HABERLER>POLİTİKA
28 Şubat 2019 Perşembe - 15:14

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: İzmir'e su veremiyordun, kimi aldatıyorsun?

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na da tepki gösteren Erdoğan, 'Sen darbecisin darbeci, darbecilerle berabersin' ifadesini kullandı. Erdoğan ayrıca, "Bay Kemal, 'Ankara'da İstanbul'da belediyeleri alırsak suyu ucuzlatacağız' diyor. Bay Kemal; İzmir sendeydi İzmir'de Muğla'da suyu ucuzlattın mı? Sen İzmir'e su veremiyordun, kimi aldatıyorsun?" dedi.

Erdoğan dan Kılıçdaroğlu na: İzmir e su veremiyordun, kimi aldatıyorsun?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Milli mücadelemizin ateşi Erzurum'da yakılmıştı. Erzurum Kongresi'nde ne denmişse Kurtuluş Savaşı'nda o yapılmıştır. Erzurum Kongresi'nin 100. yıldönümünü de coşkuyla kutlamanın yanında gelecek nesillere kalacak eserler ortaya koymalıyız.

''VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ''
Unutmayın vatan bir bütündür bölünemez. İlkemizi bir asır önce buradan haykırmıştır. Manda ve himaye yani vesayet kabul edilemez şiarını bir asır önce Erzurum'da tüm dünyaya ilan etmiştik.

''ÇOK SEVİYORLARSA ORAYA GİTSİNLER''
Ama birileri ne diyor? Ülkemizde bölücü terör örgütünün desteğinde olanlar ne diyor? Bu ülkeyi bölemeyecekler. Kürdistan Kuzey Irak'ta, çok seviyorlarsa oraya gitsinler. Benim ülkemde Kürdistan diye bir bölge yok. CHP, HDP, sözde İYİ Parti ve ne yazık ki Saadet Partisi. Dördü bir araya gelmişler.

''CHP İLE KOL KOLA OLAN ONLAR GİBİ OLACAK''
Söyle bana arkadaşını söyleyeyim sana kim olduğunu. Ya huyundan ya suyundan bir yerden kapacak. CHP ile kol kola olan onlar gibi olacak. Aynı şekilde İYİ Parti ile HDP ile... Bunlar bir ittifak oluşturmuşlar. Bizim ittifakımızı adı Cumhur İttifakı. Nerede başladı? 15 Temmuz'da başladı. Temennim odur ki pazara kadar değil mezara kadar yürüyelim.

''BUGÜNE KADAR ERZURUM'A 24 KATRİLYON LİRA YATIRIM YAPTIK''
Bugüne kadar Erzurum'a 24 katrilyon lira yatırım yaptık. Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından olan Atatürk Üniversitesi bünyesinde Açıköğretim Fakültesi'ni kurduk.

''ERZURUM ŞEHİR HASTANESİ'Nİ KURUYORUZ''
Sağlıkta 24'ü hastaneden oluşan toplam 94 adet tesisi şehrimize kazandırdık. 1200 yataklı Erzurum Şehir Hastanesi'ni inşallah kuruyoruz. Erzurum şehir hastanesi konforu ile tanışacak. Erzurum'un kent içi trafiğini tramvay ile rahatlatmak için çalışmalara başladık.

''2019'DA İSPİR'E 2021'DE DE KÖPRÜKÖY'E DOĞALGAZ ARZI YAPACAĞIZ''
2019 yılında İspir'e 2021 yılında da Köprüköy'e doğalgaz arzı yapacağız. Erzurum'a 6 baraj 14 gölet inşa ettik. 11 baraj ve 5 gölet daha inşa ediyoruz. Erzurumlu çiftçilerimize yaklaşık 1,5 katrilyon lira tutarında tarımsal destek verdik.

''BAY KEMAL; SEN İZMİR'E SU VEREMİYORDUN, KİMİ ALDATIYORSUN?''
Bay Kemal, 'Ankara'da İstanbul'da belediyeleri alırsak suyu ucuzlatacağız' diyor. Bay Kemal; İzmir sendeydi İzmir'de Muğla'da suyu ucuzlattın mı? Sen İzmir'e su veremiyordun, kimi aldatıyorsun? Akşam yalan sabah iftira hayatı bu. SSK genel müdürü iken bunlar ölüleri bile rehin aldılar.

''BAY KEMAL SEN DARBECİSİN''
Bugün 28 Şubat yani 28 Şubat 1997 postmodern darbesinin demokrasimiz adına o utanç gününün 22. yıldönümü. Yani benim başörtülü kızlarım üniversitelere alınmadığı günün bir yıldönümü. Bu çileleri bu CHP ile çektik. Bu CHP zihniyetidir bu. Camilerimizi ahıra çeviren bu CHP zihniyetidir. O zaman başörtülü kızlarımızı odalarda hesaba çeken rektör yardımcısı hanım daha sonra CHP'nin milletvekili oldu biliyorsunuz. Bizimle yan yana geldiklerinde başka konuşuyorlar sırtlarını döndüklerinde başka. Bizi aldatamazsınız. Bugün Türkiye'nin beka meselesinden söz ettiğimizde bazıları bunu istihza ile karşılıyor. Türkiye son 6 yıldır tarihinin hiçbir döneminde olmadığı kadar çok sayıda saldırıya maruz kaldı. Bay Kemal Yenikapı'da gece 23.15 tankların arasından geçmek suretiyle Bakırköy Belediyesi'ne giden sen değil miydin? Bir telefondan haykırışla milletim sokaklara dökülmüştü. Bay Kemal bütün bu tabloları Bakırköy Belediyesi'nde kahvesini yudumlayarak izliyordu. Bay Kemal, sen darbecisin darbeci, sen darbecilerle berabersin. Geçmişinizde de zaten bu var. Kendinizi aklayamazsınız. Menderes'le iki arkadaşının ipini çekenlerin zihniyeti neyse senin zihniyetin de odur. Şimdi de bölücü terör örgütü ile berabersin. Nereye kaçıyorsun?

''ŞİMDİ YOKLUK KUYRUĞU YOK VARLIK KUYRUĞU VAR''
Sizin CHP olarak tarihinizde yokluklar kuyruğu vardı Bay Kemal. Şimdi yokluk kuyruğu yok varlık kuyruğu var. Fiyatlar yarı yarıya indi.''

 
Oda üyelerine uzun vadede düşük faizli kredi imkanı
 
Karşıyaka moral tazeledi
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Atilla Kamar 1 Mart 2019 Cuma 11:46

CB amacı nedir. TL.dan 6 sıfır atan kendisi değilmi. Kürsüden devamlı eski paraya göre konuşuyor. Milyon demiyor katrilyon diyor. Anlayanlar bizlerede anlatsın...

Yorumu oyla      6      5  
Işık Dikicigil 1 Mart 2019 Cuma 09:28

SAYIN CUMHURBAŞKANIM BIRAKMIYORSUNUZ Kİ... O MAKAMA SAYGI DUYALIM.

Yorumu oyla      8      5  
Süleyman 1 Mart 2019 Cuma 08:36

AKP nin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan bizim suyumuz hep vardı.Hepte var olucak.Bizim belediye başkanlarımız Ahmet Priştina ve Aziz Kocaoğlu idi.Ne istersen söyle bu gerçek değişmez.Bu söyleminin karşılığı yok.Ben söylersem herkes inanır İzmir için geçerli değil.

Yorumu oyla      9      5  
Mustafa MOROĞLU - Buca 1 Mart 2019 Cuma 00:37

Arkadaşlar, dikkat ettiniz mi ? bu sözleri nerede söylüyor .. Erzurum'da yani nasıl olsa orada İzmir'de yaşayan yoktur düşüncesiyle, herkes inanır diyor, yani bir ilde başka bir ilin adını anarak biz yaptık diyor, böylelikle o ilde yaşayanlar inanıyor, stratejileri bu..

Yorumu oyla      9      5  
Lombak 1 Mart 2019 Cuma 00:27

Tahtalı barajında su seviyesi arttıkça, baraj alanı içinde kalan caminin minaresi daha çok suya gömülüyor. Bunu da biliyordur yek adam herhalde. Bir çeşit şamandıra bu minare. Biliyorum acıdan kıvrandıran bir hikaye bu. Ama gerçek.:))) Saint''in poz vermişliği bile var içinde.:))) Süleyman seni çok özlüyormuş Saint. Konu fakiri kalmış.

Yorumu oyla      4      6  
Merkez 28 Şubat 2019 Perşembe 23:29

Chp nin işi gücü yalan dolan algı Kocaoğlu insanların suratına baka baka körfez korkmuyor diyor Soyer kokuyor hangisi ne inanalım Buca da Nezir e yapılan ayak oyunları şimdi de Balçova da Çalkaya ya yapılıyor chp il başkanı artistliği bıraksın ysk ya itiraz edenin chp li olup olmadığını açıklasın.

Yorumu oyla      4      7  
Oğuz Kaan 28 Şubat 2019 Perşembe 22:30

Bu sitede Tunç Soyer'in adaylığına karşı çıkmış ve oy vermeyeceğimi belirtmiştim. Sayın Çalkaya'ya yapılanlar ve yalancı AKP sözcüleri yüzünden kararımı yeniden değerlendirdim ve inadına CHP diyorum. Faşizme karşı oylar Millet İttifakına

Yorumu oyla      7      5  
Yanlış mı? Yalan mı? 28 Şubat 2019 Perşembe 22:02

Cumhurbaşkanı yalan söylemez değil mi? O zaman yanındakiler ona yalan bilgi mi veriyorlar,yanlış bilgi mi? Sizce nedir?

Yorumu oyla      5      5  
Sinan Öztan 28 Şubat 2019 Perşembe 20:54

Erdoğan Cumhurbaşkanı ve de AKP Genel Başkanı olarak sürekli gerginlik yaratıyor ve yanlış bilgiler veriyor.Bu yalan bilgileri danışmanları veriyorsa çok yazık.İzmirli gerçekleri biliyor ve ne yaparlarsa yapsınlar İzmir'den zırnık koparamazlar..

Yorumu oyla      20      5  
volkan 28 Şubat 2019 Perşembe 20:06

izmirliye bu kadar laf söylemek sana çok pahalıya patlıcak ..bizim paramızla yaptıgın baraj dibi delik ..o danısmanların ya sana soylemıyor yada ısrarla yalan konuşuyosun..

Yorumu oyla      18      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dikili’de düğüm çözüldü: İşte ilan edilen aday!
Cumhur İttifakı’nın Dikili’de aday gösterilen Buğra Akın’ın adaylığının ...
CHP İzmir’de iki ilçede yeni başkanlar belli oldu
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Selçuk ve Ödemiş ilçe başkanları belli ...
AK Parti'den Konak Meydanı'nda 28 Şubat eylemi
AK Parti İzmir İl İnsan Hakları Başkanlığı 28 Şubat'ın 22. yılı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.
 
AK Partili Eroğlu: Konak, İzmir'in dünyaya açılan kapısı olmalı
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu “Konak İzmir’in dünyaya ...
AK Parti Buca adayı Arslan: 365 bin seçmenin hepsinin oyuna talibim!
AK Parti’nin Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, “Buca’nın makus ...
Soyer'den İzmirspor ve ASKF'ye ziyaret
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, İzmirspor ...
 
Dutak'a önemli görev
AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı ...
İYİ Parti'nin Mersin adayı belli oldu
İYİ Parti'den sonra Demokrat Parti'den (DP) de adaylığı Yüksek Seçim Kurulu'nca ...
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yarın Uşak'ta
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim öncesinde ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva