HABERLER>EGE
9 Şubat 2019 Cumartesi - 17:48

Erdoğan’dan Aydın’da İzmir vaadi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın mitinginde yaptığı konuşmada, “İstanbul, Ankara ve İzmir’de eskiden vardı, tanzim satış noktaları kuracağız. Bu fiyatları da üreticiden alıp tüketiciye taşıyacağız. Maliyetine yapacağız. İstanbul’da modern 3 tane halk ekmek kurduk. Ekmek fiyatları indi. Aynısını buralarda da yapacağız” dedi.

Erdoğan’dan Aydın’da İzmir vaadi!

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da gerçekleştirdiği mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Kentteki belediye başkanlarını da kamuoyuna tanıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım ve hayvancılık üzerinden yaptığı konuşmada ilk etapta büyük şehirlerde uygulanacak yeni bir projeye dair müjde verdi.  

Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde ekmek fiyatlarının yükselmesini önlemek adına yaptığı uygulamaya atıfta bulunarak, “İstanbul, Ankara ve İzmir’de eskiden vardı, tanzim satış noktaları kuracağız. Bu fiyatları da üreticiden alıp tüketiciye taşıyacağız. Maliyetine yapacağız. İstanbul’da modern 3 tane halk ekmek kurduk. Ekmek fiyatları indi. Aynısını buralarda da yapacağız” dedi.

TANZİM SATIŞ NEDİR?
Tanzim, kelime manasıyla düzen verme ve yoluna koyma anlamı taşımaktadır. Tanzim satış ise Türkiye'de 1973 yılında Tansa adı ile satışa başlamıştır.

1976 yılına gelindiğinde, "Tanzim Satışlar Müdürlüğü" çatısı altında, İzmir Konak'ta ilk mağaza açıldı; mağaza sayısı, 1986 yılında 12'ye ulaştı. Bu gelişmeyle birlikte ortaya çıkan şirketleşme düşüncesi doğrultusunda, 15 Aralık 1986 tarihinde Tansaş İzmir Büyükşehir Belediyesi İç ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu.

1996 yılında, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Tansaş hisselerinin yüzde 32.98'i halka açıldı. 1999 yılında hisselerini Doğuş Grubu satın aldı. Tansaş, hizmet kalitesini yükseltmek ve verimliliği daha üst seviyelere çıkarmak amacıyla, 2002 yılı içinde, Macrocenter'ı kendi bünyesine kattı. Tansaş, 10 Kasım 2005'te Migros bünyesine satıldı. Sektör lideri ile birleşmenin etkisi ile sektördeki gücünü artırarak müşterilerine hizmete devam ederek büyümektedir. 2008 yılı sonunda Tansaş mağaza sayısını 270'e çıkartmıştır. 2016 yılında Migros ile birleşmiştir.

 
CHP Karşıyaka adayı Tugay: Engelli ve yaşlılar hassas noktamız
 
Süper Lig'de lider evinde puan kaybetti!
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
veli 10 Şubat 2019 Pazar 15:13

Sayın Cumhurbaşkanı gerçeği gördü,yalnız geç kalındı çünkü vatandaşın cebinde para kalmadı.Tanzim satış mağazaları çok yerinde bir uygulama idi,vatandaş fiyat artışı olmayacağını bildiğinden harcamasını ona göre yapıyor,ay sonu cebinde parası artıyordu.Zincir marketler her hafta fiyat artışı yapar,doymazlar ve vergide verirlermi bilemeyiz. Uygulamanın başarılı ve hayırlı olması dileği ile.

Yorumu oyla      5      5  
gidilen yol 10 Şubat 2019 Pazar 12:34

az kaldi tabzim satistan sonra devlet kasaplikta manavlikta markecilikte yapacak,tum esnaflar kepenk kapatacak, bildigin eski Sovyet Rus ya bir sure sonra her seyin uretimi de durur her sey karneyle satilir. bodoslama serbest ekonomiden Kominizm e dogru gidiyoruz. yani Kominizm gelecekse onu da biz getiririz diyor olsa gerek.

Yorumu oyla      4      5  
TC misafir 10 Şubat 2019 Pazar 12:02

08:51'de yorum yapan izmirli isimli arkadaş, o zaman yazar kasa atılıyordu şimdi insanlar kendilerini benzin döküp yakıyor ülkeyi getirdiğiniz nokta bu. Merkez bankasının sitesinden 2002 yılı kasım ayı sonunda dolar 1,54 TL iken geçtiğimiz cuma günü kapanışı ise 5,26TL sen daha neyi konuşuyorsun?

Yorumu oyla      5      5  
Ergenekon Savcısı 10 Şubat 2019 Pazar 10:13

Bütün Fabrikaları Sat Sonra Manav Dükkanı Aç; BU VİZYON ON PARA ETMEZ!

Yorumu oyla      10      5  
İzmirli 10 Şubat 2019 Pazar 08:51

16 seneki tr hatırlayında ona göre yorum yapın yazar kazaların anayasa kitapcıklarının havada uçuştuğu bir tr vardı şimdi serbes pıasa ekonomisi fırsatçılık değildir tabiki halkını koruyacak bu parazitlerde manfaatı bozulan çıksrcılardan geliyor

Yorumu oyla      4      13  
kulvar farki 9 Şubat 2019 Cumartesi 23:59

17 yildir ulkeyi yonetiyorsunuz gelinen son nokta benim mutfagimda yangin var sizde kislik ve yazlik kulliyeler, vip jumbo jet luks ve satafat var DAVA nerede kaldi? Rahmetli Erbakan zamaninda uyarmisti. Neyse

Yorumu oyla      11      5  
Halk Ekmek -Kent Ekmek-Ege et 9 Şubat 2019 Cumartesi 23:13

Ankara'da Halk Ekmek Fabrikası 1979 yılında rahmetli Ali Dinçer'in Belediye Başkanlığı döneminde kurulmuştur. İzmir'de Büyükşehir'in Grand-Plaza Şirketine bağlı Kent Ekmek 2009 yılında faaliyete geçti (burada 250 gr ekmek 75 kuruştur) Aydın'da Belediyeye ait Ege Et ve Halk Ekmek mevcuttur.(Burada da ekmek 75 kuruştur.)

Yorumu oyla      7      5  
İZMİR Lİ 9 Şubat 2019 Cumartesi 22:28

seçim de hatırlama Sayın Cumhurbaşkanı 17 yıldır Ülke yönetimindesin vaad değil icraat bekler halk senden

Yorumu oyla      15      5  
TC misafir 9 Şubat 2019 Cumartesi 21:55

Çiftçinin maliyetlerini düşür önce, ucuzluk marketi açacakmış halk ekmek açacakmış bunlar zaten var memleket bunlarla düzelmez. Sümerbank gibi Tekel gibi fabrikalar aç istihdam yarat bitirdin ülkeyi.

Yorumu oyla      18      5  
boşuna 9 Şubat 2019 Cumartesi 19:44

Bunlar boşuna çabalar. Birer birer İzmirin icatlarını uygulamaya koyacaksınız. Bence tarımdan başlayın, Kocaoğlu'nu da serbest başdanışman olarak bakanüstü yetkilerle göreve çağırın! Milli görev diye kabul edebilir. Tarımın da ülkenin de ayağa kalkması üretim artışıyla olur, üretmeyene verdiğiniz parasal destekle değil!

Yorumu oyla      20      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DP’den Muğla Büyükşehir adayı olacak iddiası!
CHP'nin Bodrum’da yeniden aday göstermediği mevcut Başkan Mehmet Kocadon'un, ...
Manisalı Belediye Başkanı MHP'yi bıraktı, İYİ Parti'ye geçti
Manisa'da, yerel seçimlerde aday gösterilmediği için MHP'den istifa eden Selendi ...
Lise öğrencisini taciz etmişti: İlk vukuatı da değilmiş!
Aydın’ın Söke ilçesinde, iddiaya göre  okulun önünde minibüs bekleyen lise ...
 
4 ay sonra toprağa verildi! Kan donduran cinayeti böyle işlemişler
Aydın'ın Çine ilçesinde, otomobilin ön koltuğuna bağlanıp, yakılarak öldürülen ...
Türkiye'yi sarsan yasak aşk cinayetinde ceza yağdı!
Bodrum'da eski ortağı olan iş adamı Ali Özdemir'i, eşiyle ilişkisi olduğu ...
FETÖ'nün "para kasası"na 10 yıl hapis
Aydın'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kentteki "para kasası" olduğu ...
 
Ege'de o ilçenin nüfusu 9 katına çıkacak
Bodrum Tanıtma Vakfı Kurucu Başkanı ve TTYD Başkan Yardımcısı Recai Çakır; ...
4. kez alkollü yakalandı... Bakın ne yaptı!
Kütahya'da, 4'üncü kez alkollü olarak araç kullanırken yakalanan hafif ...
Yunus terapi merkezine tepki: Doğal ortamlarında yaşamalılar!
Muğla'nın Marmaris ilçesinde çevreciler, Yunus Terapi Merkezi'nin kapatılması ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva