HABERLER>POLİTİKA
20 Haziran 2019 Perşembe - 18:22

Erdoğan: İzmir'in durumuna üzülüyorum

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Bahçelievler'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, " Doğru yanlış hiç bakmadan konuşuyorlar. Hâlâ millete tepeden bakıyorlar, milleti kandırabileceklerini sanıyorlar. Çabamız ve endişemiz İstanbul'a. İzmir'in bu zihniyetin elinde nasıl heba olduğunu gördük. İzmir'e suyu biz getirdik. İzmir'in durumuna üzülüyorum. CHP demek pislik demektir.  Hizmet kervanı hızla yürüyecek. Bundan taviz vermeyeceğiz." dedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den Erdoğan'ın bu sözlerine jet cevap geldi.

Erdoğan: İzmir in durumuna üzülüyorum

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Bahçelievler'de düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İzmir hakkında da açıklama yaptı.

Buradan CHP'ye, HDP'ye, SP'ye, İyi Parti'ye oy verenlere sesleniyorum; İstanbul'a hep birlikte çözmeliyiz. Çocuklarımızın geleceği için 23 Haziran'da bu sorumluluk duygusuyla sandık başına gitmemiz gerektiğini düşünüyorum. Ey İstanbul, 23 Haziran'da milli iradeye, demokrasiye, sandığa sahip çıkıyor musun? Şehrimizin ve evlatlarımızın geleceğine sahip çıkıyor musun? İstanbul, 23 Haziran'da Binali Yıldırım diyor musun? Bu iş Allah'ın izniyle Pazar günü bitiyor. Binali Yıldırım ne zaman hizmet dese karşı taraf lafı karıştırıyor. Bunları gördüğümde aklıma 1994'te yaşadıklarım geliyor. Bu şehir bizi kara kaşımıza, kara gözümüze meftun olduğu için değil görevimizi yapacağız diye bizi göreve getirdi. İstanbul'un her meselesi ile yakından ilgilenmeyi sürdürdük. Doğru yanlış hiç bakmadan konuşuyorlar. Hâlâ millete tepeden bakıyorlar, milleti kandırabileceklerini sanıyorlar. Çabamız ve endişemiz İstanbul'a. İzmir'in bu zihniyetin elinde nasıl heba olduğunu gördük. İzmir'e suyu biz getirdik. 

İstanbul'a da suyu biz getirdik. Çöp dağlarını biz kaldırdık. Ümraniye'deki çöplük patladı, 39 vatandaşımız öldü. O zaman yönetimde CHP vardı. 50 bin evde doğal gaz vardı. Ben cezaevine giderken 1 milyon 250 bin eve doğal gaz getirdik. Kim yaptı bunu? Biz yaptık. CHP değil AK Parti yaptı. O Haliç'i tertemiz hale biz getirdik. Haliç'ten çıkardığımız çamuru Alibeyköy taş ocaklarına biz taşıdık. Buralardan metrobüsler geçiyor. Boğaz'ın altından Marmaray'a geçirdik. Marmaray'dan 350 milyon insan geçti. Biz yaparız, onlar konuşur. Avrasya Tüneli'ni biz yaptık. Benim ecdadım Fatih karadan gemilerini yürüttü, biz de denizin altından araçları yürüttük. İstanbul Havalimanı ilk üçün içinde.

İzmir'in durumuna üzülüyorum. CHP demek pislik demektir.  Hizmet kervanı hızla yürüyecek. Bundan taviz vermeyeceğiz. Sizin rabianıza inanıyorum, bizi bölemeyecekler. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyoruz. Aman ihmal yok. Şimdi sizlere bu vesile ile birer çay ikram edeceğim. Keyif çayı."

CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜCEL'DEN JET CEVAP
Erdoğan’ın İzmir’le ilgili CHP’li yerel yönetimi hedef alan sözlerine, İstanbul Büyükşehir Adayı CHP’li Ekrem İmamoğlu’na destek olmak adına İstanbul’a giden ve saha çalışması yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den sosyal medya aracılığıyla jet cevap geldi.

Yücel, sosyal medya hesabından, “Muktedir İstanbul Bahcelievler'de konuşmuş. İzmir için üzülmene gerek yok. İzmir CHP'yle de, Tunç başkanla da mutlu ve huzurlu. "Fatih karadan gemileri yürüttü, biz de deniz altından araçları yürüttük" demiş. Sizin İstanbul'da neyi nerden yürüttüğünüzü cümle alem biliyor! Artık bu düzen değişecek. İstanbul'u daha fazla kirletmenize 16 milyon vatansever İstanbul seçmeni izin vermeyecek” ifadelerini kullandı.

 
Yeni aldığınız kıyafeti yıkamadan giymeyin!
 
Eniştesini öldüren kadının cezası belli oldu!
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
m35 21 Haziran 2019 Cuma 08:24

izmire suyu getirmişler :DDDDDDDD

Yorumu oyla      4      5  
muhalif 21 Haziran 2019 Cuma 01:51

sn.CB. İzmire üzüleceğinize, Ankara-İzmir hızlı tren projesini hızlandırın, İzmir kruvaziyer liman projesini hayata geçirin, Alsancak sıgara fabrikasına yapacağınız ege medeniyetler müxesi ihale edilmesine rağmen bekliyor...İzmirden kaç milletvekili çıkardınız??

Yorumu oyla      5      5  
Lombak 20 Haziran 2019 Perşembe 22:47

31 mart istanbul seçim sonucunu kabul etse insanların saygısı artacaktı. Gereksiz işlerin peşine düştü. İstanbul adayımız Mustafa İlker Yücel.

Yorumu oyla      4      6  
Fatih pavlaz 20 Haziran 2019 Perşembe 21:59

İzmir hayatından memnun sayın cumhurbaşkanı esas olan ülkemizi pisliklerden kurtarmak

Yorumu oyla      4      5  
pinokyo 20 Haziran 2019 Perşembe 21:39

Izmire hangi suyu getirdiniz hep soyluyorsunuz ama boyle birsey yok

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 20 Haziran 2019 Perşembe 20:49

Tüm bildikleri; hakaret, iftira ve kutuplaştırma.

Yorumu oyla      4      5  
ayip 20 Haziran 2019 Perşembe 20:44

Bir siyasi partiye pislik denir mi? Biraz seviye lutfen. Bu sozu elestirenlerin basinda Ak Partililer geiyor

Yorumu oyla      4      5  
yeter artık sus!!!! 20 Haziran 2019 Perşembe 19:56

ısrarla yalan konuşuyosun.. biz senden once yalaktan su içmiyorduk.. artık bizi konuşma..sana dersini defalarca verdık düş yakamızdan düş!!!!

Yorumu oyla      4      5  
ak belediye mi 20 Haziran 2019 Perşembe 19:30

2019 subat ayi Bucak Burdurda belediyenin icme suyundan bebekler, bebegini emziren anneler, abdest almak icin musluk suyunu kullanan binlerce insan zehirlendi 15 gun sonra Nigde de yine icme suyundan zehirlendi. Niye tek kelime soylemediniz? 21 yuyilda belediye icme suyundan zehirlenmek Ak Parti belediyeciliginin fitratinda var

Yorumu oyla      4      5  
hamdolsun 20 Haziran 2019 Perşembe 19:05

Izmir'in durumuna uzulmeyin biz halimizden memnunuz. Bizde 0-5 yas arasi bebeklere belediye ucretsiz kapiy kadar sut dagitiyor, toplu ulasim 90 dakika, tarim ve hayvanciliga destek var umut surusu adi. Bizim belediyemiz surekli denetleniyor. Izmir de futbol takimi gibi siyasi parti tutulmaz onun icin Ak Parti secmeni buyuksehirde oyunu Chp ye veriyor. Gelecek secimde Izmire sizi aday gormek isteriz

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Sicili Sayıştay raporlarıyla tespitli şekilde bozuk'
İsim vermeden ''Millet İttifakı'' İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren ...
CHP’li Purçu: İmamoğlu Romanların da umudu
23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimine dört gün kala bir açıklama ...
Erdoğan’dan seçim anketleriyle ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran İstanbul seçimine yönelik anketlerle ...
 
Otel yöneticisine istifa çağrısı!
CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile gazeteci İsmail Küçükkaya'nın ...
Bahçeli: Otel buluşması iyi niyetle izah edilemez
MHP Genel Başkanı Bahçeli "16 Haziran öncesinde, CHP adayı ile sözde gazetecinin ...
İmamoğlu için ‘İYİ’ mesai: İzmir’den giden heyet Lider’le buluştu!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve teşkilat mensupları Beşiktaş’ta ...
 
CHP'li Kılıç: THY kimsenin çiftliği değildir!
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Avukat Sevda Erdan Kılıç, ...
Yaldız'dan İstanbul seçimi değerlendirmesi: İmamoğlu kaybetse bile...
İntegral Araştırma Genel Koordinatörü Ümit Yaldız, “Pazar günü yapılacak ...
CHP İzmir’den olağanüstü İmamoğlu çalışması!
İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il yöneticileri, ilçe başkanları, kadın ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva