklamasına değinerek, "Ezeli rakibimizin atanmış başkanı birkaç kere, 'Bu federasyon bizim federasyonumuz, biz seçtik, memnunuz.' gibi laflar etmişti. Geçen hafta her ne hikmetse bir anda 'Futbol tarihinin en kötü federasyonu, bütün kurumlarıyla beraber istifalarını istiyoruz.' diye resmi yazılan bir açıklama yaptılar. O zaman biz de bir samimiyet testi yapmak istiyoruz. Hakem performanslarında zaten zamandır endişeliyiz. Kendileri bu seviyeye geçen hafta ulaştılar, sağ olsunlar. O zaman iki büyük kulüp ve ezeli rakip, Şanlıurfa'daki Süper Kupa maçı için yabancı hakem başvurusu yapalım. Bu kurulları ve federasyonu ne kadar istemiyorlarmış, onların da samimiyetlerini görelim." ifadelerini kullandı.

Geçen hafta Antalyaspor ile oynadığı maçta Galatasaray aleyhine kırmızı kart verilmesi gerektiğini ileri süren Baki, "Sezon başından beri Fenerbahçe ve Galatasaray lehine, aleyhine verilen kırmızı ve sarı kartlara bir bakıldığı zaman zaten kamuoyu bizim endişemizi ve haklılığımızı paylaşacaktır. Rakibimizin başkanı, bizim başkanımız Sayın Ali Koç'un vefat etmiş aile ferdi üzerinden bile siyaset yapacak kadar, hatta siyaseti geçiyorum bel altı siyaseti yapacak kadar alçalmıştır. Bununla ilgili de Sayın Başkanımız Ali Koç önümüzdeki hafta yaşanmış örneklerle beraber bir açıklama yapacaktır. Biz şampiyona olacağız." değerlendirmesinde bulundu. (AA)

 
Muğla'da kesinleşmiş hapis cezası olanlar yakalandı
 
Hayır yemeğindekilere silahlı saldırı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
F1'de sezonun ilk yarışında zafer Verstappen'in
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun ilk ayağı Bahreyn Grand Prix'sini, ...
Fenerbahçe'ye galibiyet için 45 dakika yetti!
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Hatayspor'u ...
Yayın hakları 3 yıl daha beIN Sports'ta!
Süper Lig ve 1. Lig'in naklen yayın ihalesi sonuçlandı. TFF Yayın İhale ...
 
Trabzonspor’da yeni divan başkanı belli oldu
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na Mahmut Ören seçildi.
Play-Off yarışı sürüyor... Menemen zorlu maçı kazandı!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Menemen Futbol Kulübü, İzmir'e lider gelen ...
Altınordu'dan kritik zafer!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren ...
 
Ayrılık çanları çalıyor... Madrid'den Güler kararı!
İspanyol ekibi Real Madrid'in, milli oyuncu Arda Güler'i daha fazla süre ...
Bodrum -Eyüp maçında saha karıştı!
1'inci Lig'deki Süper Lig yarışında lider Eyüpspor ile Bodrum FK'yı Bodrum ...
FIFA Başkanı'ndan 'mavi kart'a veto!
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino, ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva