HABERLER>MAGAZİN
28 Kasım 2017 Salı - 16:47

Fatma Girik'i 55 yıldır rahatsız eden adamdan akıl almaz sözler!

Sinema sanatçısı Fatma Girik, 55 yıldır kendisini takip edip, tedirgin anlar yaşatan hayranı Mehmet A. hakkında, İstanbul’da savcılığa suç duyurusunda bulundu. Girik'i 55 yıldır takip eden kişi ise "Beni bir kere dinlesin, hak verecek ve çok sevecek. 55 yıldır onun hayali ile yatıp kalkıyorum" dedi.

Fatma Girik i 55 yıldır rahatsız eden adamdan akıl almaz sözler!

Muğla’nın Bodrum ilçesi, Torba Mahallesi’nde yaşayan Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik, 55 yıldır peşinde olan hayranı nedeniyle büyük tedirginlik yaşadı. Girik, daha önce İstanbul’daki evine gizlice giren, geçen yıl hastanede kendisini yattığı odada ziyaret eden, son olarak da Bodrum’daki evine gelip, bakıcısına, "Eşim, öldü o da Memduh Bey’i kaybetti. Beni kabul etsin, beraber yaşayalım" teklifinde bulunduğunu belirttiği AdıyamanlıMehmet A. hakkında, 3 hafta önce İstanbul Çağlayan Adliyesi’ne gidip, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Girik yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Bu kişi ilk kez 55 yıl önce İstanbul’daki evime pencereden girdi. Uyurken beni seyrettiğini fark ettim. Fark edildiğini anlayınca kaçtı. O yıllarda gençtim. İstanbul’da nereye gitsem karşıma çıkıyordu. Çalıştığım mek?nlara, gezdiğim yerlere geliyordu. İki üç yılda bir karşıma çıkıyordu. Evimin kapısında, elinde çiçeklerle bekliyordu. Allah için bugüne kadar hiçbir zararı olmadı. Bazen polis kıyafeti giyip beni takip ettiği oluyordu. Hiç beklemediğim bir anda restorandaki yan masadan beni izlerken görüyordum. Bana ?şıktı, onlarca mektup yazmıştı. Son olarak 10 Kasım 2016 tarihinde İstanbul’da ameliyat olduğum hastanede odama geldi, beni ziyaret etti. Hemşirelere ’Adıyaman’dan geliyorum. 19 saatlik yoldan geldim. Ne olur göreyim. Eski bir hayranıyım’ demiş. Yanıma geldiğinde, onu hemen tanıdım. Çünkü o gözleri, bakışları unutmam mümkün değil. Ziyaret edip, hemen gitti."

’BERABER YAŞAYALIM’ TEKLİFİ
Mehmet A.’nın son olarak Bodrum’daki evine geldiğini belirten Girik, "Evde yoktum. Bakıcım Dursine Yılmaz ile görüşmüş. ’Eşim öldü, o da Memduh Bey’i kaybetti. Beni kabul etsin, beraber yaşayalım’ demiş. Şoke oldum. Bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim. İstanbul’da savcılığa giderek, kendisi hakkında şikayetçi oldum. 55 yıldır bana aşkla yanıp tutuşuyor. Bu kişinin ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Tedirgin oluyorum. Bu nedenle bana yaklaşmamasını istedim. Yaşadıklarımı da tek tek savcılığa verdiğim dilekçemde anlattım" dedi.

’BENİ BİR KERE DİNLESİN ÇOK SEVECEK’
Fatma Girik’e, Orhan Günşiray ile birlikte oynadığı ’Vatan ve Namus’ adlı filmini izlerken aşık olduğunu belirten Mehmet A. ise şunları kaydetti:

"O filmden sonra hep Fatma Girik’in hayali ile yaşadım. Bodrum’a iki kere gittim ancak kendisini göremedim. Beni bir kere dinlesin, hak verecek ve çok sevecek. Ölmeden önce bir kere baş başa konuşmak isterim. Maddi varlığım yerinde, onu kraliçeler gibi yaşatırım. Kısmet olursa evlenmek istiyorum. Daha ne diyeyim; Allah’ın takdiri. Fatma Hanım’ı ömrümün sonuna kadar uzaktan da olsa görmeye devam edeceğim. Hiç korkmasın, benden ona asla zarar gelmez. 55 yıldır onun hayali ile yatıp kalkıyorum. Yine Bodrum’a gidip, kendisini göreceğim."

Adıyaman’da yaşadığını ve 6 çocuk babası olduğunu söyleyen Mehmet A., "Eşimle dini nik?hlıydık. Kendisinden 1999 yılında ayrıldım. Sonrasında kendisi yaşamını yitirdi. O zamandan bu yana da yalnızım" diye konuştu. (DHA)

 
İzmir'de emekli polis, eşine kurşun yağdırmıştı... İşte aldığı ceza!
 
Murat Başoğlu'nun yargılandığı davada mahkemeden flaş karar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nur Yerlitaş'a bir şok daha!
“O Şimdi Asker” şarkısıyla ünlenen şarkıcı Tuğba Ekinci modacı Nur Yerlitaş’ın ...
Boşanıyorlar mı?
Reza Zarrab ABD'de yargılanmayı beklerken eşi Ebru Gündeş'in boşanma hazırlığında ...
Gökhan Özoğuz'dan çok konuşulacak 'Black Friday' tepkisi
Kasım ayının dördüncü perşembesi kutlanan ‘Şükran Günü’nün ardından cuma ...
 
İşte Naim'in Japonya'daki kayıp kızı
18 Kasım günü hayatını kaybeden efsane sporcu Naim Süleymanoğlu'nun Japonya'da ...
Mehmet KARABEL yazdı... Sayalım, sevelim ama çam devirmeyelim
Mehmet KARABEL yazdı... Sayalım, sevelim ama çam devirmeyelim
Cengiz Kurtoğlu ölümden döndü!
Batum'daki işadamı Erol Avgören’e ait otelde yangın çıktı. Konser için ...
 
Sezen’in öğrencileri sahnede
Kariyerlerine Sezen Aksu’nun vokalisti olarak başlayan Aşkın Nur Yengi, ...
İki ustayla aynı filmde buluşmak rüya gibiydi
Mert Fırat, “Yol Ayrımı” filminde Şener Şen’in oğlu olarak karşımıza çıktı. ...
Eskiye döndü! Sarık da sakal da gitti...
Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin 13 yıl önce büyük bir değişim geçirdi. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva