HABERLER>GÜNCEL
14 Şubat 2016 Pazar - 09:43

Erdoğan'ın hayatı Menderes'te anlatıldı: Asım'ın neslinden...

Menderes Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatan konferans İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gerçekleşti. Konferansa yoğun katılımıyla dikkat çekti.

Erdoğan ın hayatı Menderes te anlatıldı: Asım ın neslinden...

Menderes Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatan “Asımın Neslinden Bir Usta: Bugünün Asım’ı” adlı konferans Kültür Park Fuar Alanı İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde düzenlendi.  Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı’nın konuşmacı olduğu konferansa,  AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

ASRIN LİDERİ

Etkinliğin açılışında konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ”40 yıllık siyasi hayatında milletine hizmet için çalışan ve sadece kendi ülkesinin değil dünyanın refahı için gecesini, gündüzüne katan asrın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlamak, onun ustalık kademesine gelene kadar yaşadıklarını irdelemek için önemli bir etkinlik.  Milli iradenin teveccühüyle milletin adamı olmayı başarmış Cumhurbaşkanımız için ne söylesek az kalır. Bu topraklarda Asım’ın nesli ile Asım’ın neslini görev başında görmek istemeyenler arasında 200 yıldır savaş var. Bu savaşın kazananı Asımın nesli oldu, kazanan Recep Tayyip Erdoğan oldu” dedi.

YENİ ASIMLAR YETİŞTİRMELİYİZ

Kendilerine büyük görev düştüğünün altını çizen Başkan Soylu, “ Bizler belediye başkanları olarak İzmir’de görev yaptığımız ilçeleri marka şehir yapma yolunda var gücümüzle çalışıyoruz, bu işin farklı bir tarafı. Bizlerin sadece yeni parklar, yeni yollar yapmamız yetmez. İnsan da yetiştirmemiz gerekiyor. Çünkü Asım’ın nesli kolay yetişmedi. O nedenle bize de çok büyük görev düşüyor. Bu sorumlulukla herkesi bu davadan yılmadan, yorulmadan çalışmaya davet ediyorum. Bu milletin, bu toprakların vatanına, milletine sevdalı yeni Asımlara ihtiyacı var” dedi.

DİSK OLAYINI ELEŞTİRDİ

DİSK Genel Kurulunda yaşananları sert bir dille eleştiren Başkan Soylu, “Katil orada oturuyor yanında silah arkadaşıyla birlikte ama gözlerine perde inmişler bu ülkenin Cumhurbaşkanına katil diye bağırıyorlar, katil devlet diye bağırıyorlar. Onları orada bağırtanları, bu edepsizliği yapanları görmezden gelenleri, pişmiş kelle gibi sırıtanları esefle kınıyor ve lanetliyorum” ifadelerini kullandı.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Başkan Soylu konuşmasının sonunda “Onuruyla, namusuyla, şerefiyle dünyadaki bütün mazlumların, bütün ezilenlerin umudu olmuş bugünün Asımı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ayakta alkışlamaya davet ediyorum” diyerek tüm salonla birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ayakta alkışladı.

BUGÜNÜN ASIM'INA SAHİP ÇIKALIM

Konferansın konuşmacısı SADED Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük hizmetlerde bulunduğunu belirterek, “ Ümmetin derdiyle dertlenen, vatanına, milletine sevdalı birisidir Recep Tayyip Erdoğan. Mütevazı kişiliğiyle her kesimin sesi olmuştur. Lütuf Allah’ın nimetidir. Recep Tayyip Erdoğan da Allah’ın bir lütfudur. Bizim bunun kıymetini bilmemiz lazım. Onun sayesinde herkes özgürce düşüncesini söyleyebiliyor.  O sebeple bizlerde onun derdiyle dertlenmeli ve ona sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

KİTAP DAĞITILDI

Gecenin sonunda davetlilere Tahir Fatih Andı’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı konu alan kitapları ücretsiz hediye edildi. 

 
Kaf-Kaf uzatmada güldü: 90-81
 
Bornova'dan 14 Şubat’a özel kadınlar matinesi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
14 Şubat 2016 Pazar 11:33

Bir ara tv de gördüm, CB Erdoğan hakkında bir şeyler söyleyip arkasından amin dendi. Hafif bir şok yaşamadım değil.

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Liseliler şimdiden üniversiteli oldul!
Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Yaşar Üniversitesi Eğitim ve Tanıtım Günleri’ne ...
İstanbul'da bu kez de bar kurşunlandı: 3 yaralı
Ataşehir'de bir barda ateş ederek 3 kişiyi yaralayan saldırganın barın ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 5 ayda 23 başdanışman
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın siyasi yolculuğunun büyük bölümünde yanında ...
 
İzmir'de acı son: Hastane penceresinden atladı
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Bölümü'nde tedavi gören ...
Mor Çatı'dan 14 Şubat mesajı: Bunun adı aşk değil!
Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı 14 Şubat için flört şiddetinin işlendiği ...
Sınırdaki 2 saldırıya misliyle karşılık verildi
Güvenlik kaynakları, Suriye'de Azez'in güneybatısında yer alan Maranas'tan ...
 
Murat Karayılan'ın kardeşi gözaltına alındı
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yasa dışı gösterilere katıldıkları ve ...
Flaş! Türkiye YPG üssünü vurdu!
TÜRK Silahlı Kuvvetleri Kilis'te konuşlu obüslerle, Suriye'nin Azez ilçesi ...
İzmir'de isyan: Bize gazilik onurunu verin
Malul gazi olarak kabul edilmeyen polis ve askerler İzmir’den yetkililere ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva