HABERLER>EKONOMİ
12 Şubat 2016 Cuma - 11:42

Erkunt Traktör'ün yeni modellerine büyük ilgi

Yerli tasarım traktörleriyle sektörde hizmet veren Erkunt Traktör; Gaziemir Fuar İzmir'de gerçekleştirilen İzmir Agroexpo Euresia 2016 Fuarı’nda pazara sunduğu yeni ürünleriyle Egeli çiftçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Erkunt Traktör ün yeni modellerine büyük ilgi

Ege Bölgesi'nin Erkunt için özel bir önemi olduğunu ve Egeli çiftçilerle yeniden buluşmanın heyecanını taşıdıklarını belirten Erkunt Traktör Genel Müdür Yardımcısı Tolga Saylan, yeni modellerde verim, konfor ve sürüş keyfini artıracak birçok özellik bulunduğunu söyledi.

Yeni model traktörlerin, yetkili satıcılardaki yerini alacağını müjdeleyen Saylan, “2016 yılında, klimalı kabin ve radial lastikli yeni Bereket 65E +, klimalı kabin, hava kompresörü ve mekatronik ileri-geri özellikleriyle yeni Bereket 65 Lüks, yepyeni transmisyonları ve benzersiz özellikleri ile yeni Kıymet 90 Lüks ve yeni Servet 85 Lüks modelleri de, çok yakında yetkili satıcılarımızda çiftçilere sunulacak” diye konuştu.

Yeni ürünlerinin kullanıcıya pek çok avantaj sunacağını vurgulayan Tolga Saylan, “Tasarımı tamamen Erkunt ar-ge ekibine ait olan mekatronik ileri-geri sistemi, traktörün debriyajsız ileri ve geri hareketini sağlayarak çiftçilere yüksek seviyede kullanım kolaylığı ve sürüş konforu sunan bir sistem. 2016 modellerimizle birlikte daha önceki modellerde kullanılan ileri - geri kolu yerine, mekatronik ileri - geri sistemi kullanmaya başladık” diye konuştu.

Fuarda çiftçilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Saylan, bugüne dek çiftçilerin sesine kulak vererek üretim ve tasarımlarını onların beklentilerine uygun şekillendirdiklerini sözlerine ekledi.

ÇİFTÇİLERDEN ERKUNT'A TAM NOT
Erkunt standına konuk olan Egeli çiftçiler lyeni modelleri inceledi; yetkililerden ayrıntılı bilgi aldı. 4 gün sürecek fuarda son teknoloji ürünlerini sergileyen Erkunt Traktör çiftçilerden gelen talep doğrultusunda yeniediği modellerinde sürüş kolaylığı, yakıt tasarrufu ve konforu ön plana çıkardı.

OTOMOBİL RAHATLIĞI
Yapılan değişikliklerin bununla da sınırlı kalmadığını, kabin içini tamamen yenileyerek daha ergonomik ve ferah bir hale getirdiklerinin altını çizen Tolga Saylan, bu sayede kabinde sadece kullanım kolaylığı değil, aynı zamanda daha üstün bir ergonomi de oluşturduklarını dile getirdi. Direksiyon simidini çiftçilerden gelen talepler doğrultusunda yenilediklerini de hatırlatan Saylan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Öne çıkan diğer bir yenilik de vites kollarının çok daha kolay kullanılabilir ve çok daha ergonomik hale gelmiş olması. Vites kolları otomobil vitesi gibi çok daha rahat geçiş sağlayan bir sistem ile desteklenerek, çiftçinin daha rahat ulaşabileceği şekilde konumlandırıldı. Çok ses getireceğine inandığımız bir diğer yenilik ise belirli modellerde sunulan ayarlanabilir kabin yüksekliği ve pnömatik kabin süspansiyonu. Yerli traktörler içerisinde bir ilk olan bu sistemle, çiftçilerimiz artık işlerini yaparken çok daha az yorulacaklar ve daha konforlu sürüş yapabilecekler”

 
Cizre'den kara haber: Yaralı polis şehit oldu
 
NATO'dan Ege'ye mülteci çıkarması!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in 'sörf cenneti'nde icradan satılık altın arazi!
Çeşme’de yapımı bölge tarafından tartışmalara neden olan Port Alaçatı ...
Economist Türkiye'nin şarap politikalarını yazdı!
Haftalık Economist dergisi bugün yayımlanan yeni sayısında, Türkiye'deki ...
Tarım Fuarı’nda Bakan Çelik ve Kocaoğlu’ndan karşılıklı mesajlar
Tarım Fuarı Bakan Çelik’in katılımıyla açtı. Tarım politikaları hakkında ...
 
Türkiye'ye 10 milyar dolarlık gizemli para
Kaynağı belirsiz para girişi 2015'te 6 kat artışla 9,66 milyar dolara yükseldi.
KOBİ'lerin asgari ücret kaçışı!
Manisa Girişimciler Derneği Başkanı Ayberk Aloğlu, asgari ücretteki artışla ...
2015 yılı cari açığı belli oldu
Cari açık 2015 yılında yüzde 26 düşerek 32,19 milyar dolar oldu.
 
Kırmızı ette yeni tehlike: Yağ oranı!
Ete tavan fiyat getirilirken et satışının yüzde 90’ını yapan gıda perakendecileri ...
10 milyonluk TOMA siparişi: Katmerciler'in hisseleri uçtu!
İçişleri Bakanlığı, 2016 yılı için TOMA yapımı gerçekleştiren Katmerciler ...
Egeli otelciler İTO'da isyan etti: Muhtarlar çağrılıyor...
ETİK Başkanı Mehmet İşler, devletin sektöre destek olmamasına isyan etti. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva