HABERLER>GÜNCEL
13 Haziran 2013 Perşembe - 00:15

Erdoğan’la Kaçan ve Şaşmaz'dan şok Gezi yorumu

Başbakan Erdoğan, Gezi temsilcilerini ardından Necati Şaşmaz ve Hasan Kaçmaz'la görüştü. Ünlü oyuncular görüşme sonrası basına açıklamada bulundular.

Erdoğan’la Kaçan ve Şaşmaz dan şok Gezi yorumu

İSTANBUL - Başbakan Erdoğan, Gezi temsilcilerini ardından Necati Şaşmaz ve Hasan Kaçmaz'la görüştü. Ünlü oyuncular görüşme sonrası basına açıklamada bulundular.

Hasan Kaçan:
Bizim söyleyeceğimiz bir takım şeyler oradaki kardeşlerimizin güvenliğini sağlayacaktır. madem karşılıklı adımlar atılıyor özellikle Gezi Parkı'daki kardeşlerimizin de bu adıma başka bir adıkmla karşılık vermelerini bekliyorum. bütün bunlardan sana ne diyenler de olabilir. Neticede ben bir babayı, 2 evladım var onların arkadaşları var. 51 yıldır Dolapdereliyim, 51 yıldır oradayım. Ben bunu soranlara Gezi Parkı'ndaki aslanı gördünüz mü? Vardır orada bir aslan.
Artık bu karşılıklı adımlardan bir netice çıkmasını bekliyorum. Onların anne babalarının da benim de yüreğim ağzımda. Bu işin gayet yumuşak bir şekilde sonlanması tabii ki oradaki kardeşlerimin de arzuları neticesinde sonlanmasını camı gönülden istiyorum. Bu görüşleri sayın başbakana ilettik. İnşallah memleketim için, canım kardeşlerim için hayırlı olur diye düşünüyorum.

Özellikle oğlum sürekli Gezi'ye gidip geliyor. Orada arkadaşları var. 15 gündür orada o çocukların neler çektiğini, neler yaşadığını, banyo yok, yiyecek yok. Korkunç bir şekilde idrar kokuyor, pislik kokuyor. Bir insanın yaşayabileceği durumda değil artık Gezi Parkı. Çevre hassasiyeti olan arkadaşlarımızın da gerekli adımı atmasını diliyorum.

Necati Şaşmaz:
Sesim duyuluyor mu? Dublörümü çağırmadım kusura bakmayın. Herkes gibi 2 haftadır çok üzgünüm. Maalesef Türkiyemiz bunu hak etmiyor demekten başka bir şey söyleyemiyorum. Sanırım bize nazar değdi. Dinleyen bir toplum olmamız gerekiyor, aynı dili kullanmamız gerekiyor. Teknoloji çağında yaşıyoruz. Twitterımız var, ne güzel imkanlarımız var. Bunlar sayesinde ne güzel bize bilgiler geliyor ama bilgi kirliliği de var. İletişimdeki kopukluğu ancak birbirimize tahammülümüz ile giderebileceğimizi düşünüyorum. Bu konudaki düşüncelerimi sayın başbakanım ile paylaşmak istedim. 10 gün boyunca neler olduğunu anlamak için bekledim. O günden bugüne çok güzel gelişmeler oldu. Sorularımın cevaplarını ancak bugün alabildim. Gezi Parkı’na gittiğime dair bir haber yayınlandı. Ben bunu yapmadım. Oradaki arkadaşların beni taraf etmeye çalışması hiç hoşuma gitmedi. Bu bir mahalle baskısı gibi geldi. O baskının esiri olmak istemedim. Şu an da maalesef bütün dünya gözünde hepimiz için çok üzücü. Türkiye bunu hak etmiyor. Türkiye emin. Türk milleti emin ve emin olmaya devam edecek. Biz demokratik söylemlerimizi, özgürlük söylemlerimizi sadece sözde değil keşke görselde de dünyaya verebilsek. Maalesef dünya böyle görmüyor arkadaşlar. İnşallah güzel şeyler olur.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gökhan 14 Haziran 2013 Cuma 01:11

Bu ülkede baska konusacak kimsemiz kalmadimiydi Necati Sasmaz Hülya Avsar la konusuyon , Okadar ünüversite örencimizin sorulari var Politikadan anlayan yazarimiz Gazetecimiz vardi neden bunlarla Muhatap olamadin , cünkü sorulacak sorulardan korkdun Halki Kukla saniyosun Sikisdin be Tayip iki arada Sikisdin.

Yorumu oyla      11      5  
TC. Çapulcu Öz Vatandaş. 13 Haziran 2013 Perşembe 18:53

Vadide halk kahramanı olan Polat Alemdar (Necati Şaşmaz) sen tam bir iki yüzlüsün, önce git bir diksiyon dersi al, sonra dizide olduğu gibi git Gezi parkında bulunan insanlarla bir konuş, dinle fikir sahibi ol sonra git siyasiler ile mülakat yap. iki kelimeyi bir araya getiremiyen sen ne yazık ki bu işte çuvalladın ve dizideki karizmanı çizdirdin. allah akıl fikir versin. seni zevkle izlediğim günlere lanet olsun, Hülya Avşar ve Hasan Kaçan gibi sende tipik bir yalakasın.

Yorumu oyla      15      5  
megaköylü 13 Haziran 2013 Perşembe 11:16

Akıllı insanlar.boş değiller.gerçek türk insanı bunları düşünür uygular.kimlere destek verdiğinizi iyi anlayın ey milletttt.taksimdekilerin türklüğü dahi şüpheli

Yorumu oyla      26      12  
T.C.isimsiz 46 13 Haziran 2013 Perşembe 10:17

bu yıl kaçtı ama üzülme necati..Seneye mutlaka türkçe olimpiyatlarına girmelisin , planlı programlı bir çalışmayla kazanabilirsin..

Yorumu oyla      24      20  
T.C.isimsiz 46 13 Haziran 2013 Perşembe 09:22

bu diziyi takip edenler dün gece " polat " ın gerçek halini gördükten sonra muhtemelen tv nı kapatacaklardır...O neydi öyle yav? Abdülhey veya Memati belki daha iyi yorum yapabilirdi , keşke bşb.onları çağıraydı..

Yorumu oyla      23      19  
Haluk Şengül 13 Haziran 2013 Perşembe 09:12

Bu adamlar bir şeyler söylemişler ama hiçbir şey anlatmıyorlar. Başbakan ne dedi size kardeşim onu söylesenize. Birisi sadece kendisi babaymış gibi demagoji yapıyor, diğeri Türkiye dinlemiyor diyor. Dinlemeyenin özgürlük düşmanı faşist zihniyet olduğunu söyleyemiyor. Tuzu kuru açıklamalar bunlar. Açıklama bile değil zırvalama resmen. Yazık diyorum.

Yorumu oyla      21      18  
Ertuğrul Özkan 13 Haziran 2013 Perşembe 08:56

Hala NAZAR'a inanan bir adamcık ne dediği anlaşılmayan yorumlar da bulunuyor.Tam Tayyiplik birisi.

Yorumu oyla      22      18  
memati 13 Haziran 2013 Perşembe 01:23

polat gidip törörist çapulcunun tarafındamı olcaktı

Yorumu oyla      27      27  
yağız 13 Haziran 2013 Perşembe 01:22

gerçek sanatçılar bunlar

Yorumu oyla      21      37  
gönüllü 13 Haziran 2013 Perşembe 01:18

DİKTATÖR R.T.E. NASIL OLDUDA BUNLARI AKİL YAPMADI .YAZIKLAR OLSUN.

Yorumu oyla      38      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vali'den açıklama: Gezi'ye müdahale yok
İstanbul Valisi Mutlu, Gezi'ye müdahale edilecek iddialarını Twitter'dan yalanladı.
Van'da korkutan deprem: 4.6!
Van’da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Ataman’dan açıklama: Başbakan partiye soracak
Başbakan Erdoğan ile görüşen 11 kişilik Gezi heyetinin toplantısı 5 saat ...
 
İzmir'de 'direnişe' devam: Basmane'de küçük gerginlik
İzmir’de Gezi Parkı eylemlerine destek devam etti. Büyük ölçüde sakin ...
Bir kara haber daha: Ethem savaşı kaybetti…
Gezi Parkı protestolarında yaralanan Sarısülük'ün beyin ölümü gerçekleşti.
Anonymous RTÜK'e erişimi durdurdu
Küresel siber korsanlık örgütü Anonymous'un Tükiye kolu @AnonsTurkey, ...
 
Vali Mutlu'dan Gezi’ye müdahale sinyali!
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı'nda bulunan direnişçilerden ...
İzmir’de ‘saç çeken’ polisler açığa!
İzmir’deki Gezi Parkı eylemleri sırasında Kordon’da deniz kenarında oturan ...
Baro’nun ‘eli sopalı’ dosyası hazır: İşkenceyle yargılansın!
İzmir Barosu Başkanı Avukat Sema Pekdaş, kentteki Gezi Parkı protestoları ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva