HABERLER>POLİTİKA
15 Mart 2019 Cuma - 15:40

Erdoğan: Yeni Zelanda'da 3 Türk yaralandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, Yeni Zelanda'daki saldırıda 3 Türk vatandaşının yaralandığını söyledi.

Erdoğan: Yeni Zelanda da 3 Türk yaralandı

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Şanlıurfa'da insanlık tarihinin en eski izleri bulundu. 2019'u Göbeklitepe yılı ilan ettik. Göbeklitepe Gaziantep'in de turizmine ve ekonomisine katkı bulunacak bir projedir.

Gaziantep bugüne kadar hep yanımızda oldu. Ama bu kez Antep'ten delikanlılığına yakışır bir rekor bekliyorum. Son 17 yılda Gaziantep'e 35 katrilyon yatırım yaptık.  

Bin 135 yataklı 20 hastaneden oluşan 83 tesis kazandırdık. Bir de bin 875 yataklı şehir hastanesi yapacağız. Şehrimizin güney bölgesinde yeni bir yerleşim alanı kuruyoruz. İmar barışıyla 194 bin kardeşimizin sorununu çözdük. 

Gaziantep'in içinde 10 milyon 700 bin metrekare büyüklüğünde askeri alan var. Buradaki askeri birliği şehir içinde tutmanın bir anlamını kalmadığını gördük. Dülükbaba Tabiat Parkı'na komşu bu alanı Antep'in hizmetine sunmaya karar verdik. 5 milyon metrekareden fazlasını gül bahçesi, ıhlamur bahçesi ve çınarlarıyla millet bahçasi yapacağız. Geri kalanına da bir medeniyet şehri kuracağız. Evlerin her biri Antep evi şeklinde yapılacak.

Bay Kemal istihdam için üretim gerekli diyor. Üretimden önce yatırımdan gerekli. Adamın haberi yok. Garip, anlamaz. Bir koyun verin kaybeder gelir.

Biz ülkemiz için ne yapabiliriz diye düşünürken birileri suyu bulandırmanın derdinde. Seçimlerde bir Cumhur İttifakı var bir de CHP'nin etrafında kurulan ittifak var. Kimin kimi desteklediği belli değil. CHP'nin listesinde HDP meclis adayları, FETÖ'nün adayları cirit atıyor. Ötekinde de aynı şekilde. Neyseki herkes rolünü iyi oynayamıyor.

Ülkemizde Kürdistan diye bir bölge var mı? Çok seviyorsan Irak'ın kuzeyinde Kürdistan diye bir yer var. Oraya git. Bunlar bayrak düşmanı, bunlar bizim bayraklarımızı yaktılar.

8 Mart'ta toplanırken senin iznin var mı? Bu ülke yol geçen hanı mı? Ezan okunurken düdük öttürmeye mecbur musun? Valilik nereye izin verirse yürüyüşünü orada yapacaksın. Onun için gereği yapıldı o akşam onlar oradan dağıtıldı. Taksim'da CHP bayraklarıyla onların paçavraları yan yana. CHP Genel Başkanı istediği kadar kendini paralasın. YPG Türkiye'ye saldırmaz diyor. Madem öyle biz tepelerine binene kadar, düşen bombalar sıkılan kurşunlar kimden geliyordu. Ülkemize kurşun sıkan YPG değil mi? Hadi onlar çıkarları için yapıyor ama Kılıçdaroğlu neden onların avukatlığına soyunuyor? Onun için 31 Mart beka seçimidir.

MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI
Ankara'da belediye başkan adayı 600 bin dolar müvekkilini dolandırıyor. Şu anda bütün belgeler ortaya döküldü. Artık gizleyecek bir yerleri kalmadı. Bunları ayaklarımızın altına almak için 31 Mart en büyük fırsattır. 

Yeni Zelanda'da yaşanan hadiseyi izlediniz mi? İslam düşmanı katiller cuma namazı için toplanan Müslüman kardeşlerimize saldırıyor. saldırının görüntüleri canlı yayınlandı. 49 kardeşimiz şehit oldu. Bunların dışında 3 tane Türk var, onlar da yaralı: Bir tanesi ile görüştüm. Bu katil bildiri yayınlamış. Müslümanlarla birlikte ülkemizi, milletimizi ve şahsımı hedef alıyor. Neymiş boğazın batısına geçmeyecekmişiz. Yoksa ne olurmuş. İstanbul'a gelip hepimizi öldürüp topraklarımızdan sürer Ayasofya'yı minarelerinden kurtarırlarmış. Be hey gafil önce şunu bil... Ben neden girdim içeri. Ziya Gökalp'in şiiri vardı. Sen hangi milletle konuşuyorsun, neyi konuşuyorsun. Her yerin bomba olsa ne yazar. Sen masum Müslümanları buldun." (NTV)

 
CHP Adayı İduğ: Bornova'da sandıklar çiçek açacak
 
Altay'da kaptan iddialı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Adayı İduğ: Bornova'da sandıklar çiçek açacak
Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, ...
CHP Bayraklı adayı Sandal'dan 13 dev proje
CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Tepekule Kongre Merkezi’nde ...
AK Parti Konak Adayı Eroğlu'ndan coşkulu açılış
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, “Geçmiş için artık yapılacak ...
 
CHP Adayı Kayalar'dan Menderes'te yaşayan Romanlara ev müjdesi
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP adayına destek amacıyla geldiği ...
AK Gençlik’in Başkanı ve milletvekili Büyükgümüş: İzmir bir seçim sürprizi yapabilir!
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, “Biz 2014 yılında ...
'Vize muafiyetiyle ilgili 6 kriter kaldı'
Dışişler Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Vize muafiyetiyle ilgili 6 kriter kaldı. ...
 
AB: İlişkilerimizin önemini teyit ediyoruz
Avrupa Birliği'nden yapılan açıklamada, "Türkiye ile ilişkilerimizin önemini ...
CHP İl başkanı Yücel’den AK Partili Dağ'a sert yanıt!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Urla Belediye Başkan ...
İzmir'in o köyünde kıyasıya rekabet: 157 seçmen 6 aday!
 İzmir'in Beydağ ilçesine bağlı kırsal mahallelerden Sarıkaya'da sadece ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva