HABERLER>POLİTİKA
25 Haziran 2019 Salı - 09:20

Erdoğan'dan değerlendirme: Yeni bir dönemin eşiğindeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran İstanbul yenileme seçimlerinin tamamlanmasının ardından 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine ilişkin teşekkür mesajı yayımlandı. Erdoğan mesajında, "Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz İstanbul'u taşıyacak daha çok hedefimiz var" ifadelerini kullandı.

Erdoğan dan değerlendirme: Yeni bir dönemin eşiğindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tamamlanan İstanbul seçimlerinin ardından bir mesaj yayımlayarak, "AK Parti olarak bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refah ve istikrarından taviz vermeden Cumhur İttifakı'nın ilkleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde 2023 hedeflerine yürüyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasının ardından "Aziz İstanbullular Yol ve Dava Arkadaşlarım" diye seslenerek bir mesaj yayımlayarak teşekkürlerini iletti.

Erdoğan mesajında, "Bizim AK Parti olarak temel prensibimiz, Hakk'a hizmet eder gibi hiçbir ayrım yapmadan, insanımıza hizmet etmek, gönülden gönüle köprüler kurarak gönülleri kazanmayı bilmek olmuştur. İşte bu yüzden, halkımıza hizmetle şereflendiğimiz günden bugüne asla yılmadan ve asla yorulmadan hep daha iyiye ve daha güzele ulaşmanın gayreti içinde olduk. Milletimize zulmedenlerin, onu küçük görenlerin, milli iradeyi yok sayanların karşısında dimdik durduk. Şükürler olsun ki aziz milletimiz bize olan güvenini ve takdirini hiç esirgemedi" dedi.

"2023 HEDEFLERİNE YÜRÜYECEĞİZ"
"Bizim için her seçim, aziz milletimize hesap verdiğimiz bir imtihandır ve milletimizin iradesi her zaman, her şeyin üstündedir" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran İstanbul seçimlerine ilişin olarak şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti olarak bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de demokrasiden, hukukun üstünlüğünden, ülkemizin barış, refah ve istikrarından taviz vermeden Cumhur İttifakı'nın ilkleri çerçevesinde, birlik ve beraberlik içinde 2023 hedeflerine yürüyeceğiz."

"YENİ BİR DÖNEMİN EŞİĞİNDEYİZ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, bu eşsiz vatanı ve aziz İstanbul'u taşıyacak daha çok hedefimiz var" ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

"Bu vesileyle seçim çalışmaları sırasında bizden desteğini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve MHP'li kardeşlerimize, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, AK Parti teşkilatlarına, saha seçim çalışmalarımıza emeğiyle katkı sunan tüm kardeşlerimize, Anadolu'nun dört bir yanından tatilini yarım bırakarak oy kullanmak için gelen ve oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getiren tüm İstanbul seçmenine en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi yarın da milli iradenin yanında ve milli iradenin emrinde olacağız." (Habertürk)

 
Bayraklı'da hayvanseverlere görev!
 
İçişleri açıkladı: 6 terörist etkisiz hale getirildi!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ben donmeli bize 25 Haziran 2019 Salı 17:51

Ben yok biz variz hakim olmasi sart. Bu ekiple ekonomi yurumuyor. Tuik rakamlari yansitmiyor gercekleri.Yandas medya kantarin topuzunu iyice kacirdi. Tek care tarim ve hayvacilik

Yorumu oyla      4      5  
Işık Dikicigil 25 Haziran 2019 Salı 11:40

KAZANILMIŞ SEÇİMİ YENİDEN YAPTIRARAK MİLLETİN PARASINI ÇÖPE ATANLARA ZAM YAPARAK AÇIĞI KAPATMAYA ÇALIŞANLARA HAKKINIZ HELAL Mİ? MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM .

Yorumu oyla      6      5  
TC misafir 25 Haziran 2019 Salı 11:23

Ayrım yapmadan hizmetten ve birliktelikten bahseden cumhurbaşkanı daha 3 ay önce karşı tarafı terörist olarak itham etmekten çekinmiyordu. Merak ediyorum, acaba söylediklerine kendisi inanıyor mu?

Yorumu oyla      7      5  
Işık Dikicigil 25 Haziran 2019 Salı 10:21

HUKUK RAFTA BİR YİYECEK MADDESİ OLDU . VALİLERİMİZ AKP NİN İL BAŞKANI OLDU. SİZ TARAFSIZ BİR CUMHURBAŞKANI GİBİ DAVRANMADINIZ.HEP İNÖNÜ'NÜN CHP SİNİ ELEŞTİRİRKEN BİZE O GÜNLERİN BİN BETERİNİ YAŞATTINIZ. BÜTÜN İHALELERİ 3-5 MÜTEAHİTE VERDİNİZ . BASIN TARAFSIZ OLMADI. DAHA YAZACAK ÇOK ŞEY VAR. SAYIN CUMHURBAŞKANIM

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çok sayıda yer 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi
İstanbul, Balıkesir, Kayseri ve Trabzon'daki bazı doğal sit alanları Cumhurbaşkanı ...
Erdoğan ve Trump Japonya'da görüşecek
Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın Japonya'daki G-20 Zirvesi'nde ...
Mehmet KARABEL yazdı... “Cumhuriyet’in projesiyim” demek ne demek?
Mehmet KARABEL yazdı... “Cumhuriyet’in projesiyim” demek ne demek?
 
İYİ Parti’den erken seçim açıklaması!
Erken seçim tartışmalarıyla ilgili konuşan İYİ Parti Grup Başkanvekili ...
Ali İhsan Yavuz'dan seçim açıklaması
İstanbul seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Seçim ...
Soylu'dan İmamoğlu yorumu: İşimiz zorlaşacak!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye ...
 
Siyaset Bilimci Önen’den İstanbul değerlendirmesi: Türkiye imajını düzeltti!
Siyaset Bilimci Engin Önen, “Bu seçimle Türkiye imajını biraz düzeltti. ...
AK Parti'den, 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi' teklifi
AK Parti, 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi' ile ilgili kanun ...
Zeybekci’den İstanbul yorumu: 3-4 puanlık bir durum vardı ama...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını 31 Mart’ta CHP’li Tunç Soyer’e ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva